Horoscop Taur noiembrie 2011

Horoscopul Taurului din luna noiembrie 2011 prefigureaza o perioada traversata de o intensa exaltare emotionala , avand potentialul de a te inalta spre culmile fericirii sau a te cobori in adancurile pesimismului si derutei.


Din 2 noiembrie, Venus isi face aparitia in Sagetator , insuflandu-ti nevoia de a iubi si a-ti exprima sentimentele indiferent de consecintele ori repercursiunile provocate de aceste impulsuri.

Mercur isi incepe si el , pe 2 noiembrie , calatoria lui in Sagetator si iti strecoara in suflet o intensa sensibilitate emotionala.Adeseori, in decursul acestui tranzit , esti strabatut de cutremuratoare reactii emotive , iar comunicarea cu cei din jur are loc mai curand prin prisma sentimentelor decat prin cea a ratiunii.Puterea de concentrare nu te ajuta deloc intr-o astfel de conjunctura.Pari a fi purtat de predispozitia de a tine prea mult cont de raspunsul emotional al celorlalti , si de a actiona , subconstient , astfel incat sa le faci pe plac .Acest lucru iti provoaca deruta si confuzie , cel putin in prima parte a tranzitului , pana cand reusesti sa iti reconfigurezi granitele clare dintre tine si oamenii care te inconjoara.

Daca pana pe 9 noiembrie , ai avut impresia se pune la cale un complot impotriva ta sau te-ai simtit vinovat pentru niste lucruri imaginare, in special in plan social si profesional, revenirea lui Neptun in aspect direct in Varsator si a zecea casa a Taurului reuseste sa iti insenineze cat de cat perspectivele despre viata si cariera.Spun “cat de cat” , pentru ca in jurul tau continua sa persiste o negura care te dezorienteaza sau ii determina pe unii sa te vada nu asa cum esti , ci in felul cum si-ar dori ei sa fii.

Din fericire , pe aceeasi data de 9 noiembrie , Marte paseste in teritoriile Fecioarei , inspirandu-ti o sporita nevoie de a te exprima si a-ti pune in valoare individualitatea.Daca reusesti sa iti canalizezi eficient energia creativa conferita de Marte , poti trece printr-o perioada extrem de productiva sub aspect profesional sau personal.Pe de alta , parte daca nu gasesti nici o modalitate de a-ti revarsa creativitatea , stresul sau pesimismul abia asteapta sa puna stapanire peste tine.

Luna plina rasarita pe 10 noiembrie in cerurile Taurului si ale primei tale case (casa vietii personale si a aspectului exterior) pune accentul pe echilibrul dintre eul tau individual si felul cum iti impartasesti fiinta celor din imediata ta apropiere.Poate ca in ultimul ai fost mult prea preocupat de ceilalti si ti-ai neglijat nevoile si interesele personale …

Trigonul dintre Jupiter si Marte din 16 noiembrie iti insinueaza o mai mare incredere in tine insuti si o energie al carei dinamism cere sa se materializeze degraba intr-un mod eficient.Este o vreme norocoasa , cand atitudinea ta pozitiva pare a atrage dupa sine aparitia unor evenimente fericite.Fii atent la oportunitatile ce pot apare acum , mai ales sub forma cunoasterii unei persoane de sex masculin , a unei calatorii ori afaceri.Spiritul tau competitiv ajunge la culme, dar nu este in masura sa ii afecteze pe ceilalti.

Starea ta emotionala este din nou sensibilizata odata cu 22 noiembrie, cand Soarele isi incepe tranzitul in Sagetator .Vechi probleme sentimentale sunt pe cale sa revina, poate intr-o noua deghizare , incercand sa te prinda in capcana unor unor dubii si ganduri intunecate.Tot ce poti face este sa iti constientizezi cat mai lucid emotiile si simtamintele care iti dau de furca si sa actionezi astfel in cunostiinta de cauza.

Din 24 noiembrie , Mercur trece in aspect retrograd in Sagetator , sugerandu-ti sa iti evaluezi resursele interioare si exterioare , felul in care reusesti sa cuprinzi tot ceea ce ti-ai propus in viata .Este de asteptat sa apara noi prieteni in calea vietii tale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la mai vechi si verificate amicitii.

