Horoscop Scorpion 2012

In anul 2012 , horoscopul Scorpionului te aduce in preajma unor desfatatoare dar inselatoare jocuri ale dragostei , lasa sa se intrevada noi cai de a intra in contact cu regiunile profunde ale mintii si anunta provocari decisive legate de munca , comunicare si sanatate.

La debutul lunii februarie 2012 , Neptun porneste intr-un tranzit de lunga durata in Pesti si a cincea casa a Scorpionului , aureolandu-ti viata amoroasa cu o tenta mai vioaie si mai stralucitoare.Romantismul te cutreiera din cap pana in picioare , dar tinzi cumva sa vezi lucrurile prea in roz.Dragostea de dragul dragostei isi spune imperativ cuvantul , indemnandu-te sa nu percepi la partenerul de cuplu decat ceea ce iti doresti.O parte dintre Scorpioni sunt antrenati intr-o viata amoroasa iluzorie sau plina de complicatii , indreptandu-si sentimentele catre persoane de sex opus duplicitare sau aflate deja intr-o legatura de cuplu stabila.
Creativitatea are de profitat de pe urma unei imaginatii efervescente , dar pot apare si unele aspecte nelamurite sau confuze in ceea ce priveste copiii.

Odata cu 7 februarie 2012 , Saturn devine retrograd in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului , o casa surprinzand prin profunzimea si revelatiile pe care le aduce la iveala prin mijlocirea secretelor , singuratatii , subconstientului si inamicilor ascunsi.Acesta tranzit al lui Saturn necesita , de multe ori , o perioada indepartare fata de ritmurile trepidante ale lumii , in scopul revitalizarii spirituale si recunoasterii mesajelor cifrate transmise de zona subconstienta a mintii.

In intervalul de timp 10 aprilie - 18 septembrie 2012 , Pluton este retrograd in Capricorn si a treia casa a Scorpionului , indrumandu-te sa iti afirmi personalitatea si interesele prin intermediul rafinarii si ajustarii modului tau de a comunica.Acest lucru poate insemna familiarizarea cu (si , poate achizitionarea) unui nou dispozitiv electronic de comunicare (un i-Phone , eventual) , invatarea unui util limbaj de programare , initierea unui site sau unui blog personal sau , pur si simplu , o perfectionare a modului cum le transmiti semnale celor din preajma ta.
Pe de alta parte, sunt de asteptat schimbari interioare gratie impactului comunicarii , mediului inconjurator si rudelor apropiate.

Intre 4 iunie si 11 noiembrie 2012 , planeta Neptun trece in aspect retrograd in Pesti si a unsprezecea casa a Scorpionului , gata sa destrame ori sa intareasca relatiile de cuplu , in functie de sinceritatea si reciprocitatea care le caracterizeaza.In acest fel, ai oportunitatea de a explora noi perspective de a te implini spiritual prin si pentru iubire.
Atitudinea ta credula si plina de speranta fata de oameni te poate transforma cu usurinta intr-o prada a amagirii si autoamagirii , asa ca ar fi de dorit sa nu te implici in jocuri de noroc ori afaceri speculative.Inspiratia ajunge la cote inalte , aducandu-si un aport insemnat in incercarile si proiectele tale creative.

Catre miezul verii , Jupiter isi initiaza tranzitul Gemeni si a opta casa a Scorpionului , purtandu-te catre pragul unor senine satisfactii emotionale si spirituale.Mai putin dornic de a te implica in jocurile puterii si egoismului , te dezbari de armura unei exagerate prudente si incerci sa te deschizi cu onestitate catre ceilalti .Esti traversat de dorinta de a-ti sprijini prietenii si oamenii dragi atunci cand acestia ajung sa se confrunte cu dificultati impovaratoare.Punerea la punct a unui nou plan financiar se bucura de o vreme prielnica , mai ales ca poti spera la o mare suma de bani , provenita eventual dintr-o mostenire , un parteneriat sau prin mijlocirea tovarasului tau de viata.
Viata amoroasa ori erotica intalneste numeroase oportunitati , in special gratie unui partener inflacarat de o cotropitoare afectiune sau pasiune.
Cadourile oferite de Jupiter sunt asociate cu o benefica transformare personala si o sporita putere de patrundere psihologica.

Cele doua cuadrate ale lui Uranus cu Pluton din 26 iunie si 19 septembrie 2012 creaza conditiile unor metamorfoze profunde si surprinzatoare in domeniile comunicarii , muncii si sanatatii.Mesajele primite si transmise pot capata nuante ambigue sau negative , semnaland necesitatea de a-ti revizui felul cum interactionezi cu oamenii si de a analiza care dintre contactele actuale iti mai sunt de folos.Un cutremur major in plan profesional are potentialul de a-ti zagazui sperantele si a te orienta spre o diferita modalitate de abordare a muncii sau chiar catre o alta slujba.Unele excese ori neglijente referitoare la sanatate sunt pe cale sa provoace o situatie dramatica sau ingrijoratoare , determinandu-te sa iti schimbi radical stilul de viata.

In prima parte a lui octombrie 2012 , Saturn porneste in calatoria prin Scorpion si prima ta casa , si te pune in fata unor dileme si probleme privind felul cum esti perceput de catre cei din jur si semnalele transmise de trupul tau.In functie de varsta fiecarui nativ din Scorpion , poate fi o perioada de resimtire a anilor care au trecut sau de o constientizare a corpului ori organismului tau ca intreg.Acest tranzit te poate face sa te vezi cu adevarat (si nu asa cum iti doresti) in oglinda, fiindu-ti favorabil in initierea unor regimuri alimentare ori diete.
Perspectiva despre viata capata o consistenta seriozitate si responsabilitate .Daca la inceperea acestui aspect astral iti poti simti moralul la pamant , fiind lipsit de incredere si optimism , odata cu timpul, Saturn iti stimuleaza resursele interioare si iti strecoara in suflet tarie , motivare si entuziasm.De fapt, efluviile pe care le incorporezi nu fac decat sa iti indeparteze straturile superficiale , iluziile despre propria-ti persoana , trupul tau si abilitatile tale , consolidandu-ti personalitatea si determinandu-te sa te apreciezi cu realism.
In sfera profesionala nu apar progrese notabile , insa eforturile pe care depui acum pun temelia viitoarelor realizari si progrese.

Din 4 octombrie , Jupiter isi asuma o turnura retrograda in Gemeni si a opta casa a Scorpionului , angajandu-te intr-un tranzit mai putin auspicios.Este posibil sa iti fie afectata sanatatea si situatia financiara.Unele calatorii neplanificate par a-ti da programul sau planurile peste cap.Evita deciziile grabite si nu te implica in nimic important pentru un timp.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in anul 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


O abordare mult mai amanuntita a aspectelor astrologice si a influentelor acestora asupra destinului tau poti descoperi in Horoscopul lunar al Scorpionului pe anul 2012 de pe acest blog.

In curand , pe blogul Dianei : Horoscopul dragostei Scorpionului in anul 2012
Horoscop Scorpion 2012 Horoscop Scorpion 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 06, 2011 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.