Horoscop Balanta 2012

In anul 2012 , horoscopul Balantei prefigureaza o perioada de dezorientare in munca , sanatate si relatiile de parteneriat , ce poate fi depasita printr-o evaluare lucida a piedicilor interioare si credinta ca orice pas inapoi nu reprezinta decat o noua sansa de a te avanta , cu forte proaspete si o mai mare constientizare , spre implinirea destinului tau.

La inceputul lui februarie 2012 , Neptun isi face intrarea in Pesti si a sasea casa a Balantei , dand nastere unei stari de deruta fata de sanatate si conjunctura profesionala.Iti poate veni din ce in ce mai greu sa te conformezi disciplinei in munca , fie individuala , fie colectiva , sau unui program strict legat de dieta sau intretinere fizica , iar stresul pare a-ti da repetat tarcoale.De-a lungul acestui tranzit indelungat , unele Balante devin ceva mai sensibile fata de efectele secundare ale unor medicamente sau substante chimice din alimentatie.

O sporita constientizare a limitarilor in viata impuse de obligatii si responsabilitati , precum si noi provocari pe plan mental ori psihic , isi face loc in existenta ta incepand cu 7 februarie 2012 , ziua in care Saturn devine retrograd in Balanta si prima ta casa (casa sinelui , imaginii proprii despre sine si a potentialului tau).Acest aspect astral are capacitatea de a scoate la suprafata tot ceea ce te trage inapoi si te tine departe de materializarea obiectivelor tale.Chiar daca unele dificultati ti se par a fi insurmontabile , increderea si credinta in tine insuti te pot ajuta sa desfizi auspiciile negative.

Intre 10 aprilie si 18 septembrie 2012 , Pluton trece in postura retrograda in Capricorn si a patra casa ta casa (casa caminului , familiei si radacinilor) , stimuland o buna parte dintre nativii in Balanta sa incerce a-si asigura o mai mare stabilitate si respect social prin achizitionarea sau mutarea in o noua casa (cel putin , la nivelul proiectelor de viitor pe termen lung).Se anunta un interval in decursul caruia te poti concentra cu seriozitate spre reevaluarea vietii tale actuale si reconfigurarea granitelor fiintei tale , putand, in acest fel , sa ajungi la un alt nivel de comunicare oamenii apropiati, mai ales cu unul dintre parinti.Oricum, sunt de asteptat transformari interioare prin intermediul atitudinii fata de casa , parinti sau a copilariei timpurii.

Neptun ajunge in aspect retrograd in intervalul 4 iunie - 11 noiembrie 2012 , in Pesti si a sasea casa a Balantei .Neptun are obiceiul de a distruge tot ce este superficial si conventional in relatia ta cu munca sau in felul cum iti privesti starea de sanatate.Ar fi vremea sa descoperi in ce fel stilul tau de viata isi pune amprenta asupra tonusului tau fizic si mental , si cum anume iti dovedesti adevarata personalitate in viata de zi cu zi.

O perioada fericita , guvernata de optimism si o atitudine pozitiva , se intrevede catre jumatatea verii , gratie tranzitului lui Jupiter in Gemeni si a noua casa a Balantei.In acest context , poti fi dornic sa te dedici invatarii de lucruri noi , care nu ti-au starnit interesul pana acum.Nu este exclus sa iei in considerare o reluare sau o finalizare a unor studii universitare .Ai sansa de a calatori , a-ti extinde orizonturile si a intalni oameni inediti ori mult deosebiti de tine.De altfel, succesul in afaceri este favorizat in special de contactul cu persoane straine.
Mintea si sufletul sunt in plina expansiune si esti mai putin stresat decat de obicei , gata sa treci cu vederea amanuntele mai putin dulci ale existentei.
Creativitatea iti ajunge la cote inalte si prioritatile ti se deschid clar in fata , intensificandu-ti credinta in destinul tau.

Cele doua cuadrate ale lui Uranus cu Pluton , din 26 iunie si 19 septembrie 2012 , sunt pe cale sa prilejuiasca importante si surprinzatoare transformari vizand atasamentele emotionale si sentimentale de o mare insemnatate pentru tine.Neintelegeri , revelatii sau conjuncturi bruste pot sa iti ofere o noua perspectiva despre rude apropiate , parteneri de cuplu ori de afaceri.Se intrezareste un interval presarat cu evenimente mai putin placute , avand potentialul de a te surprinde cu garda jos , lipsit de aparare sau de puterea de a riposta.Desi dureroase, astfel de adversitati ale vietii te pot reintoarce spre resursele fiintei tale interioare , sugerandu-ti o viziune mai cuprinzatoare a existentei si daruindu-ti ocazii de a evolua pe care nu le-ai fi putut observa altminteri.

Debutul lunii octombrie 2012 marcheaza intrarea lui Saturn in Scorpion si a doua casa a Balantei.Demareaza, astfel , un nou stadiu de orientare catre valorile personale , eficienta pe care o dezvolti in munca si pasiuni , si partea materiala a vietii tale.Desi nu sunt remarcabile sau rapide , realizarile financiare dinn aceasta perioada tind sa fie temeinice si durabile.Unii nativi din Balanta pot avea impresia ca au de a face cu pierderi banesti, dar este mai curand vorba despre o percepere extrem de clara a progresului lor prea lent din punct de vedere financiar.Tranzitul lui Uranus in Scorpion nu face decat sa releve discrepanta dintre abilitatile tale si felul cum esti recompensat de catre lume.Catre finalul acestui aspect astrologic , poti vedea ca oamenii te apreciaza intr-o sporita masura pentru niste calitati pe care ti le-ai neglijat pana acum.

