Horoscop Taur decembrie 2011

In decembrie 2011, horoscopul Taurului anticipeaza initial o paguboasa stare de exacerbare emotionala si angare prea pripita in fapte si vorbe , dar apropierea Craciunului prilejuieste o recucerire a bastioanelor personalitatii, o invigorare spirituala si sufleteasca ce readuce increderea intr-un destin fericit si norocos.

Din 10 decembrie, Uranus se intoarce in turnura directa in sectorul Berbecului si a douasprezecea casa a Taurului (casa constrangerilor si sacrificiilor) incercand sa iti taie puntile de legatura cu obiceiuri inveterate sau lucruri de care erai atasat in trecut.Caile tale subconstiente de a aborda viata sunt adumbrite , iar acest fapt poate da nastere unor coincidente neobisnuite dar neintamplatoare , dar si unei relansari a vietii tale personale.Exista posibilitatea ca unele aspecte secrete ale existentei tale private sa fie dezvaluite dintr-o data , determinandu-te sa faci schimbari in modul tau de a fi in lume.

Eclipsa de Luna si Luna plina ivite pe aceeasi data de 10 noiembrie in Gemeni iti inspira dorinta de a-ti satisface intr-o mai mare masura propriile nevoi , fara a-i neglija insa pe cei dragi.Nu vrei sa fii egoist dar simti, cumva , ca i-ai sustinut prea mult pe ceilalti , uitand de nazuintele si dorintele tale cele mai intime.

Incepand cu 13 decembrie , Mercur paraseste aspectul retrograd din Sagetator si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , invaluindu-ti sufletul cu o extrema sensibilitate emotionala. Relatiile si comunicarea cu ceilalti tinde sa aiba loc mai curand prin prisma emotivitatii decat pe o cale rationala. Unii Tauri par a fi excesiv de atenti la felul cum reactioneaza oamenii fata de felul lor de a se purta ori vorbi , iar acest lucru le innabusa personalitatea si ii poate determina sa isi confunde propriile aspiratii si opinii cu cele ale celorlalti.Intr-un fel sau altul, trebuie sa redescoperi granitele dintre sinele tau si persoanele ce te inconjoara.

Cuadratul lui Venus cu Jupiter de pe 20 decembrie nu are efecte foarte fericite pentru Tauri.Daca simti nevoia sa te afirmi , trebuie sa depui mai multe eforturi decat de obicei , iar febra cumparaturilor de Craciun este in masura sa te aduca in pragul falimentului.Evita deciziile prea grabite si nu te lasa in voia impulsurilor de moment.In acelasi timp, ai predispozitia de a iti exagera sentimentele si a promite mai mult decat esti in stare sa realizezi.Astfel de lucruri se intampla frecvent in preajma sarbatorilor.Nu este de neglijat nici tendinta de a lenevi sau de a te lasa prins in capcana unor evenimente sociale plictisitoare .

Pe 22 decembrie , ziua solstitiului de iarna , Soarele patrunde in Capricorn si a noua casa a Taurului , luminandu-ti mintea si sufletul , sprijinindu-te sa iti recapeti siguranta de sine si sa nu mai fii inrobit de emotiile tale.Simtul aventurii pare a se reinstala in tine, si esti tentat sa te avanti in noi activitati avand potentialul de a aduce o reimprospatare a vietii si o eliberare de preocupari si griji prea impovaratoare.Acest lucru se poate materializa sub forma unor implicari intr-un domeniu spiritual sau a unor planuri promitatoare legate de o excursie ori o calatorie.Tinzi sa te simti foarte puternic, asa ca iti doresti sa iti iei viata in maini si sa o modelezi asa cum iti place.Nu mai esti multumit de ocolisurile si inertiile cotidiene , si aspiri sa iti fixezi un scop clar si obiectiv al destinului.

