De ce barbatii cu barba sunt placuti de femei?


Daca iti place ca barbatul viselor tale, iubitul sau prietenul tau sa poarte barba, acest lucru se intampla pentru ca  podoaba faciala il face sa arate ca un baiat rau!

Un nou studiu stiintific, publicat in jurnalul Behavioral Ecology (Ecologie comportamentala) a scos la iveala faptul ca barbatii par sa intimideze mai mult atunci cand lasa sa le creasca barba. Cercetatorii au descoperit ca acest lucru are de a face cu impresia creata de falcile lor.
Barba creaza aparenta ca un barbat are maxilarele mai puternice ori mai mari, facandu-l sa arate mult mai agresiv atunci cand este suparat decat un tip proaspat barbierit. Un lucru destul de interesant, acest look pare sa nu le intimideze deloc pe femei.

In alte studii, s-a sugerat ca oamenii tind sa creada ca un barbat barbos este mai inteligent, mai increzator in el insusi si mai matur decat confratii sai cu fata ca un fundulet de copil.

Asadar, daca vrei sa il determini pe un tip sa renunte la complexele sale de inferioritate sau la o timiditate excesiva, nu trebuie decat sa il sfatuiesti sa isi lase barba! Invers, daca barbosul tau iubit te supara printr-o exagerata posesivitate si un orgoliu iesit din comun, asteapta intr-o noapte sa adoarma adanc, si, fara nici o ezitare, da-i jos de pe fata mandretea lui de barba. Oricum, dupa aceasta fapta vitejeasca, ar fi indicat sa nu mai fii prin preajma lui atunci cand se trezeste!



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Minciuna e data de gol de muschii fetei

Parul in superstitii si legende

10 diferente esentiale intre femei si barbati
De ce barbatii cu barba sunt placuti de femei? De ce barbatii cu barba sunt placuti de femei? Reviewed by Diana Popescu on mai 15, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Nu cred ca este o regula, dar, cel putin prietenei mele, ii place daca imi las putina barba :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog sa nu susțineți in nici un fel, tăierea bărbii partenerului. Acest fapt poate duce la cearta extrema, divorț sau crima.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.