Cum stii ca o femeie este indragostita ?

Exista nenumarate semne care iti pot dovedi ca o femeie sau o fata este indragostita .Desi unii barbati se incapataneaza sa afirme ca nu poti sa stii niciodata cu siguranta , 100 % , daca o ea te iubeste sau nu, exista totusi cateva indicii sigure …

- Femeia / fata nu isi poate indeparta din minte persoana celui iubit.Fata , silueta sau cuvintele lui ii insotesc mereu gandurile, indiferent ce face ea.
- Femeia / fata isi doreste sa fie cat mai mult posibil in preajma barbatului / baiatului dorit.Uneori, o singura privire , chiar intamplatoare , atintita asupra ei de catre cel iubit ii strecoara in suflet o nemarginita fericire si o face sa renasca , asemeni pasarii Phoenix , intru speranta si iubire.
- Femeia / fata vrea nespus de mult sa fie remarcata de barbatul iubit.Daca dimineata , atunci cand se trezeste, nu poate sa aiba in gand decat persoana celui de care este indragostita , felul cum se imbraca , isi aranjeaza parul sau se machiaza nu are drept scop suprem decat dorinta de a fi observata de catre cel la care jinduieste.
- Femeia / fata (se) asteapta mereu sa primeasca un telefon, un SMS sau un email de la baiatul / barbatul iubit.Tocmai din aceasta cauza, ea se nu se poate desprinde de mobilul ei si verifica mereu daca nu cumva a ratat vreun apel sau vreun mesaj.
-Femeia / fata spera in continuu sa il vada pe barbatul / baiatul de care este indragostita , dar atunci cand el apare in preajma ei , se intimideza, isi simte inima pulsandu-i aproape dureros in piept si se imbujoreaza pe masura ce el se apropie de ea.
- Ea simte atunci cand o alta fata / femeie este apropiata de el , dar, cu toate acestea, nu vrea sa admita asa ceva .Isi spune ca nu este deloc strapunsa de sagetile geloziei ci ca , mai curand, nu a invatat inca sa ii inteleaga adevarata personalitate.
- Ori de cate ori ii vine in minte vreo gand legat de mancare , femeia / fata se gandeste la ce fel de bucate i-ar place barbatului / baiatului de care este indragostita.Uneori, daca reuseste sa il convinga sa o viziteze, ea ii prepara niste adevarate delicii , surprinzandu-l cu o cina surpriza.
- Femeia / fata care iubeste ii aduce mereu ceva special de mancare iubitului ei atunci cand acesta este la lucru o perioada mai indelungata , indiferent cat timp ia si prin cateva dificultati trebuie sa treaca pentru a ajunge la locul lui de munca.Adeseori, ea se aseaza langa cel iubit si il urmareste tacuta dar fericita , in timp ce el se infrupta din bucate, fara a-i trece prin minte sa ia si ea o imbucatura.
- Femeia / fata indragostita isi aminteste mereu de ziua de nastere a iubitului ei si de toate evenimentele importante pentru el.Daca isi poate permite, ea are intotdeuna un cadou special pentru el in astfel de ocazii.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Indragostitii in citate , aforisme , maxime

Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit ?

Dragostea in legendele si miturile lumii (I)
Cum stii ca o femeie este indragostita ? Cum stii ca o femeie este indragostita ? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 24, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Iti dai seama atunci cand este ametita, nu stie ce face mai exact, este enervanta cu telefoanele si multe altele. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. banuiesc ca atunci cand o femeie/fata nu simte toate lucrurile de mai sus .....inseamna ca nu mai este indragostita?!!
    in orice caz sunt adevarate sentimentele, dar sa nu confundam cu pasiunea....
    stefan

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.