Horoscop Scorpion februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Scorpionului anunta o vreme brazdata de fulgerele creativitatii si incandescenta inspiratiei, ce se reflecta intr-o fericita impunere a individualitatii.

Odata cu 3 februarie, tranzitul lui Neptun, vreme de circa 13 ani, in sectorul Pestilor vesteste o viata amoroasa bogata, dar si contradictorie, precum si o intensificare a creativitatii, gratie unei imaginatii extrem de fertile.

Luna plina, rasarita pe 7 februarie in cerurile Leului te aduce pe neasteptate sub lumina reflectoarelor.Toata lumea pare a fi cu ochii pe tine, asa ca este timpul sa iti demonstrezi, intr-o cat mai mare masura, resursele si abilitatile.

Din pacate, dupa 7 februarie, Saturn ajunge in aspect retrograd in Balanta si a douasprezecea ta casa, un aspect astral deloc favorabil, ce te poate prinde in capcana unor indoieli fata de originalitatea si autenticitatea fiintei tale. Pastreaza-ti credinta in tine si rememoreaza marile tale impliniri de pana acum.

Tranzitul inceput de Mercur, pe 13 februarie, in Pesti si a cincea casa a Scorpionului (casa dragostei si creativitatii) contracareaza efectele saturniene ,prefigurand o perioada prielnica exprimarii personalitatii in orice domeniu sau imprejurare. Unicitatea persoanei tale iese in evidenta cu pregnanta, iar creativitatea ti se revarsa, cu generozitate, in aproape tot ce faci.

Calatoria anuala a Soarelui in Pesti si a cincea casa a Scorpionului este apta a dezvalui, intr-o si mai mare masura, forta creativa a mintii tale. Impulsurile solare iti inalta atat starea de spirit cat si vitalitatea, sprijinindu-te in afirmarea sociala ori profesionala. Este cea mai potrivita perioada a anului pentru inceperea unor noi si ambitioase proiecte.

Aparitia Lunii noi, pe 21 februarie , in Pesti , iti intensifica tendintele anterioare. Intr-un fel sau altul, ai nevoie de aprobarea si aprecierea celor din preajma, si pari a te simti bine atunci cand vezi impactul jocurilor de artificii ale inspiratiei tale asupra celorlalti oameni.


Horoscopul dragostei Scorpionului in februarie 2012


Din 3 februarie, vizita indelungata a planetei Neptun in a cincea casa a Scorpionului te aduce intr-o stare de spirit foarte romantica dar, de asemeni, te transforma intr-o prada usoara a autoiluzionarii, intrucat pari a vedea persoana iubita mai curand asa cum iti doresti decat in felul cum este ea cu adevarat. Magia dragostei este capabila sa it ofere mari satisfactii, insa tinde sa te calauzeasca pe cai intortocheate sau incetosate. In acest context, este posibil sa te indragostesti de cine nu trebuie sau nu te merita. Daca nu vrei sa ai parte de dezamagiri si o dureroasa lipsa de reciprocitate, permite-i ratiunii sa isi spuna din cand in cand cuvantul.

Dragostea te ispiteste si te infioara odata cu 21 februarie, sub influenta Lunii noi din a cincea casa a Scorpionului. Mult mai indraznet decat de obicei, ai tendinta de a metamorfoza iubirea intr-o sarbatoare a vietii sau o joaca in care inocenta se impleteste subtil cu senzualitatea.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in februarie 2012


Luna plina de pe 7 februarie, din a zecea casa a Scorpionului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti aseaza in centrul atentiei sfera profesionala. Poti fi chemat sa dai masura competentei tale pe nepusa masa, asa ca trebuie sa iti arati mereu , fara nici o ezitare, potentialul. Este de asteptat sa apara, neanuntata de nimic, oportunitatea pentru o slujba sau un ajutor asociat cu cariera, casa sau o proprietate.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:
Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Scorpion ianuarie 2012
Horoscop Scorpion februarie 2012 Horoscop Scorpion februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.