Jupiter ajunge retrograd in Gemeni incepand cu 4 octombrie 2012 , intunecandu-ti intr-o oarecare masura norocul si judecata.Deciziile de moment provocate de evenimente neasteptate tind sa fie mai putin inspirate , determinand pierderi financiare sau esecuri in relatiile cu oamenii .Exista , de asemeni, riscul aparitiei unor diferente de opinii si dispute cu unul din parinti, in special cu tatal.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in anul 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Balantei si dragostea

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

O abordare mult mai amanuntita a aspectelor astrologice si a influentelor acestora asupra destinului tau poti descoperi in Horoscopul lunar al Balantei pe anul 2012 de pe acest blog.

In curand , pe blogul Dianei : Horoscopul dragostei Balantei in anul 2012
Horoscop Balanta 2012 Horoscop Balanta 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 05, 2011 Rating: 5

15 comentarii:

  1. dupa ce am citit articolul pare ca balanta va aveea un an destul de bun.ramane de vazut,la mama ca e balanta:P

    RăspundețiȘtergere
  2. sper ca voi avea un an bun. sunt insa curios daca voi vea reusita la examenul din vara . as putea avea un raspuns?
    10.10.1992 ora 09.45 sambata

    RăspundețiȘtergere
  3. balanta e cea mai dificila zodie

    RăspundețiȘtergere
  4. 6 NOIEMBRIE 2011, 14:04 raspuns: sunt si eu o balantsa, hey tu cu examenele tau don't worry totul va fi ok.... nu cred ca aceasta ar trebui sa fie motivul pentru care sa te indoiesti.Am si eu o intrebare in fiece an imi citesc horoscopul, deci balantsa e o zodie ce nu poate rezista in singuratate si viatsa fara dragoste nu e viatsa, iata shi Eu vualea!!!in ultimii 4 ani imi pun una si aceiasi dorintsa de anul nou, sa imi gasesc si eu iubitelul ,ce dracul nu mai stiu de ce ,sunt frumoasa totul e perfect , ba chiar ma aleg foarte des cu complimente shi atentie din partea baietilor,dar oricum ei ramin la indepartare,iar eu nu sunt tipul cel care sa faca primul pas, nici nu pot spune ca sint mindra,trebuie sa faci cunostintsa cu mine real ca sa intelegi ca sunt chiar dragutsa,dar singurica ...aaaaaaaaaaaa mam saturat , am obosit de ciortovaia asta de singuratate, iar horoscopul tot imi citesc cam cum ash fi putut trai ziua de azi de mine ,viatsa in cuplu ,dragoste ....totul pute fi,dar nu e, caci nu am pe nimeni potrivit.Deci in zilele cele in care horoscopul imi spune ca e o zi potrivita pentru am dedica tot timpul liber alaturi de persoana iubita,sa plecam la un film,sa facem primblari romantice prin parc,sa bem shampanie pe acoperish,sa fim unde nu ar dori sufletul, sa ne batem cu bulgarii de zapada, Toate momente de neuitat.... le ashtept sa fie...cineva AAAUUUUU!!!!!!!! (Diana 20 ani)

    RăspundețiȘtergere
  5. e adevarat balanta sufera de singuratate si doreste foarte tare sa fie iubita dar nu an ultimul rand sa si daruiasca iubire balanta e o sau un familist convins nui place sa caute cai verzi pe pereti sau sa umble din floare an floare balanta e fidela an general dar mai ales atunci cand simte cu adevarat ca este iubita de partener sau partenera

    RăspundețiȘtergere
  6. asa-i, balanta are nevoie de iubire, caldura si protectie;)

    RăspundețiȘtergere
  7. putin cam complicate previziunile pt noul an...sa speram k totul va fi bine pt toate zodiile chiar dak balanta e cea mai buna,iubitoare,fidela si echilibrata zodie:))

    RăspundețiȘtergere
  8. asa e balanta are cel mai mult nevoie de iubire st si eu balanta si nu pot sa stau fara a fi iubita de cineva

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt o balanta casatorita de 20 de ani, iar sotul meu spune ca Femeia Balanta ar trebui pusa pe un pedestal si sa te inchini la ea in fiecare zi. Este cea mai perfecta femeie din tot zodiacul . Cititi si caracteristicie zodiei numai ca depinde un pic si de ascendent (eu am ascendentul in Taur),ambele semne guvernate de Venus.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu sunt o balanta! Sisunt o fire mai linistita care sunt calacta in pikioare de fiecare data maisi dorii ca sa am un pik de norok in orike si cred ca asa sunt toate balantele ! Sper ca sa am un pik de norok anul asta !

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. femeia balanta este minunata, dar chiar blandetea si dorinta ei de liniste si pace face sa fie catalogata drept fraiera si usor de manipulat.ea face compromisuri pentru a aplana unele conflicte sau certuri....

    RăspundețiȘtergere
  13. O iubesc mult pe Balanţa mea.Femeia Balanţă e cea mai minunată dintre toate femeile din zodiac.Este femeia perfectă,partenera perfectă.Iubeşte cu o intensitate pe care nu ţi-o poţi închipui.
    Sufletul ei e o torţă aprinsă ce aşteaptă să fie stinsă de un ocean de iubire.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.