Horoscop Balanta februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Balantei scoate in evidenta o atitudine de fertila si minutioasa dedicare in sfera profesionala si sociala, dar si o benefica preocupare pentru starea de sanatate.

Odata cu 3 februarie, Neptun navigheaza, vreme de circa 13 ani, prin teritoriile Pestilor, rapindu-ti apetitul pentru viata monotona, de rutina, din plan profesional ori personal. Este posibil sa fii mult mai sensibil la stres, iar sanatatea sa iti devina ceva mai fragila. Fereste-te de efectele secundare ale unor medicamente sau substante chimice din alimentatia de zi cu zi.

Saturn paseste in aspect retrograd in Balanta si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) incepand cu 7 februarie. In acest context, poti avea probleme in exprimarea individualitatii tale sau in punerea in evidenta a aspectelor ce te deosebesc de ceilalti. In acelasi timp, pari a aborda viata intr-o maniera mult mai responsabila si mai serioasa.

In aceeasi zi de 7 februarie, Luna plina din Leu si a unsprezecea casa a Balantei (casa prieteniei si sperantei) aduce o nota cumva pozitiva. Poti constientiza cu aceasta ocazie, faptul ca rolul pe care il joci in viata oamenilor apropiati reprezinta un element esential al fericirii tale. Tinzi sa iti apreciezi propria persoana in functie de ecourile pe care le starnesti in mintea si si sufletul partenerilor sau a unor grupuri de oameni ce iti impartasesc idealurile. Egoismul pare a ti se destrama cu totul si esti mereu gata sa dai o mana de ajutor celor aflati la nevoie.

O atitudine foarte critica si chiar autocritica pune stapanire peste tine din 13 februarie, ziua in care Mercur isi incepe tranzitul in Pesti si a sasea casa a Fecioarei (casa muncii si sanatatii). Este de asteptat sa iti concentrezi energia spre eliminarea unor aspecte paguboase din viata, inclusiv asociate cu sanatatea sau unor obiceiuri de care nu credeai ca te vei dezbara vreodata. Se intrezareste o perioada foarte creativa, de-a lungul careia ai sansa de a-ti canaliza inspiratia intr-un mod practic si eficient.

O puternica focalizare spre responsabilitatile de zi cu zi si un interval favorabil unor activitati laborioase, necesitand disciplina si dedicare, este vestit din 19 februarie, ca urmare a vizitei Soarelui in Pesti. Este, totodata, o vreme prielnica pentru initierea unor diete avand capacitatea de a-ti invigora starea de sanatate.

Luna noua rasarita pe 21 februarie pe bolta cereasca a Pestilor deschide un ciclu al existentei oportun inaugurarii unei reorganizari promitatoare in munca, unor programe de intretinere a sanatatii si unor regimuri alimentare energizante. Este probabil sa fii strabatut de dorinta de a alege graul de neghina in toate planurile vietii, dar si de a te face cat mai util celor din preajma ta.


Horoscopul dragostei Balantei in februarie 2012


Viata amoroasa a Balantei nu este marcata in aceasta luna de evenimente deosebite sau neasteptate. Este posibil sa te complaci in comoditatea inertiei si a unor ritualuri mecanice in viata de cuplu, iar acest lucru nu poate decat sa innabuseasca efervescenta si autenticitatea sentimentelor.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in februarie 2012


Din 3 februarie, calatoria indelungata a lui Neptun in a sasea casa a Balantei pare a da nastere unei situatii derutante sau lipsite de claritate in viata profesionala. Unele Balante se pot indrepta spre o cariera avand de a face cu medicina sau un alt domeniu presupunand ajutorarea semenilor.

Tranzitul Soarelui in cea de-a sasea ta casa te stimuleaza sa te dedici intr-o mai mare masura activitatii profesionale. Autodisciplina si perseverenta te provoaca sa nu dai inapoi din fata nici unei sarcini, oricat de dificila ar fi, dar trebuie sa faci lucrurile cu masura, astfel incat sa nu iti afectezi sanatatea.

Sub efectul Lunii noi aparute pe 21 februarie in a sasea casa a Balantei, pari a fi mai dornic de a te apleca asupra detaliilor din sfera profesionala si a-ti mari eficienta la serviciu prin orice fel de mijloace. In astfel de conditii, superiorii nu au cum sa nu te bage in seama, iar afirmarea iti este la indemana.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:
Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta ianuarie 2012
Horoscop Balanta februarie 2012 Horoscop Balanta februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.