Cum miroase personalitatea ta ?

Te-ai gandit vreodata ca mirosul emanat de trupul tau este unic , la fel ca si o amprenta , avand potentialul de a-ti dezvalui personalitatea ? Ei bine , potrivit celui mai recent studiu despre miros , ai capacitatea nestiuta inca de a-i identifica pe nebuni ( adica , pe cei bolnavi psihic) in functie de felul cum iti intorc nasul pe dos.Se pare ca oricine isi pune la contributie acest simt nu indeajuns de exploatat , poate "adulmeca" si diferentia astfel , de exemplu , un om stapanit de anxietate fata de unul avand tendinte de dominare .

In cadrul studiului , 30 de femei si 30 de barbati au trebuit sa indure napasta de a purta aceleasi tricouri albe din bumbac timp de trei nopti la rand, fara a avea voie sa foloseasca vreun sapun, deodorant , parfum , fara sa bea alcool, sa fumeze sau sa se hraneasca cu mancaruri foarte mirositoare.De asemeni, participantii au trebuit sa se supuna unui test de personalitate.

Acum urmeaza partea cea mai dura a cercetarii ! Nu stiu cat anume li s-a platit pentru asta, dar alti 100 de barbati si alte 100 de femei, au trecut prin tortura de a mirosuri tricourile (urat mirositoare) , cerandu-le sa ghiceasca ce fel de personalitate au posesorii lor.

Desi estimarile celor care si-au pus la nasul la munca nu au fost foarte exacte, ele s-au potrivit destul de bine , mai ales pentru tipuri de personalitate precum cea extrovertita , cea nevrotica ori cea dominanta.Cel mai bine a fost recunoscut mirosul dominantei atunci cand adumelcatorul era de sex opus fata de cel care isi imbibase tricoul cu aroma trupului sau , dovedindu-se astfel , inca o data , legatura dintre simtul mirosului si alegerea unui partener.

Sursa : msnbc


Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu:

Parfumul preferat iti tradeaza personalitatea

Forma nasului si personalitatea femeii

Femeile miros a ceapa , iar barbatii a branza
Cum miroase personalitatea ta ? Cum miroase personalitatea ta ? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 06, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.