Horoscop Leu ianuarie 2012

In luna ianuarie 2012, horoscopul Leului lasa sa se intrezareasca o perioada fericita, de dialog si relationare fructuoasa cu ceilalti oameni, dar si o aspiratie febrila, adeseori incununata cu succes, de a te regasi in dragoste si persoana iubita.

Existenta cotidiana isi cere drepturile odata cu 8 ianuarie , sub impactul tranzitului lui Mercur in Capricorn . Se anunta o perioada oportuna rezolvarii unor probleme sau detalii mult timp amanate , legate de responsabilitatile si indatoririle zilnice.Starea de sanatate nu pare a se lovi de dificultati, dar poti simti nevoia de a-ti programa niste noi teste sau analize.

Pe 9 ianuarie , Luna plina din Rac si a douasprezecea casa a Leului iti poate starni o dorinta coplesitoare de a fi singur , mai ales daca ai fost ocupat pana peste cap cu tot soiul de sacaitoare activitati zilnice , tinand de munca si rutina. Este vremea sa aduci un echilibru in viata ta si sa acorzi prioritate lucrurilor care iti plac si te fac sa te simti bine. Impulsuri care au mocnit pana acum intr-o zona adanca si nevazuta a lumii sau interioritatii tale sunt pe cale sa iasa la lumina. Nu este deloc exclus ca un secret pastrat cu grija sa devina brusc public sau de notorietate.

Sub influenta vizitei facute de Soare in regiunea Varsatorului , din 20 ianuarie esti imboldit de nevoia de a-ti armoniza interesele personale cu cele ale vietii sociale ori ale unui partener de cuplu sau de afaceri.Simti necesitatea de a te bucura de energia, tovarasia si sprijinul altor oameni , iar acestia , la randul lor , par a-ti cauta compania. In acest interval este de recomandat sa eviti proiectele strict individuale , unindu-ti eforturile cu cele ale altora. Relatiile in doi, de orice natura , sunt favorizate de acest aspect solar.Cu toate acestea, nu trebuie sa iti umbresti intru totul personalitatea , lasandu-te subjugat de vointa ori dorintele altuia. Oricum, popularitatea iti este increstere , cu atat mai mult cu cat iti pui la contributie capacitatea de a coopera cu ceilalti.

Luna noua rasarita pe 27 ianuarie in cerurile Varsatorului accentueza tendintele anterioare , integrandu-te , cu gratie , in mijlocul oamenilor.Impulsul de a vedea cu ochii mintii celorlalti poate sa te aduca mult mai des in pragul nehotararii , in special atunci cand iei decizii asociate cu persoanele apropiate.Esti purtat de nazuinta fierbinte de a coopera si dialoga cu cei care iti impartasesc istoria personala.Mult mai diplomat decat de obicei, esti mereu gata de a aplana conflictele , de a da sfat si indrumare celor din preajma.


Horoscopul dragostei Leului in ianuarie 2012


Incepand cu 14 ianuarie , tranzitul lui Venus in Pesti si a opta casa a Leului inlesneste o profunda si intima conexiune cu persoana iubita , avand potentialul de a te revitaliza sau chiar a-ti vindeca vechi rani sufletesti.Esti extrem de dornic sa risipesti orice contradictie din viata de cuplu , indiferent daca este vorba despre chestiuni materiale sau sentimentale.Oricum, senzualitatea devine o cale fericita de implinire a afectiunii reciproce.

Prezenta, timp de circa o luna , a Soarelui in a saptea casa a Leului (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) continua sa te indemne sa fii cat mai aproape de fiinta draga , cu atat mai mult cu cat ea are capacitatea de a-ti oferi o oglinda pentru redescoperirea individualitatii tale.De fapt, simtamantul ca cineva este autentic atasat de tine iti furnizeaza o energie foarte intensa in realizarea obiectivelor tale sociale ori profesionale.Leii singuri resimt dureros , in acest interval, lipsa unui suflet pereche.

Luna noua din a saptea casa a Leului da startul unei scurte perioade oportune inceperii unei noi relatii sau redefinirii alteia mai vechi.Nevoia unei sincere impartasiri in dragoste ii strabate atat pe Leii solitari, cat si pe cei mai norocosi, legati sentimental de o persoana speciala.


Horoscopul carierei si banilor Leului in ianuarie 2012


Pe 8 ianuarie , cea de-a sasea casa a Leului (casa sanatatii si muncii) isi deschide larg portile in fata planetei Mercur, guvernatoarea acestui sector zodiacal. Tocmai de aceea, nu ar trebui sa te surprinda daca sfera profesionala va deveni sursa unor satisfactii rare.Este de asteptat sa fii angrenat intr-o activitate foarte intensa , in nenumarate contacte si dialoguri fertile cu colaboratorii si colegii. Pari a fi inclinat sa te ocupi de latura organizatorica a muncii tale si de detaliile semnificative ale sarcinilor de zi cu zi.

Ca efect al parcursului planetei Venus in a opta casa a Leului (casa transformarii si sexualitatii) , este posibil sa castigi niste bani in plus prin mijlocirea partenerului de cuplu sau a unei alte persoane care tine la tine.

Incepand cu 20 ianuarie, tranzitul Soarelui in a saptea casa a Leului te determina sa cauti cu insistenta a-ti sprijini colegii ori colaboratorii .Munca in echipa devine o prioritate pentru tine , mai ales ca ai predispozitia de a te aprecia in functie de modul cum te estimeaza ceilalti.

Odata cu 23 ianuarie, cand Marte ajunge in aspect retrograd in Fecioara si a doua casa a Leului (casa banilor si resurselor) , daca poti sa te retii a te implica in prea multe operatiuni financiare , cu atat mai bine ! Banii nu cum sa iti curga rauri in buzunare , iar cele cateva oportunitati ce se pot ivi acum au sanse mari de reusita numai daca sunt urmarite pe termen lung.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Leu 2012

Horoscop Leu decembrie 2011
Horoscop Leu ianuarie 2012 Horoscop Leu ianuarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.