Sfantul Vrajitor Ciprian

Nenea Ciprian este un exemplu stralucit al felului cum biserica , atunci cand este neputinciosa , se face frate cu Dracul pentru a-si pastra maretia si puterea.Da, preasfantul Ciprian s-a remarcat prin vrajitoria de a baga dracii in sufletul unei fete , pe nume Iustina , astfel incat sa tanjeasca la dragostea trupeasca a unui uratel (si probabil batranel) cunoscut sub numele de Aglaid.Diavolul nu prea l-a ajutat (asa cum este de asteptat , in relatia dintre un bosorog si o frumoasa domnisoara) si , drept urmare tovarasul Cipi l-a fi parasit pe Sarsaila , fiind primit cu bratele deschise de catre bisericuta.Dragul de el ! Draga noastra biserica ! Se zice ca Sfantul Ciprian te apara de vraji si descantece si iti aduce sanatate ...Daca toate babele care stau la rand sa pupe preacuvioasa mana lui dreapta ar bea mai putine cafele si ar manca sanatos nu ar mai avea nevoie sa se inchine la Cipi.Ironia sortii si a bisericii ale carei tarabe ar trebui sa fie daramate din nou de catre Iisus ... Dumnezeu sa va apere si Cipi sa va dea sanatate !
Sfantul Vrajitor Ciprian Sfantul Vrajitor Ciprian Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Diana, baza crestinismului este ca oricine se poate indrepta si deveni chiar sfant. Orice pacat ar fi facut, pentru ca toti avem pacate.
    Sfantul Ciprian a devenit chiar episcop dupa ce s-a lasat de vrajitorie, deci Biserica l-a recunoscut inca de atunci. Iar dupa aceea a facut si minuni.
    In legatura cu sfintele moaste, aceseta sunt o minune, nu o sa le gasesti niciunde in alta parte in afara de crestinism. Nu sunt doar trupuri care nu au putrezit, au caracteristici speciale si in primul rand miros a mir.
    Asadar e bine sa aflam informatiile, pentru ca ignoranta naste tot felul de lucruri nu tocami bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate captivanta povestea si este si adevarat si ce ai zis tu Anonim.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.