Ouale de ciocolata de Pasti si personalitatea ta

Limbajul inconstient al gesturilor noastre poate dezvalui secrete bine pastrate fata de cei din jur, chiar daca este vorba despre niste lucruri aparent neinsemnate, cum ar fi ouale de ciocolata de Pasti. Folosind date "formale si informale" provenite de la clienti si fabricanti, o echipa de experti in ciocolata, la solicitarea firmei Darrel Lea, un producator din domeniu din Australia, a identificat sase tipuri de personalitate in functie de felul cum sunt "abordate" ouale de ciocolata de Pasti : Distrugatorul, Avarul, Cercetatorul, Topitorul, Hraparetul si Donatorul.

Potrivit acestei clasificari, eram tentata sa cred ca sunt o "Hrapareata", insa posibilitatea de a fi prim ministru m-a pus oarecum in deruta. Eu in politica? Merci, dar nu e cazul! Hai sa vedem ce personalitate ai prin prisma felului cum "apreciezi" un ou de ciocolata...



DISTRUGATORUL

Isi vrea oul de ciocolata acum, sau cat se poate de repede! Odata ce intra in posesia lui, il zdrobeste pe loc, pentru a-l ingurgita, fara a mai avea rabdare sa ii scoata folia de poleiala.

Tip de personalitate: Un pasionat al dramelor atat la televizor, cat si in viata. Se focalizeaza cu o intensa pasiune si, uneori, cabotinism, asupra oricarui lucru de care se apuca. Ii place rosul , dar si culoarea albastra a unor mult visate insule exotice.

AVARUL

Isi cumpara ouale de ciocolata din locuri cat mai indepartate de casa, si le ascunde in frigider sub mai multe straturi de zarzavaturi si fructe. Le mananca, pe rand, dupa ce incuie usa de intrare cu o mie de zavoare si trage jaluzelele de la geamuri.

Tip de personalitate: Un lup singuratic, de obicei, nativ in Balanta sau Varsator, in unele cazuri, in Gemeni. Uneori il poti surprinde uitandu-se la cerul instelat cu o expresie de adanca visare, dar incearca sa ii furi un ou de ciocolata din buzunar cand este in starea asta si vei descoperi ca vigilenta ii este mereu treaza.

CERCETATORUL

Colectioneaza cu grija oula de ciocolata, avand grija sa aiba cat mai diverse exemplare. Marele sau deliciu este sa fragmenteze oula de ciocolata in bucatele cat de poate de mici, cu care se delecteaza pe rand, in functie de marime si forma.

Tip de personalitate: Foarte atent la detalii. Se remarca in proiecte de management. Are o tinuta mereu ingrijita si conservatoare, dar viseaza sa se intoleasca cu niste blugi jerpeliti si un tricou tipator, cu care sa faca senzatie in utlimul club la moda.

TOPITORUL

Scoate cu precizie si minutiozitate poleiala de pe ou, dupa care isi topeste pe limba, cu savoare, fiecare bucatica de ciocolata.

Tip de personalitate: Desi pare a nu fi mereu prudent, isi asuma intotdeuna niste riscuri calculate. In general, este un hedonist, ce incearca sa se bucure de placerile cele mai fine ale vietii. Viseaza sa lucreze intr-un domeniu artistic.

HRAPARETUL

Nu sta mult pe ganduri! Rupe foita de staniol imediat si isi infinge dintii intr-o bucata cat mai mare din varful oului de ciocolata.

Tip de personalitate: Poate fi un excelent prim ministru cu conditia de a nu se lasa prea mult atras de viata in aer liber. Este un pasionat al campingului, drumetiilor, joggingului si/sau ciclismului. Uneori, pe neasteptate, da dovada de cate un gest induiosator de compasiune. Este innebunit dupa muzica.

DONATORUL

Isi imparte oul de ciocolata de Pasti, cu generozitate, cu orice persoana aflata pe o raza de cel putin 10 metri.

Tip de personalitate: Plin de sensibilitate artistica si, adeseori, un iubitor pasionat al naturii. Extrem de direct si de spontan, prefera sa se dedice unor actiuni caritabile sau unor ragazuri de adanca reflectie, de obicei, cu o carte in mana.


Copyright © diane.ro . 2012



Simboluri de Paste

Sarutul si personalitatea | Saruta-ma si-ti voi spune cine esti

Ouale de Pasti - simbol , legenda si semnificatie
Ouale de ciocolata de Pasti si personalitatea ta Ouale de ciocolata de Pasti si personalitatea ta Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.