Horoscop Taur aprilie 2012

In luna aprilie 2012, horoscopul Taurului anticipeaza o vreme a impunerii personalitatii si vointei, a orientarii spre teluri esentiale si a unor transformari radicale.

Incepand cu 4 aprilie, revenirea lui Mercur in aspect direct in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului risipeste confuzia legata de unele detalii ale existentei ce au parut un timp a se impune printr-o falsa importanta sau valoare. Desi nu esti dispus sa iti exprimi liber framantarile interioare, poti profita de aceasta perioada pentru a examina ce se ascunde in spatele aparentelor in relatia cu tine insuti si cu cei din preajma. Unele secrete incomode sunt pe punctul de a iesi la iveala.



Pe 6 aprilie, Luna plina din Balanta iti provoaca o amara lipsa de satisfactie fata de felul cum te-ai lasat angrenat de inertia existentei, neglijandu-ti propriile interese, si, poate, chiar starea de sanatate. Evita, totusi, sa ii invinovatesti pe ceilalti pentru niste lucruri depinzand numai si numai de tine.

Tranzitul retrograd al lui Pluton in Capricorn si a noua casa a Taurului (casa filozofiei si explorarii) deschide o perioada de circa cinci luni pe parcursul careia se pot intrezari schimbari dramatice sau de anvergura. Aspecte ale vietii care ti se pareau de nezdruncinat pot fi daramate pana la temelii, lasand loc liber construrii unor noi si, poate, controversate planuri de viitor. Nevoia de a te aventura dincolo de limite autoimpuse in trecut dezvaluie resurse majore, ce nu trebuie a fi ignorate sau trecute cu vederea.

Eforturile creatoare ce pareau a-ti fi blocate in ultima vreme cunosc o reinvigorare din 5 aprilie, gratie iesirii lui Marte din aspect retrograd in Fecioara si a cincea casa a Taurului (casa dragostei si creativitatii). Ai inclinatia sa te indepartezi de lucrurile facute doar din obligatie si sa te avanti spre proaspete oportunitati. Asadar, daca te lasi in voia a ceea ce iti place si te eliberezi de tirania a "ceea ce trebuie facut" , ai sansa de a ajunge la progrese notabile. Atitudinea pozitiva fata de viata te incarca cu energia din jurul tau, stimulandu-ti sanatatea , dar si obtinerea unor avantaje materiale.

Din 19 aprilie, Soarele isi revarsa razele peste teritoriile Taurului, insistand asupra identitatii si infatisarii tale exterioare, precum si a exprimarii depline a personalitatii tale. Acest interval marcheaza maximul ciclului tau solar, aducandu-te in situatia de a face impresie asupra celorlalti si a-ti largi sfera de influenta. Spontaneitatea, prezenta de spirit si increderea in propriile tale forte iti ofera ocazia de a face ceva cu totul nou si deosebit. Este o vreme norocoasa, de-a lungul careia iti poti implini multe aspiratii personale. Ai predispozitia de a te centra pe tine insuti si a fi cumva prea neglijent fata de altii.

Luna noua rasarita pe 21 aprilie in Taur si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) iti starneste nazuinta de a iesi in fata, a fi mereu in centrul atentiei si interesului celorlalti. Strabatut de marete ambitii, esti inclinat sa iti croiesti drum prin viata asemeni unui buldozer, fara a mai tine cont de oamenii din imediata ta apropiere. Incearca sa gasesti o cale de mijloc, astfel incat sa nu calci pe bombeu persoanele de care, in mod sigur, vei avea nevoie mai tarziu. Nu este exclus sa iti fie puse la incercare abilitatile de lider.


Horoscopul dragostei Taurului in aprilie 2012


Din 3 aprilie, tranzitul lui Venus in Gemeni si a doua casa a Taurului (casa banilor si resurselor) favorizeaza, de obicei, o atmosfera de stabilitate in dragoste. Pe un astfel de fundal, tinzi sa apreciezi un partener de cuplu care iti cunoaste in amanuntime gusturile si placerile, si te inconjoara cu o afectiune nezdruncinata de vartejurile lumii exterioare.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in aprilie 2012


Ca efect al prezentei planetei Venus in a doua ta casa pare a te incerca, odata cu 3 aprilie, o stare de neastampar atunci cand este vorba despre bani si cheltuieli. Desi continui sa pretuiesti siguranta financiara, simti nevoia sa te inconjuri cu cat mai multe obiecte, capabile sa iti potoleasca pofta de a degusta din cate mai multe placeri ale vietii.

Nemultumirile fata de rutina de zi cu zi de la serviciu te afecteaza intr-o sporita masura sub impactul Lunii pline ivite pe 6 aprilie in cea de-a sasea casa a Taurului (casa muncii si sanatatii). Iti poti utiliza aceasta stare de spirit pentru a aduce schimbari in felul cum iti organizezi munca si interactionezi cu colaboratorii. Se intrevede finalizarea unui proiect in care te-ai angajat de mult timp.

Calatoria Soarelui in prima casa a Taurului  vesteste, din 19 aprilie, un interval prielnic mai curand muncii individuale. Inspiratia si orgoliul care te guverneaza pot da nastere unor conflicte in cadrul lucrului in echipa.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2012


Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Taur martie 2012
Horoscop Taur aprilie 2012 Horoscop Taur aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.