Horoscop Varsator 2012

In anul 2012, horoscopul Varsatorului prefigureaza o perioada de redescoperire a fiintei interioare, de transformari in plan social , avand drept surse zona subconstientului si evenimente exterioare neprielnice la prima vedere.Daca reusesc sa fata fata unor conjuncturi economice negative si stiu cum sa-si exploateze talentele native , Varsatorii au prilejul de a culege roadele succesului si fericirii atat in viata personala , cat si in cea profesionala.

La inceputul lunii februarie 2012 , Neptun se angajeaza intr-un tranzit indelungat (de circa 14 ani) in Pesti si a doua casa a Varsatorului .Se anunta un interval caracterizat de tendinta de a fi lipsit de prudenta in ceea ce priveste banii , fiind mereu in pragul unui colaps financiar.Fii atent la capcanele unor inselatorii si a unor investitii promitand a-ti aduce mari castiguri intr-un termen foarte scurt.

Pe 7 februarie 2012 , Saturn intra in turnura retrograda in Balanta si a noua casa a Varsatorului , o casa reprezentand evolutia personala prin studii superioare , experienta, calatorii si influenta culturala.Unii Varsatori cunosc o reinvigorare a aspiratiei de a-si continua studiile , dar se lovesc si de o opozitie fata de aceasta nazuinta.Altii , angajati intr-o cariera scriitoriceasca , au sansa de a-si vedea visul cu ochii , gratie publicarii unei carti in care si-au asezat toate sperantele.

Un interval de cufundare in cele mai adanci taramuri ale sinelui se intrezareste intre 10 aprilie si 18 septembrie 2012 , ca urmare a tranzitului retrograd al lui Pluton in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului.Este vremea unor schimbari de durata la nivel subconstient , prin mijlocirea meditatiei si a autoevaluarii.

Din 4 iunie si pana pe 11 noiembrie 2012 , Neptun isi asuma un aspect retrograd in Pesti si a doua casa a Varsatorului .Atitudinile rigide si preocuparile artificiale sau superficiale asociate cu banii sau cu resursele tale native sunt pe cale sa se disipeze sub presiunea exercitata de Neptun.Poti trece prin transformari notabile ale acestor aspecte ale personalitatii , perspectiva ta despre valorile vietii devenind cumva mai spiritualizata.Priveste inlauntrul tau si incearca sa analizezi daca ceea ce te-ai obisnuit sa pretuiesti corespunde intru totul cu idealurile tale esentiale.

Dragostea , bucuria de a trai si norocul sunt in mod clar de partea ta incepand cu prima jumatate a a verii , ca efect al calatoriei lui Jupiter in Gemeni si a cincea casa a Varsatorului.Este de asteptat sa te remarci print-o exprimare imaginativa , originala si creativa , atat in vorbe cat si in fapte.Daca esti implicat intr-un proiect necesitand creativitate , este probabil ca il vei materializa cu succes , bucurandu-te de recunoastere publica sau o recompensa materiala.Dragostea isi face drum cu usurinta catre tine, fiind in masura sa iti ofere seninatate si o autentica afectiune.Varsatorii singuri au mari sanse de a intalni o persoana speciala , apropiata de marile asteptari legate de un suflet pereche.Este un ciclu favorabil pentru relatiile cu copiii , pentru nastere sau graviditate.
Oricum , apasatoare responsabilitati si ingrijorari ajung in fundalul existentei ori sunt umbrite de nevoia de a te simti bine si a profita de viata.Tocmai de aceea , aceasta perioada este extrem de oportuna pentru a pleca intr-o vacanta mult visata, eventual peste hotare.

Fericita orientare prilejuita de Jupiter este pe punctul de a fi deviata de cele doua cuadrate ale lui Uranus cu Pluton, din 26 iunie si 19 septembrie 2012.Aspecte ori evenimente negative din trecut se pot reactualiza dintr-o data , iar lucruri nemarturisite sau nerecunoscute acumulate in subconstient sunt gata sa erupa , luandu-te prin surprindere si rapindu-ti focalizarea spre viata de zi cu zi.Totodata , poti fi cotropit de o relativa nesiguranta fata de modul cum interactionezi si comunici cu cei din jur.Toate aceste tendinte au potentialul de a da nastere unor cutremuratoare transformari , dandu-ti senzatia ca esti lipsit de aparare si neputincios.Incearca sa nu inoti contra curentului si sa te adaptezi din mers, profitand de oportunitatile deghizate in vestmantul unui destin potrivnic.

In mod paradoxal , daca iti constientizezi cu acuitate limitele interioare si exterioare , poti profita intr-o mai mare masura de libertate.Ei bine, vizita inceputa de catre Saturn ,in octombrie 2012 , in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului pare sa te invete cate ceva despre acest lucru.La finalul unui astfel de tranzit , poti fi imbogatit cu recunoasterea lucida a locului tau in lume si a felului cum ti-ai ingradit pana cum realizarile .Acest aspect astral te ajuta sa iti consolidezi pozitia in plan profesional si in viata publica , imboldindu-te sa revezi cum te-ai dezvoltat pana acum.Tranzitul lui Saturn poate adice cu el afirmari si succese in cariera , sau o reala constientizare a responsabilitatilor legate de profesie si statutul in societate.

Din 4 octombrie 2012 , Jupiter devine retrograd in Gemeni si a cincea casa a Varsatorului , anuntand o serie de infuemte de bun augur in viata ta.O parte dintre Varsatori se pot simti impliniti de nasterea unui copil sau de realizarile exceptionale ale unui praslea.Exista oportunitatea unor promovari in cariera sau a unor castiguri financiare surprinzatoare.Uneori, insa, Jupiter retrograd prevesteste probleme , mai mult sau mai putin grave , asociate cu starea de sanatate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in anul 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

O abordare mult mai amanuntita a aspectelor astrologice si a influentelor acestora asupra destinului tau poti descoperi in Horoscopul lunar al Varsatorului pe anul 2012 de pe acest blog.

