Horoscop Fecioara februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Fecioarei anunta o perioada marcata de transformari, redefiniri si regasiri prin intermediul si pentru relationarea cu cei din jur, in special cu acele persoane de care esti legat printr-un parteneriat.

Din 3 februarie, calatoria de 13 ani a lui Neptun in Pesti incetoseaza relatiile de parteneriat, indiferent daca sunt de natura sociala, profesionala ori personala. Unele asocieri, ce pareau a fi construite pe temelii foarte solide, incep sa stea sub semnul incertitudinii. Este, asadar, posibil sa te desparti de colaboratori sau oameni apropiati chiar atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei.

Luna plina ivita pe 7 februarie in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei iti starneste dorinta de a te izola o vreme de cei din preajma ta. Poate ca te-ai lasat, intr-o prea mare masura, antrenat de evenimentele vietii exterioare, neglijandu-ti lumea interioara si autentica ta individualitate... Este o perioada nemaipomenita pentru a intra in contact cu ceea ce sta tainuit sub coaja aparentelor.

Pe 13 februarie, Mercur patrunde in Pesti si a saptea casa a Fecioarei (casa parteneriatelor si relatiilor interumane), tinzand sa te faca mult mai sociabil si mai receptiv fata de personalitatea si opiniile celorlalti, Daca este supradimensionata, aceasta inclinatie te poate determina sa iti pui la indoiala crezurile si aspiratiile, pierzandu-ti astfel incrderea in tine insuti. Ai, totusi, sansa de a te detasa emotional si a intelege mai bine care idealuri ori opinii iti apartin cu adevarat, si care din ele au fost imprumutate de la alti oameni. Dialogurile cu cei jur pot fi foarte fructuoase, iar dorinta de a face compromisuri iti este mai aproape ca oricand.

O puternica focalizare spre relatiile cu ceilalti continua sa se manifeste odata cu 19 februarie, ziua in care Soarele paseste in Pesti. Acest tranzit nu este de natura a aduce noi oameni in viata ta ci, mai curand, pare a te constientiza asupra felului cum schimbi mesaje si esti inteles de prieteni, cunostiinte si cei dragi. De fapt, modul cum interactionezi cu lumea are darul de a-ti pune in fata o oglinda a propriei fiinte, reliefand aspecte ale personalitatii tale ce nu sunt puse in valoare, si incurajandu-te sa iti afisezi calitati personale pe care le-ai ignorat poate in ultima vreme.

Pe 21 februarie, Luna noua rasarita in cerurile Pestilor vesteste o perioada favorabila vietii sociale, initierii de noi contacte si afirmarii in public. Pari a trece prin mai multe evenimente ori conjuncturi de care poti profita gratie sprijinului unor asociati ori parteneri de nadejde. Talentul diplomatic pe care il posezi te ajuta sa deschizi multe porti la care nu aveai acces pana acum.

Opozitia lui Mercur cu Marte din 23 februarie este asociata cu o impulsivitate foarte greu de stapanit. Pari a nu mai avea rabdare sa asculti ceea ce au de spus altii, fiind mereu gata sa iti sara tandara si sa spui cuvinte pe care le poti regreta mai tarziu.Nu este vremea potrivita pentru a lua hotarari decisive si nici pentru a porni intr-o calatorie.


Horoscopul dragostei Fecioarei in februarie 2012


Opozitia lui Venus cu Marte din 1 februarie are potentialul de a provoca un conflict intre nevoia de dragoste romantica si dorinta de satisfacere erotica. Poti fi pus sa alegi intre una din cele doua optiuni, adica intre un partener spre care te indreapta afectivitatea sau un altul, care iti poate satisface numai senzualitatea. Daca incerci sa impaci capra cu varza pot apare probleme legate de gelozie sau posesivitate.

Tranzitul initiat de Neptun, pe 3 februarie, in cea de-a saptea ta casa le poate face pe unele Fecioare sa cada prada dezamagirii ori deceptiei in dragoste, iar pe altele sa fie atrase intr-o poveste de iubire din dorinta de a "salva" o persoana ce nu isi doreste, de fapt, sa fie salvata. O parte dintre nativii din Fecioara sunt, totusi, in stare sa ajunga pe o noua treapta spirituala a relatiei de cuplu, intelegand ca nu pot si nu trebuie sa isi controleze partenerul.

Din 21 februarie, Luna noua din a saptea casa a Fecioarei deschide un ciclu oportun inceperii unei noi legaturi de dragoste sau reimprospatarii uneia deja existente. Aceasta pozitie a Lunii da nastere unei nevoi coplesitoare de a fi alaturi de un partener capabil sa te inteleaga si sa te sprijine.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in februarie 2012


Pe 1 februarie, opozitia dintre Venus si Marte este pe punctul de a te marca cu o mare impulsivitate, ce se poate reflecta in luarea unor decizii pripite in profesie sau finante.

Trecerea lui Saturn in aspect retrograd in Balanta si a doua casa a Fecioarei (casa banilor si resurselor) are capacitatea de a te aduce in preajma unor probleme financiare ce iti impun sa lasi comoditatea de o parte si sa iti utilizezi la maximum abilitatile native, implicandu-te in munca fara nici un fel de menajamente.

Din 19 februarie, tranzitul Soarelui in cea de-a saptea casa a Fecioarei te imboldeste sa obtii o recunoastere a meritelor tale la serviciu si sa te pozitionezi pe picior de egalitate cu colegi ce reusesc a se afirma mai degraba prin oportunism decat prin profesionalism.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:
Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Fecioara ianuarie 2012
Horoscop Fecioara februarie 2012 Horoscop Fecioara februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.