Horoscop Gemeni 2012

In anul 2012 , horoscopul Gemenilor anunta o vreme de confuzii si deruta , ce poate fi strabatuta cu succes printr-o focalizare acerba asupra personalitatii tale si a relatiilor autentice cu oamenii.O improspatata atitudine fata de munca si viata sociala se insoteste cu norocul in dragoste si cariera , atata timp cat transformarile radicale din a doua parte a anului sunt intampinate cu realism si capacitate de adaptare.

La inceputul lunii februarie 2012 , Neptun porneste intr-un periplu de 14 ani in Pesti si a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii personale) , tinzand sa iti incetoseze viziunea despre drumul tau in viata si dand nastere unei stari de neliniste si ratacire.Daca esti concentrat asupra unui proiect ferm ancorat in timp, aceasta perioada are potentialul de a te supune unor mari framantari , cel putin pana cand reusesti sa te adaptezi noii conjuncturi.Coincidente si imprejurari neobisnuite sau o aura de mister si secret par a-ti invalui cariera si reputatia sociala.In cazul cand cei din jur au inclinatia de a te vedea nu asa cum esti cu adevarat , ci in felul in care le-ar place sa fii , straduieste-te sa nu le canti in struna si sa iti afirmi autenticul eu.

Pe data de 7 februarie 2012 , Saturn devine retrograd in Balanta si a cincea ta casa (casa autoexprimarii , proiectelor creative , dragostei , distractiei si copiilor) .In acest context , pari a te indrepta intr-o sporita masura spre placere si joaca , in pofida responsabilitatilor si muncii , dar in favoarea evidentierii individualitatii tale intr-un sens bine definit ori in concordanta cu aspiratiile tale cele mai launtrice.Uneori , acest tranzit poate scoate la iveala dificultati legate de copilarie sau copii.

Pluton ajunge si el in postura retrograda in Capricorn si a opta ta casa (casa finantelor personale , a chestiunilor financiare impartasite cu altii , a mostenirii , sexualitatii si complexelor subconstiente) , intre 10 aprilie si 18 septembrie 2012 .Te poti astepta la o intensificare a vibratiilor personale in relatiile cu persoane apropiate , la o apreciere vadita a legaturilor umane profunde , in dauna celor superficiale.Trebuie sa descoperi daca simtul realitatii nu iti este cumva alterat si sa gasesti in lumea din jur si in faptele tale o fundatie solida pentru construirea viselor tale.

In intervalul 4 iunie - 11 noiembrie 2012 , Neptun , planeta disolutiei si dezintegrarii , isi incepe tranzitul retrograd in Pesti si a zecea ta casa , daramand barierele conventionalismului si artifialitatii asociate cu dezvoltarea ta sociala si sfera ta profesionala.Se intrevede o regandire a felului cum te exprimi in public si o preocupare serioasa fata de cariera , precum si o autochestionare profunda legata de atitudinea ta fata de succes si realizarile personale.

Aproape de jumatatea verii , cerul vietii ti se insenineaza , dand frau liber optimismului si unei perspective pozitive.Jupiter patrunde in Gemeni si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului tau exterior) , furnizand ameliorari importante in mediul tau inconjurator si intensificandu-ti increderea in propria-ti persoana.Pari a fi mult mai exuberant , expansiv , entuziast si generos.Treci printr-o vreme relaxata si norocoasa , bucurandu-te de viata si lasand in urma poverile trecutului.Este timpul nimerit pentru a-ti imbogati personalitatea , a iesi in luminile reflectoarelor si a-ti pune in evidenta calitatile de lider.Tot ce se intampla te ajuta sa depasesti obstacole ce pareau a fi de netrecut , asa ca ambitiile si interesele tale sunt gata de a fi relansate.

Cuadratul lui Neptun cu Jupiter din 25 iunie iti intrerupe o vreme o promitatoare idila cu viata , provocandu-ti o senzatie de neastampar si nemultumire fata de limitarile care-ti sunt impuse de existenta de zi cu zi.Esti pe punctul de a specula situatii ori conjuncturi de moment pentru a trece brusc pe o alta cale a destinului , dar si de a-ti exagera meritele si a forta usi inchise pana acum.

Pe 21 iulie 2012 , sextilul dintre Uranus si Jupiter iti aseaza fiinta sub semnul entuziasmului si progresului.Poti descoperi ca oamenii din jur sunt mult mai receptivi fata de ideile si sugestiile tale , iar o organizatie de stat ori o societate privata este in masura sa iti dea un aviz favorabil unei cereri care trena de mult timp.

