Horoscop Gemeni octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Gemenilor prefigureaza o perioada de-a lungul careia placerea si comoditatea inertiei cotidiene lasa loc treptat dorintei de a-ti pune la punct masinaria trupului si preocuparii consecvente , aproape egocentrice , legate de activitatea profesionala.

O stare de usoara delasare si complacere in ritmurile obisnuite ale existentei se face simtita incepand cu 9 octombrie , ca urmare a vizitei lui Venus in sectorul Scorpionului.Planeta dragostei te incurajeaza sa traiesti clipa , sa profiti din plin de lucrurile care iti sunt la indemana si sa nu iti fortezi vointa in tentativa de a atinge obiective indepartate si indoielnice.

Din 12 octombrie 2011 , efluviile tranzitului lui Mercur in Scorpion iti risipesc cumva impulsurile hedoniste.Tinzi sa devii mult mai critic decat de obicei si sa cauti nod in papura oamenilor cu care ai de a face zi de zi.Mai mult decat atat , poti fi traversat de o continua nemultumire fata de activitatea ta cotidiana si atitudinea ta fata de ea.Insatisfactia crescanda iti stimuleaza ambitia , focalizarea si eficienta , marindu-ti sortii de izbanda in aproape toate sferele existentei tale.

Luna plina , rasarita pe 12 octombrie in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor , iti sugereaza sa iti analizezi cu obiectivitate obiceiurile , sa iti faci ordine in treburile zilnice si sa le dai ajutor celor aflati in vremuri de cumpana.Poate fi necesar sa lamuresti niste situatii neclarificate inca ( cu altii) sau sa finalizezi niste probleme ori situatii care isi asteapta de mult timp rezolvarea , mai ales daca aceastea au fost iscate de niste persoane ce inclini sa le consideri drept "tapi ispasitori".

Soarele incepe sa rasara deasupra taramului Scorpionului din 23 octombrie , asa ca , vrand- nevrand , trebuie sa te dezbari de un poate pagubitor "dolce far niente" , si sa iti indrepti cu hotarare mintea spre sarcinile si obligatiile zilnice.Se intrevede cel mai oportun interval din decursul anului pentru a te apleca asupra activitatilor dificile ori laborioase , necesitand disciplina si angajament.Soarele aflat in a sasea casa a Gemenilor este capabil sa iti furnizeze o energie la fel de mare ca si responsabilitatile si planurile pe care ti le asumi.

Luna noua aparuta pe 26 octombrie in Scorpion iti dicteaza in continuare sa nu iti treci cu vederea interesele , sa nu sari , fara nici o rezerva , peste lucrurile aparent neinsemnate si sa iti maresti randamentul in aspectele cruciale ale vietii prin mijlocirea unor reorganizari ori , pur si simplu, gratie entuziasmului.Se anunta un ciclu favorabil analizei si despartii firului in patru.


Horoscopul dragostei Gemenilor in octombrie 2011


Tranzitul lui Venus in cea de-a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) este in masura sa iti trezeasca dorinta de a-ti domoli egoismul , provocandu-te sa acorzi o mai mare atentie fiintei iubite, printr-un sprijin consistent in demersurile legate de telurile ei.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in octombrie 2011


Efectul parcursului lui Venus in a sasea ta casa se face resimtit in zona carierei tale printr-o adanca concentrare spre detaliile semnificative ale pregatirii tale profesionale si ale proiectelor in care esti implicat.Nu este exclus sa devii , pe nesimtite , acaparat de tot mai multe responsabilitati si sarcini.

Incrancenarea provocata de rutina muncii zilnice isi spune apasat cuvantul odata cu 12 octombrie 2011 , ziua in care Mercur isi face intrarea in a sasea casa a Gemenilor.Tinzi sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva foarte practica si , cu sprijinul unei proaspete creativitati , incerci sa formulezi noi solutii in proiectele tinand de activitatea profesionala.

Din 23 octombrie , Soarele porneste in periplul sau anual prin a sasea ta casa si te ajuta sa iti indrepti un maximum de potential energetic spre munca si activitatile preferate.Intr-un astfel de context , poti simti o adevarata dependenta fata de proiectele in care esti angajat profesional , neprecupetind nimic pentru a te ocupa, cu pasiune si rabdare , de prioritatile si interesele asociate cu serviciul.


Horoscopul sanatatii Gemenilor in octombrie 2011


Daca interventia planetei Venus in a sasea ta casa te imbie sa te lasi pe tanjeala , sa iti neglijezi conditia fizica si sa te infrupti , fara nici o opreliste , din tot felul de bunatati , prezenta lui Mercur , din 12 octombrie , in acelasi sector astrologic , te provoaca sa iti constientizezi cu luciditate tabieturile si obiceiurile daunatoare din viata zilnica .Dintr-o data , iti doresti sa iti oferi un nou inceput si ajungi sa fii preocupat de modalitati revolutionare de a-ti purifica organismul si a-ti intretine sanatatea.

De pe 23 octombrie 2011 , sub influenta Soarelui din a sasea casa a Gemenilor , te avanti navalnic in directii importante ale carierei , fiind pe punctul de a uita sa iti mai menajezi in vreun fel starea de sanatate.Pune-ti pe telefon o alarma care sa te atentioneze zilnic asupra necesitatii de a lua cate o pauza si a te relaxa macar cateva minute.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2012 Horoscop general 2012

Horoscop Gemeni septembrie 2011
Horoscop Gemeni octombrie 2011 Horoscop Gemeni octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Zodia mea care sper eu sa-mi aduca numai bucurii luna care vine ca luna asta nu a fost asa buna pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa Ploaie vine Soare asa ca stai linistita ca va fii bn.Dar se pare ca gemenii vor aveea de invatat pe plan sentimental.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.