Horoscop Balanta iunie 2012

Horoscopul Balantei din luna iunie 2012 prefigureaza o concentrare asupra succesului social ori profesional, a adaptarii persoanei tale la ritmurile lumii exterioare, si o sporita preocupare fata de starea ta de sanatate.

Trigonul dintre Mercur si Saturn din 3 iunie iti atrage atentia asupra lucrurilor serioase ale vietii. Incerca sa folosesti perspectiva realista sau practica pe care ti-o confer acest eveniment astral pentru a rezolva problemele care te necajesc de catava vreme.



Odata cu 4 iunie, intrarea lui Neptun in tranzit retrograd in Pesti si a sasea casa a Balantei te poate avertiza, prin cateva evenimente neplacute, asupra acelor aspecte ale sanatatii si muncii pe care le neglijezi de prea mult timp. Poate ca ar trebui sa iti dai seama cu adevarat cum iti influenteaza starea de sanatate toate obiceiurile nesanatoase la care nu vrei cu nici un pret sa renunti. Dezbara-te de lucrurile care nu te reprezinta cu adevarat. Poate a venit vremea sa incerci o dieta sanatoasa sau sa iti pui la treaba trupul cu niste exercitii fizice regulate.

Luna plina si eclipsa de Luna aparute in cerurile Sagetatorului pe 4 iunie te readuc brusc in mijlocul obligatiilor si sarcinilor cotidiene care nu sufera nici un fel de amanare. Dintr-o data, esti foarte ocupat sa raspunzi la nenumarate telefoane, sa faci fata unor sporite responsabilitati, sa faci diferite servicii oamenilor apropiati. Se intrevede aparitia unei vesti importante referitoare la o ruda sau necesitatea de a face o scurta calatorie.

Noi oportunitati legate de studii, calatorii, intalnirea de oameni interesanti, diferiti de cei din existenta cotidiana, sunt pe cale sa se iveasca incepand cu 11 iunie, gratie calatoriei lui Jupiter in Gemeni. Esti deschis catre noi perspective, neobisnuite, asupra lumii, gata sa accepti lucruri ce nu se potrivesc cu obiceiurile ori conceptiile tale. Prioritatile tale sunt aproape evidente si ai sansa sa descoperi noi mijloace de a-ti intelege destinul. Credinta in tine insuti si in drumul tau in viata te insenineaza si iti pot deschide porti inchise cu o mie de lacate pana acum.

Pe 19 iunie, Luna noua din Rac te sensibilizeaza asupra pozitiei tale in societate si a telurilor tinand de evolutia ta personala. Poti fi tentat sa te preocupi mai mult de autodisciplina si perfectionarea talentelor tale native.

O intensificare a influentelor anterioare apare odata cu 20 iunie, gratie patrunderii Soarelui pe taramurile Racului. Mai mult decat in orice alta perioada a anului, pari a fi interesat de reputatia ta ori statutul tau in societate. Iti doresti sa faci ceva important, care sa te aduca in centrul atentiei.

Ca efect al iesirii planetei Saturn din aspectul retrograd in Balanta si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior), din 25 iunie poti sa te eliberezi de o impovaratoare lipsa de incredere in propriile forte si in felul cum arati in ochii celorlalti. Mai mult decat atat, pari a-ti privi cu obiectivitate trupul si a lua masuri pentru a ti-l intretine prin schimbarea alimentatiei si renuntarea la sedentarism. Ai ocazia de a pune bazele unui stil sanatos de viata care, odata intrat in obisnuinta, te poate conduce catre rezultate spectaculoase.

Odata cu aceeasi zi de 25 iunie, prezenta lui Mercur in Leu si a unsprezecea casa a Balantei (casa prieteniei si sperantelor) iti ascute mintea si iti daruieste talentul de a nascoci idei inovative, iesite din comun. Tii neaparat sa iti impartasesti gandurile, iar ceilalti par a fi mereu gata sa te asculte si sa iti destaiunuie experientele lor personale. Poti avea abilitatea de a intelege ce se ascunde in spatele gesturilor si cuvintelor oamenilor, un lucru capabil sa iti ofere niste avantaje deloc neglijabile.

Viziunea despre ceea ce ai de facut in viata capata o nemaipomenita claritate din 27 iunie, datorita revenirii lui Venus in aspect direct in Gemeni si a noua casa a Balantei (casa filozofiei si explorarii). Tot ce ai de facut in continuare este sa pui fara intarziere in aplicare ambitioase proiecte inspirate de aceasta viziune. Nu pierde timpul cu detaliile. Acestea se vor contura pe masura ce inaintezi spre obiectivele tale.


Horoscopul dragostei Balantei in iunie 2012


Focalizarea excesiva catre profesie si lumea sociala, sau chiar spre propria ta fiinta, te poate instraina in aceasta luna de relatia de cuplu. Daca nu te straduiesti sa iti faci timp pentru persoana iubita, risti sa ca nici ea sa nu mai aiba timp ori rabdare cu tine, si sa te trezesti, dintr-o data, iremediabil singur.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in iunie 2012


O perioada prielnica punerii la punct a unor noi proiecte legate de cariera ori profesie se intrevede din 7 iunie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Rac si a zecea casa a Balantei (casa carierei si a dezvoltarii exterioare). Este necesar sa te implici mai mult in comunicarea cu colegii ori colaboratorii, mai ales ca vorbele tale par a fi foarte inspirate sau convingatoare. Gata sa cooperezi cu cei din jur, nu mai esti inclinat sa te ocupi de lucruri marunte sau frivole. Unele persoane pe care le respecti par a avea mai multa nevoie de sfatul sau indrumarea ta.

Din 11 iunie, tranzitul lui Jupiter in a noua casa a Balantei inlesneste succesul unor afaceri avand de a face cu persoane sau taramuri straine. Sunt avantajate mai ales activitatile de publicitate sau promovare a unor produse. Nativii din Balanta avand probleme legale pot descoperi ca sunt pe cale sa scape de ele.

Luna noua ivita pe 19 iunie in cea de-a X-a casa a Balantei iti da mult de treaba in domeniul carierei sau al responsabilitatilor publice. Este un timp oportun dezvoltarii de noi planuri profesionale, in special datorita reinvigorarii ambitiei tale de a reusi si a te afirma. Nu ar fi rau sa te concentrezi asupra celor elemente ale pesonalitatii tale care se reflecta in sfera profesionala.

Sub influenta tranzitului Soarelui in a zecea ta casa tinzi sa ai o atitudine foarte practica si sa iti doresti sa vezi rezultate cat mai concrete ale eforturile tale profesionale. Sunt de asteptat contacte cu persoane foarte influente de la serviciu. Mai devreme sau mai tarziu vei primi ceea ce ti se cuvine, dar vei avea si mai multe responsabilitati! In aceasta perioada a anului te poti remarca cu extrema usurinta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Barbatul Balanta | Dragoste si cucerire

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta mai 2012
Horoscop Balanta iunie 2012 Horoscop Balanta iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 29, 2012 Rating: 5

9 comentarii:

Un produs Blogger.