Luna noua aparuta pe 24 decembrie in Capricorn si a noua casa a Taurului semnaleaza initierea unui ciclu existential marcat de posibilitatea de a-ti accesa resursele interioare si a aduce o viziune spirituala in viata ta de zi cu zi.Anterioara influenta solara este accentuata gratie nazuintei de a-ti verifica autenticitatea idealurilor si aspiratiilor . Ai vrea , parca , sa te insingurezi si sa te cufunzi in reflectie, dar nu te induri sa te indepartezi de atmosfera calda a familei sau relatiei tale de iubire.Pentru a impaca si capra si varza, poti pleca intr-o calatorie impreuna cu persoana iubita.


Un interval norocos , de evadare din mijlocul indoielilor legate de tine insuti , se intrevede odata cu 25 decembrie , ziua de Craciun, ca urmare a iesirii lui Jupiter din aspectul sau retrograd in Taur.Exuberanta, expansivitatea si entuziasmul tau se impletesc cu un inaltator optimism si o mare generozitate fata de cei din jur.Acest ciclu are potentialul de a te despovara de griji , a aduce norocul de partea ta si a da startul unor promitatoare sperante.Tot ceea ce s-a intamplat in trecut isi pierde importanta si devii interesat numai de ceea ce iti poate oferi viitorul.Ai sansa de a scapa , pe neasteptate, de probleme care te apasa de mult si de a obtine avantaje din sfere ale vietii ce pareau inaccesibile pana acum.Acest tranzit este oportun creativitatii, dragostei , calatoriilor si inaltei educatii.


Horoscopul dragostei Taurului in decembrie 2011


Perioada sarbatorilor de iarna ne face adeseori sa ne dorim a fi mai aproape de oameni la care tinem.Cuadratul dintre Venus si Jupiter din ziua de 20 decembrie accentueza aceasta inclinatie si ii provoaca pe Tauri sa isi declare dragostea cu o prea mare emfaza .Dragostea efervescenta care pune stapanire peste inima ta te indeamna la gesturi extravagante pe care le poti regreta mai tarziu, cu atat mai mult cu cat nu par a impresiona din cale afara persoana iubita.Daca simti impulsul de a face juraminte de iubire prea pripite te vei descoperi prins fara scapare intr-o plasa de paianjen extrem de stanjenitoare.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in decembrie 2011


Pe 10 decembrie, eclipsa de Luna din a doua ta casa (casa banilor si resurselor) te imboldeste sa faci o schimbare majora din punct de vedere financiar.Intr-un astfel de context poate avea loc o intelegere financiara avantajoasa , inceputul sau finalizarea unei indatorari banesti.


Intrarea lui Venus in sectorul Varsatorului si a zecea casa a Taurului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) vesteste din 20 decembrie o perioada norocoasa in sfera profesionala.Este de asteptat ca parerile tale sa fie luate mai mult in consideratie si sa primesti numeroase semne de apreciere din partea colegilor si superiorilor.Acest lucru nu face decat sa iti starneasca ambitiile , facandu-te mult mai atent la oportunitatile din preajma ta.Investitiile financiare pe care le faci acum sunt pe cale sa iti aduca mari beneficii si bafta ori imprejurarile favorabile te ajuta sa iti inalti standardul de viata.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : decembrie 2011 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Taur 2012

Horoscop Taur noiembrie 2011
Horoscop Taur decembrie 2011 Horoscop Taur decembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 19, 2011 Rating: 5

12 comentarii:

  1. Luna asta nu a fost deloc una placuta pentru noi, taurii...se pare ca nici decembrie nu o sa fie una plina de realizari..

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru mine nu merge nimic bine 2 ani...totul imi iese pe dos si aproape ca am ajuns la sapa de lemn.....planetele astea m-au bagat in mormant pe jumate......nu mai inteleg nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie mi-a mers numai rau din august 2009. Atunci am petrecut ultimul concediu cu sotul meu pe care l-am iubit si inca il mai iubesc (o Fecioara). In aprilie 2010 a divortat. S-a insurat in iunie 2010 cu o Varsatoare din Thailanda, cu aproape 30 de ani mai tinara decit el (eu fiind numai cu 4 ani mai tinara decit el).

