Învierea în citate, aforisme, maxime

Sper că aceste citate și aforisme despre Înviere vă vor bucura, eliberându-vă de gândurile negre, de moartea materială ori cea spirtuala, îndreptându-vă gândul și inima spre nădejdea minunatei promisiuni a lui Iisus Hristos. Dacă se întâmplă să vă placă cuvintele de mai jos, le puteți trimite drept mesaje oamenilor dragi, prietenilor sau rudelor.

"Și Iisus i-a zis: Eu sunt învierea și viața; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta?"
Ioan 11: 25-26

"Domnul Nostru a scris promisiunea învierii nu numai în cărți, ci și în fiecare frunză a primăverii."
Martin Luther

"Nașterea supranaturală a lui Hristos, învierea și ridicarea lui la ceruri, rămân adevăruri eterne, oricâte îndoieli ar aduce faptele istorice despre realitatea acestora."
David Friedrich Straus

"Cred că moartea și învierea Lui au transformat relația umanității cu Dumnezeu."
Citate despre Înviere
Timothy Radcliffe

"Cred că doctrinele de bază ale creștinismului - încarnarea, învierea, viața după moarte - sunt mai puternice decât oricând. De fapt, credința în viața de după moarte a căpătat amploare în acest secol."
Andrew Greeley

"Cei nenăscuți nu învie la Înviere. Dă-le o șansă!"
Gavriil Stiharul

„Nu vă temeți; căci știu că voi căutați pe Iisus care a fost răstignit. Nu este aici; a înviat, după cum zisese. Veniți de vedeți locul unde zăcea Domnul și duceți-vă repede de spuneți ucenicilor Lui că a înviat dintre cei morți."
Matei 28: 5-7

"Credința în Înviere este adevărata mângâiere în suferinți, în lupta cu ostenelile și cu greutățile vieții."
Ioan Gură de Aur

"Dacă cineva respinge faptul învierii, el respinge de asemeni și crucea, întrucât acestea sunt de nedespărțit, și, în acest caz, ar trebui să descopere un nou miez al întregului mesaj al Evangheliei."
Hans Urs von Balthasar

"Dacă învierea este învierea din morți, toată speranța și libertatea rezistă în pofida morții."
Paul Ricoeur

"Neplansă,

moartea moare

la miez de noapte…

Hristos a înviat!"
Gavriil Stiharul

„Nu vă înspăimântați! Căutați pe Iisus din Nazaret care a fost răstignit: a înviat, nu este aici; iată locul unde Îl puseseră."
Marcu 16:6

"Toate pierderile tale, susținute de o continuă credință, duc către înviere. Am descoperit asta printr-o viziune a Aotoputernicului."
Joseph Smith, Jr.

"Mesajul Paștelui este acela că noua lume a lui Dumnezeu a fost dezvăluită de Iisus Cristos, și că tu ești invitat să i te alături."
N.T. Wright

"Dacă Iisus a înviat din morți, atunci trebuie să accepți tot ce a spus; dacă nu a înviat din morți, atunci de ce să te mai frămânți despre ceea ce a spus? Chestiunea esențială nu este dacă îți plac sau nu învățăturile lui Iisus, ci dacă el a înviat sau nu din morți."
Timothy Keller

"Biserica medievală credea că învierea lui Cristos a marcat o nouă era pentru intreagă umanitate."
Timothy Radcliffe

"Inimile reclÎdite din speranță învie visele ucise de ura."
Aberjhani

"Adu-ți aminte de Iisus din Nazaret, șchiopătând pe picioarele-i zdrobite, ieșind din mormânt întru înviere, purtându-și trupul ca un însemn al unei înfrângeri ce este o victorie, o magnifică înfrângere a sufletului uman aflat în mâinile Domnului."
Frederick Buechner

"A sugera că Iisus a fost căsătorit poate fi o problemă, dar a pune sub semnul întrebării învierea lui Iisus subminează însăși miezul credinței creștine."
Dan Brown

"Atunci când aud că "posesia este mormântul dragostei", îmi aduc aminte că orice religie trebuie să înceapă cu o înviere."
F.H. Bradley

"Apatia oamenilor este îndeajuns de mare pentru a face o statuie să sară de pe piedestalul ei și a grăbi învierea celor morți."
William Lloyd Garrison

"La fel ca și a te naște întâia oară, nu este nimic surprinzător să renaști; totul în natură este înviere."
 Voltaire

"Fiecare despărțire are gustul morții, fiecare întâlnire cel al învierii."
Arthur Schopenhauer



Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Pastele in citate , aforisme, maxime

Mesaje de Paste in engleza

Mesaje de Pasti | Felicitari , urari si SMS-uri
Învierea în citate, aforisme, maxime Învierea în citate, aforisme, maxime Reviewed by Diana Popescu on aprilie 07, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. sunt foarte frumoase toate........
    imi plac mult.......
    :):)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste citate pot fi citite si apreciate de noi, mai ales ca acum se apropie si Pastele...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu este cea ce caut eu imi pare rau

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.