In curand , pe blogul Dianei : Horoscopul dragostei Varsatorului in 2012
Horoscop Varsator 2012 Horoscop Varsator 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 08, 2011 Rating: 5

24 de comentarii:

  1. Nu cunosc pe nimeni zodia varsator! Cel putin nu acum dar cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniela, eu sunt varsator :) acum cunosti :))
    Diana, tu esti varsator?
    Chiar sunt curios daca esti cu adevarat zeita dorintelor mele ascunse :) Accept sa ma convingi :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept horoscopul pentru scorpion... :P

    RăspundețiȘtergere
  4. pai cel putin varsatorii sunt cei mai tari!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, nu ma mira ca esti varsator, ma asteptam la asa ceva cand am intrat pe pagina ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. varsatorii .... tot timpul vor sa scimbe ceva foarte revoltati,cu un caracter de luptator si totusi foarte sinceri si dispusi sa ofere ajutor celor care merita

    RăspundețiȘtergere
  7. ador varsatoriiiiiii nu de alta nu ca sunt si eu dar sincer sunt cei mai intelepti din tot zodiacul si au ideei inovatoare ,,,, ajuta multa lume la nevoie si ar da orice ca lumea in care traim sa fie mai buna .... macar daca ne-am aduna totzi varsatori poate am reusi ceva ,,,, macar o mica schimbare .... in bine

    RăspundețiȘtergere
  8. dadada si eu ador varsatorii, pentru ca sunt o varsatoare.....ajuta pe toata lumea , intradevar,....macar de ar fi cu folos, mi-ar placea sa schimbam lumea ....in bine...ce cool ar fi....pentru toti...

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu sunt varsator si as dori sa schimbam lumea dar nu se poate asa ca mai bine ajutam pe cei care au nevoie de un suport neconditionat noi oricum ne dorim mereu mai mult si mai bine

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce nu vedem si partea buna a lucrurilor si de ce sa nu fim si realisti.sunt varsatoare ,deci ajut si cred ca pot schimba lumea,insa realitatea este ca ceva,ceva tot reusim sa schimbam ,deci hai sa nu ne mai plingem .va pup pe toi varsatorii ,care stiu sa fie prieteni adevarati pe care te poti baza la greu.

    RăspundețiȘtergere
  11. da...suntem varsatori veritabili.suntem asa cum s-a spus mai sus in comentarii...luptatori,sufletisti,intelepti,iubitori de tot..dar din pacate nu prea ne intelege lumea..din pacate..ideea e ca noi sa luptam ptr toate astea si sa nu ne schimbam niciodata.va pup varsatorilor ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu sunt varsatoare, si sunt o fire foarte miloasa si sensibila, sunt vegetariana de 12 ani, iubesc animalele, fiintele neajutorate, si as face orice sa pot schimba tot raul care se intampla in lume la ora actuala..daca unii oameni se pregatesc sa doarma la ora asta, eu ma agit si ma consum pentru problema X sau Y din nu stiu care tara...uneori e un chin sa imi pese asa de mult..

    RăspundețiȘtergere
  13. buna si eu sunt varsatoare , tot timpul am ajutat pe toata lumea dar mi sa platit cu rau . toata lumea imi spune sa ma schimb dar nu pot asa sunt eu . aveti dreptate ca varsatori sunt luptatori ,intelepti.

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu sunt varsatoare, si adevarat ce s-a scris....nu mi-as schimba zodia, cu alta....si eu va pup varsatoarelor...kiss you...

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu sant varsator si pana acuma am avut parte de un an de caca

    RăspundețiȘtergere
  16. si eu sunt varsatoare dar nu sunt deloc multumita de mine si zodia asta , sintem prea pretentiosi

    RăspundețiȘtergere
  17. buna,si eu sunt varsator dar cred ca nu conteaza ce zodie esti ca sa fii luptator si intelept si bun si etc. familia si mediul in care traiesti, ei te ajuta sa-ti formezi caracterul si modul in care iti vei rezolva problemele in viata.

    RăspundețiȘtergere
  18. anonim\si eu st varsator si chiar e adev tot ce se zc de aceasta zodie,prietenoasa cu toata lumea si care vrea bn_le tuturor.pacat ca majoritatea te rasplatesc cu rautatea lor an lok de bn.pup toti varsatorii

    RăspundețiȘtergere
  19. Carmen....da,sunt varsator,si pana acum sincer nimic bun nu mi-sa intamplat ,ma refer la viata mea personala,..da ne gandim la toti,vrem tot binele din lume ,nu am face rau ,dar degeaba,intradevar pretentii avem de la pers. de langa noi,in concluzie ,eu nu sunt multumita de zodia mea,practic nu ne-am nascut cu noroc ,cel putin eu.pup,varsatorii cu mai mult noroc

    RăspundețiȘtergere
  20. sunt varsator, si consider ca aceasta zodie nu prea are noroc in general, nici in dragoste, in afaceri desi ne merge mintea mai mult ca si la altii, parca mareu ne impiedica ceva. suntem niste ciudati, multa lume nu ne intelege, independenta noastra da multa lume peste cap...pe scurt este greu si cu noi, varsatorii.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt cei mai buni varsatori...

    RăspundețiȘtergere
  22. Salut, varsatorilor, nu stiu cum voua, dar o duc foarte rau pe plan personal, uneori cred ca e din cauza ca sunt varsatoare, dar oricum noi suntem cei mai tari, cei mai hazlii, cei mai inventivi si cei mai deschisi catre nou...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.