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt o "taurita" proasta (asta ca sa nu folosesc corespondentul feminin :D
    Sunt indragostita pana peste cap de un geaman care ma inseala si tot sper ca o sa-i treaca nebunia. Si in fiecare luna constat ca gradul meu de tampenie - vizavi de viata sentimentala - se apropie repede de semnul infinitului :D
    Ce ma deprima si mai mult e ca nici anul 2012 nu pare sa aduca ceva mai bun taurilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie din iulie 2009 imi merge rau.n-am reusit sa mai am nicio relatie - parca sunt invizibila! iar cu serviciul nici nu mai zic - o pauza foarte mare, iar apoi un job chinuitor, iar acum sunt din nou in cautare.... Of, abia astept sa intru in randul lumii din nou, cu toate... Succes la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  6. EU AM OPROBLEMA MULT MAI MARE.AM UN BAIAT DE 8 LUNI SI EU AM DOAR 18 AN.DAR ASTA NAR FI O PROBLEMA DACA TAICASU AR FI ALTFEL.EU AM AJUNS SA FAC GESTURI EXTREME DIN CAUZA LUI ADIKA MA PUNE SA FAC SEX CU DIFERITE PERSOANE PTRU BANI DACA POTE SAMI DE UN SFAT CINEVA AR FI FOARTE OK PTR K NU STIU CUM AS IESI DIN CHIESTIA ASTA

    RăspundețiȘtergere
  7. In multe chestii poate k au dreptate...ce sa zic nu nea mers prea bine anii astia...mai ales acm ieri am terminat o relatie cu o persoana la care ,am tinut enorm...si sincer nu mai am nici o pofta de sarbatori...acm nmc nu ma mai incanta...dar asta este trebuie sa mergem mai departe si speranta moare ultima !

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt nascuta in zodia taur si am vazut ca de multe ori imi merge rau, dar cu credinta in cel de sus am reusit sa depasesc tot greul.
    In fiecare dimineata incerc sa-mi zic:astazi va fi una din cele mai bune zile ale mele si parca trec mai usor peste cei greu.

    RăspundețiȘtergere
  9. sant un taur care pot sa zic ca mia mers bine in 2011

    RăspundețiȘtergere
  10. Am 15 ani si in scurta mea experienta de viata zodia mea mi sa parut cea mai potrivita pt. personalitatea mea.
    Am considerat intotdeauna ca sunt o persoana norocoasa,iar ,taurul' din mine e responsabil pentru asta.
    2011 a fost un an ft bun pentru mine.Am avut multe realizari din punct de vedere al studiilor si distractiei...,dar luna decembrie a fost inceputul unei urate experiente in viata mea,mai exact in cea a apropiatilor mei...Am descoperit ca problemele de sanatate sunt mult mai grave ca orice,mai ales cand il vezi pe cel drag suferind.(ai un chin mai mare ca al lui,dar nu te poti exterioriza).

    RăspundețiȘtergere
  11. of of din iunie 2009 de cand mam despartit de marea mea dragoste,care acum are deja o familie nimik nu a mai fost bn,toate mi,au iesit foarte prost,cu serviciu e foarte greau asa cand era el ma mai incuraja,iar in dragoste nimik am nicercat sa.mi fac o relatie serioasa dar nu se laega nimeni

    RăspundețiȘtergere
  12. Sincer, aunt taur si chiar mi-a mers bine in 2011. Am emigrat in SUA, avem inchiriata o casa spatioasa, dupa o luna mi-am gasit un serviciu aproape de casa, de Craciun am reusit sa luam cu credit o masina noua. Eu zic ca 2011 a fost un an foarte bun, iar casnicia merge foarte bine, copilul e fericit de noua schimbare, sper ca si 2012 sa fie un an la fel de bun, daca nu si mai bun. Simt ca visele imi devin realitate.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.