Horoscop Scorpion noiembrie 2011

In noiembrie 2011 , horoscopul Scorpionului lasa sa se intrezareasca o perioada de focalizare asupra laturii materiale a existentei , marcata mai ales de nevoia de regandire a modalitatilor de castigare si cheltuire a banilor.

Din 2 noiembrie , Venus isi face aparitia in Sagetator si a doua casa a Scorpionului (casa banilor si resurselor) , imboldindu-te sa te concentrezi asupra aspectelor materiale ale vietii si a mijloacelor de optimizare a nivelului tau de trai.

Neptun isi paraseste tranzitul retrograd din Varsator si a patra casa a Scorpionului (casa radacinilor si caminului) odata cu ziua de 9 noiembrie 2011.Acest aspect astral este in masura sa iti ofere o noua sansa in reinvigorarea relatiilor cu trecutul personal, familia si viata de acasa.Uneori, se poate intampla sa te simti mult mai obosit decat de obicei, chiar daca activitatea zilnica nu te solicita intr-o mai mare masura.

Atunci cand Marte , in aceeasi zi de 9 noiembrie , patrunde in sectorul Fecioarei si a unsprezecea casa a Scorpionului (casa prieteniei si sperantelor) , esti impulsionat de o mare energie , directionata in special catre activitatea intr-un grup sau o colectivitate.Simti ca trebuie sa te aduni inspre credintele tale autentice dar , sub efluviile furnizate de catre Marte , nevoia de a te canaliza asupra telurilor tale personale pare a da nastere unor dispute cu oamenii apropiati tie.

Luna plina , rasarita pe 10 noiembrie , pe bolta cereasca a Taurului , te centreaza pe relatiile de parteneriat, indiferent daca este vorba despre viata personala, sociala ori profesionala.Intr-un fel sau altul, este necesar sa ajungi la niste compromisuri sau negocieri.

Incepand cu 22 noiembrie , Soarele isi face aparitia in Sagetator , dand ocazia unor decizii sau calatorii avand potentialul de a te aduce mai aproape de pamant , de necesitatea de a privi lumea dintr-o perspectiva mult mai realista.Ai inclinatia de a acorda un sporit spatiu construirii identitatii tale si reflectiei asupra felului cum lucrurile pe care le pretuiesti isi pun amprenta peste viata ta de zi cu zi.

Din 26 noiembrie , tranzitul lui Venus in Capricorn si a treia casa a Scorpionului indica , de cele mai multe ori, o perioada a anului marcata de seninatate si relaxare mentala , oportuna pentru orice fel de mijloace de comunicare , dar si pentru primirea sau daruirea de vesti bune.Este posibila aparitia unor noi oportunitati de continuare a studiilor ori renasterea unor relatii cordiale cu niste rude.


Horoscopul dragostei Scorpionului in noiembrie 2011


Incepand cu 9 noiembrie , Neptun revine in turnura directa in a patra casa a Scorpionului (casa radacinilor si caminului) , determinandu-te sa privesti mult mai idealist legatura ta cu fiinta iubita.In acelasi timp , daca nu iti demonstrezi intr-un mod mai evident afectiunea in acest interval , risti ca partenerul tau de cuplu sa simta dezamagit ori frustrat de conexiunea cu tine.

Pe 10 noiembrie , Luna plina ivita in a saptea casa a Scorpionului (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) iti cere sa intelegi nevoile persoanei pe care o iubesti , sau chiar sa iti sacrifici propriile interese in favoarea acesteia.Trebuie sa iti redirectionezi eforturile de la "sine" catre un "altul" apropiat tie.Totodata, Luna plina tinde sa puna capat si sa initieze unele relatii intime, de iubire, intr-un mod nepravazut si spectaculos.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in noiembrie 2011


Prezenta planetei Venus, incepand cu 2 noiembrie , in a doua casa a Scorpionului , nu iti pune in fata atat problema supravieturii , cat , mai curand , dorinta de a te ridica deasupra liniei de plutire din punct de vedere material.Banii devin un mijloc de a-ti asigura un grad sporit de libertate, asa ca este nevoie sa iti revizuiesti situatia financiara si sa te focalizezi asupra unor noi cai de a-ti umple portofelul.

In aceeasi zi de 2 noiembrie, Mercur isi face simtita personalitatea in a doua ta casa , aruncand apa peste foc in tendinta ta de a-ti analiza veniturile si cheltuielile .Incerci sa lasi deoparte pornirile subiective si sa distingi , cat mai logic, felul cum iti gestionezi banii.Unii Scorpioni nu se pot opri de la niste economisiri la sange, in vreme ce altii se straduiesc sa faca bani si din piatra seaca.Unele avantaje financiare se pot ivi acum prin intermediul comunicarii cu partenerii de afaceri.

Noile initiative financiare intrezarite in decursul tranzitului Soarelui in prima ta casa isi pot gasi materializarea din 22 noiembrie, ziua in care astrul sistemului nostru planetar isi incepe vizita in cea de-a doua casa a Scorpionului.In aceste conditii nu este exclus sa apara niste schimbari in planurile tale pe termen lung .Unii Scorpioni reusesc sa acceada la prima lor slujba, incepand sa realizeze modul cum studiile lor de pana acum sunt in masura sa ii sprijine in activitatea profesionala.

Din 24 noiembrie, Mercur intra in aspect retrograd in Sagetator si a doua casa a Scorpionului , punand accentul asupra regandirii balantei tale de venituri si cheltuieli.Daca , dintr-o data, constati ca ai bani mai putini decat de obicei , nu intarzia sa iti faci o prioritizare a cheltuielilor , astfel incat sa aloci mai multe resurse financiare obiectivului de a-ti cladi un nou viitor.

Eclipsa lunara si Luna noua din 25 noiembrie , ivite in Sagetator si a doua ta casa , nu fac decat sa sublinieze tendintele anterioare , sugerandu-ti sa aduci niste schimbari financiare esentiale in viata ta.Probabil ca vor capata prioritate chestiuni legate de impartasirea banilor sau posesiunilor impreuna cu un partener de cuplu ori de afaceri.Luna noua este asociata si cu initierea sau finalizarea unui aranjament financiar sau a unei datorii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Scorpion 2012

Horoscop Scorpion septembrie 2011
Horoscop Scorpion noiembrie 2011 Horoscop Scorpion noiembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 29, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.