Horoscopul Bivolului in anul chinezesc 2012

In 2012 , anul Dragonului negru de apa , horoscopul Bivolului lasa sa intrezareasca o stare de tensiune in viata sociala si profesionala , ce va lasa loc , treptat , unor perspective extrem de favorabile.Munca asidua nu pune probleme nativilor din aceasta zodie chinezeasca , asa ca , daca este insotita de perseverenta si angajament , ar trebui sa conduca spre realizari mult dorite.Bivolul se va lovi de cateva dificultati la inceputul anului 2012 , dar daca sunt abordate cu luciditate si incredere , aceste bariere se vor faramita de la sine , eliberand calea spre succes.Totodata , prima parte a anului Dragonului de apa este oportuna inceperii unor noi si inovatoare proiecte.Tocmai de aceea , Bivolul ar trebui sa nu se concentreze exclusiv pe acumularea de bani si bunuri materiale , ci si pe punerea la punct a unor tactici si strategii de materializare si popularizare a initiativelor sale,

Horoscopul dragostei Bivolului in 2012

Conjunctura astrala din ianuarie 2012 este prielnica dezvoltarii relatiilor de cuplu , cu conditia ca Bivolul sa nu se cufunde prea mult in activitatile din sfera profesionala.Multe probleme in dragoste pot apare din cauza dispozitiei schimbatoare a Bivolului , a neputintei lui de a se stapani si a ambitiei sale nemasurate.
Primavara aduce un interval de liniste si seninatate in legatura cu persoana iubita , dar si oportunitatea ca Bivolii singuri sa isi intalneasca sufletul pereche.
Fierbintea vara a lui 2012 poate pune pe jar relatia de cuplu , dand nastere unor aprige certuri si dispute.Bivolul trebuie sa isi pastreze cat mult calmul si sa isi retina cu grija impulsurile temperamentale.
Odata cu toamna , interactiunea cu fiinta iubita devine mai relaxata si mai tandra , iar Bivolul este pe punctul de a lua o decizie foarte importanta atat in viata amoroasa , cat si in cea sociala.

Horoscopul carierei si banilor Bivolului in 2012

In anul Dragonului negru de apa , implicarea Bivolului in munca duce cu o misiune, din fericire nu imposibila , pentru indeplinerea careia nativii din aceasta zodie sunt dispusi sa faca tot ce le sta in putinta.In 2012 , studiul, invatatura si autoeducarea pot favoriza schimbarea unei slujbe sau chiar a unei profesii.Comunicarea devine esentiala in munca sau afaceri si , ca atare , Bivolul trebuie sa exploateze la maximum acest aspect , largindu-si reteaua de contacte si parteneriate.In zona profesionala , nu este de dorit o fortare a notei ci , mai curand , o atitudine flexibila , adaptata imprejurarilor , fara asumarea unor mari riscuri.
Anul 2012 necesita o planificare atenta a fiecarui pas in afaceri si cariera , asadar spontaneitatea trebuie sa fie tinuta , cat de cat , in frau.
Trimestrul I al anului Dragonului negru de apa poate fi critic ori dramatic in privinta afacerilor.Cu toate acestea , nativii din Bivol au sansa neasteptata de a gasi sau a li se oferi un job foarte avantajos.
Liber profesionistii sau Bivolii avand un business pot descoperi noi trenduri in sectorul lor de activitate , se pot angaja in reorganizari ori reduceri ale afacerilor , si au oportunitatea de a cunoaste persoane influente , ce ii pot sprijini in potentialele lor initiative.Bivolii trebuie sa fie extrem de precauti chiar si fata de cele mai mici detalii si sa nu se aventureze financiar impreuna cu oameni despre care nu stiu prea multe.
In primavara , acei nativi ce detin o functie de manageriat sau conducere au ocazia de a-si demonstra abilitatile si competentele , in discutii deschise cu colaboratorii ori angajatii.Oricum, este important sa detensioneze atmosfera de la serviciu si sa asigure un climat de cooperare , fara a-si afirma cu orice pret autoritatea si a deveni agresivi atunci cand cineva nu este de acord cu ei.Daca Bivolii se dovedesc a fi prea incapatanati ori egocentrici , pot fi atrasi in conflicte consumatoare de nervi si timp.
In timpul verii , Bivolii angrenati in afaceri pot constatata un usor declin sau se pot vedea nevoiti a se descurca cu mai putini bani.In pofida acestei situatii , este vital ca ei sa nu se lase prada dezamagirii , ci sa isi pastreze o constanta focalizare si sa nu incerce sa aduca schimbari radicale in domeniul lor de activitate , intrucat aceasta perioada nu este oportuna transformarilor.
In toamna si iarna , Bivolii vor putea constata , satisfacuti , o clarificare a situatiei materiale si o revenire financiara.Este o vreme potriivta conturarii unor noi planuri de viitor , dar si a regandirii bugetului de venituri si cheltuieli.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2012 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Zodiacul chinezesc - Origine si semnificatie
Horoscopul Bivolului in anul chinezesc 2012 Horoscopul Bivolului in anul chinezesc 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. nu intotdeauna esta asa cum se prevede in zodiac, desi toti asteptam sa auzim numai debine

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.