Cuadratele lui Uranus cu Pluton din 19 septembrie si 26 iunie 2012 sunt pe cale sa iti marcheze profund existenta , desprinzandu-te subit de atitudini si obisnuinte consacrate.Transformari violente ale lumii inconjuratoare iti pot pune in fata perspectiva cutremuratoare a mortii.Unii Gemeni ajung sa se resemneze , patrunsi pana in strafundul sufletului de sentiment de fatalitate , in timp ce altii se simt indreptatiti sa se bucure intr-o mai mare masura de deliciile vietii.Negocieri ori legaturi financiare ce pareau stabile isi pot dovedi dintr-o data subrezenia , iar sexualitatea traverseaza o perioada confuza , ce poate necesita o discutie ampla cu partenerul tau de cuplu.De asemeni, prietenii sau relatii solide cu cei din preajma tind sa se schimbe radical , sau sa incheie implacabil , lasand loc unor diferite interactiuni cu oamenii.

O presiune din ce in ce mai mare incepe sa te afecteze la inceputul lunii octombrie 2012 , mai ales in viata profesionala , in rutina si sanatate , ca urmare a tranzitului initiat de Saturn in Scorpion si a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii).De fapt , sunt vizate acele aspecte pe care le-ai neglijat sau trecut cu vederea pana acum.Saturn te atentioneaza asupra balastului din existenta si iti creeaza conditii oportune pentru inceperea unor diete sau programe de exercitii fizice , avand drept scop imbunatatirea starii tale de sanatate.La finalul acestui tranzit ar trebui sa fii mult mai constient de felul in care iti poti eficientiza munca , intretine sanatatea si a te concentra pe directiile esentiale din cariera.

Din 4 octombrie 2012 , efectele lui Jupiter retrograd in Gemeni si prima ta casa se intrevad prin intarzierea unor evenimente favorabile si ivirea unor obstacole in calea realizarii obiectivelor tale.Importante decizii asociate cu profesia par a fi amanate .Tinzi a fi strabatut de nehotarare si , pentru a nu trece prin mari deziluzii , trebuie sa incerci sa interpretezi cat mai realist tot ce se petrece in jurul tau.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in anul 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Previziuni astrologice 2012 Horoscop general 2012

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor


O abordare mult mai amanuntita a aspectelor astrologice si a influentelor acestora asupra destinului tau poti descoperi in Horoscopul lunar al Gemenilor pe anul 2012 de pe acest blog.

In curand , pe blogul Dianei : Horoscopul dragostei Gemenilor in anul 2012
Horoscop Gemeni 2012 Horoscop Gemeni 2012 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 13, 2011 Rating: 5

18 comentarii:

  1. Desi nu merita , am sa aduc cateva precizari unei persoane anonime care mi-a criticat articolul in cuvinte intolerabile si nepublicabile.Da , interventia planetei Jupiter insenineaza cu adevarat cerul vietii Gemenilor si este o influenta de lunga durata.Cuadratul lui Neptun cu Jupiter , o influenta de mai scurta durata , nu face decat (asa cum a scris) sa intrerupa , pentru un timp , tendintele din perioada anterioara.Daca nu gasesti logica din aici , ai intr-adevar probleme cu logica in general.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa fie cum spui tu in horoscop, sa am un an mai bun, pentru ca in ultimii 2 ani m-am gandit la sinucidere de 1 milion de ori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tare.cel mai bun horoscop care l-am citi pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, e un horoscop interesant sper sa fie asa cum zici tu,poate o fi si bine ca de rau.....

    RăspundețiȘtergere
  5. citesc in permanenta horoscopul conceput in mod profesionist de acatre tine. felicitari

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sint din zodia gemeni si cam tare greu am trait acesti doi ani .... cind credeam ca lucrurile incepeau sa demareze imediat se blocau

    RăspundețiȘtergere
  7. da pana acum ce pot sa spun ultimi doi ani rau de tot am duso sper sa fie mai bine ,speranta moare ultimu !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana dragă,aştept cu sufletul la gura si horoscopul dragostei pe 2012.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. este la subiect!

    strict aspectele care ma interesau.
    eficient!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. E super interesant, nu stiu ce sa zic, imi da de gandit, si sincer mai incercam sa ne facem viata si cum putem, bafta la toti

    RăspundețiȘtergere
  11. daca analizez cam totul este chiar adevarat ce ai scris insa nu ineleg faptul de ce noua gemenilor ne este atit de greu.... totul se amina se blocheaza, de multe ori simt cum imi fuge situatia de sub control, ce sa mai spun

    RăspundețiȘtergere
  12. aceeasi situatie, ba chiar dezastruoasa in ultimii ani, eu as spune4, in ceea ce ma priveste; oare se intrevede mai bine si pentru zodia asta, pentru ca, din cate vad, nu sunt singura care trece printr-o perioada extrem de grea si urata; in noul an, numai bine va doresc tuturor "gemenilor"!

    RăspundețiȘtergere
  13. dar uite ca atunci cind m-am inpacat cu gindul ca sint o nefericita in dragoste si ca nimic nou nu se va mai intimpla uite ca in ziua de 19 ddecembrie sa intors marea mea iubire schimbat in pozitiv..... doamne ce miracol cita bucurie mi-a adus.

    RăspundețiȘtergere
  14. am ajuns sa cred ca sintem o zodie fara dram de noroc,nimic merge totul se amina se blocheaza este ca un facut ,un destin deja scris.,mare nefericire in toate sectoarele

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.