Nevoia de a trece prin noi experiente de viata si de gasi o perspectiva semnificativa asupra traiului cotidian se face simtita din 26 noiembrie, ca efect al tranzitului lui Venus in Capricorn si a noua casa a Berbecului (casa filozofiei si explorarii).Esti atras de meleaguri ori persoane straine , exotice , capabile sa iti puna pe jar imaginatia si sa iti deschisa noi orizonturi culturale.Se anunta un interval prielnic pentru calatorii, intrucat esti extrem de receptiv la lucrurile noi si neobisnuite.Unii nativi din zodia Taurului , dornici de a-si imbunatati starea materiala si a se bucura de libertate se pot gandi sa se mute intr-o alta tara.

Pe 27 noiembrie, trigonul dintre Venus si Jupiter , si cuadratul lui Venus cu Uranus , dau nastere unor tendinte contradictorii , ce se infrunta pe campul de batalie al fiintei tale.Unii Tauri se vor scalda in valurile optimismului si atmosferei cordiale care ii inconjoara, altii vor avea dificultati in conlucrarea dintr-un grup si vor fi macinati de nevoia de a impaca capra cu varza in prietenie si goana dupa beneficii materiale.


Horoscopul dragostei Taurului in noiembrie 2011


Patrunderea lui Venus , pe 2 noiembrie , in cea de-a opta casa a Taurului (casa transformarii si sexualitatii) da nastere unei profunde implicari sentimentale si senzuale intr-o relatie de dragoste.De fapt , iubirea sufleteasca si fizica devine aproape o obsesie , facandu-te sa neglijezi celelalte aspecte ale vietii tale.Desi se poate ca povestea de dragoste pe care o traiesti in aceasta faza a existentei tale sa nu iti ofere neaparat o adevarata o autentica reciprocitate sau siguranta , ea poate fi unul din cele mai memorabile evenimente afective din intreaga ta viata.

Impulsurile eroice , senzuale devin si mai puternice incepand cu 9 noiembrie, ziua in care Marte isi face simtita prezenta in a cincea casa a Taurului (casa creativitatii si dragostei) . Daca nu este descarcata sau metamorfozata in vreun fel, aceasta energie sexuala poate provoca violente iesiri temperamentale , precum si o atitudine agresiva.

Pe 22 noiembrie, sosirea Soarelui in a opta casa a Taurului , iti lasa descoperite , le vedere, temerile si dorintele tale cele mai intime. Totul depinde de partenerul tau de cuplu.Daca este cu adevarat atasat de tine , nu va incerca sa profite de slabiciunile tale ci, din contra , te va sustine si incuraja pana cand depasesti aceasta perioada delicata.

Cele doua aspecte astrale ale lui Venus din 27 noiembrie (trigon cu Jupiter si cuadrat cu Uranus) sugereaza doua orientari contrare in dragoste .Asadar , in functie de autenticitatea relatiei lor cu persoana iubita , nativii din Taur pot trece fie printr-o perioada de totala deschidere si incredere in legatura de cuplu, fie vor fi rascoliti de un eveniment neasteptat si neplacut , mai ales daca nu si-au intalnit o vreme partenerul.In acelasi timp , intre tine si fiinta iubita se pot ivi disensiuni legate de oscilarea intre o comuniune extrem de apropiata si dorinta unuia dintre voi de a se infrupta intr-o mai mare masura din libertate.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in noiembrie 2011


Odata cu 2 noiembrie , prezenta planetei iubirii in a opta casa a Taurului marcheaza inceperea unui interval oportun operatiunilor financiare implicand banii impartasiti cu altii , de-a lungul caruia poti avea de castigat prin intermediul unor cadouri , parteneriate financiare sau oportunitati de afaceri.

Turnura retrograda luata de Mercur din 24 noiembrie in a opta casa a Taurului iti focalizeaza preocuparile spre reconsiderarea datoriilor tale banesti si incercarea de a-ti redistribui resursele banesti.Poate ca ai exagerat in ultimul timp cu cheltuielile, iar cineva din preajma ta a tras un semnal de alarma.

Eclipsa lunara si Luna noua din 25 noiembrie poate scoate la iveala unele probleme legate de veniturile tovarasului de viata , de taxe, datorii sau investitii.Trebuie sa revii pe linia de plutire.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Taur 2012

Horoscop Taur octombrie 2011
Horoscop Taur noiembrie 2011 Horoscop Taur noiembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 20, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.