Horoscop Gemeni iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Gemenilor marturiseste despre o efervescenta implicare in viata sociala, despre bucuria de a comunica si a mentine contactul cu oamenii. Relatiile cu cei din jur iti pot oferi importante oportunitati atata vreme cat sunt sincere, lipsite de ipocrizie si conventionalism.

O nalvalnica energie iti strabate fiinta odata cu 3 iulie, ca efect al tranzitului lui Marte in Balanta. Intensa vitalitate pare a nu se supune insa nici unui fel de reguli constructive, risipindu-se in placerea de a degusta viata in tot ce are ea mai placut.
Creativitatea iti este spumoasa, si esti gata sa ii dai frau liber in pasiuni, hobby-uri ori activitati sportive. Fii prevazator fata de tendinta de a te avanta in jocuri de noroc.

Sextilul lui Mercur cu Venus din 4 iulie accentueaza trendurile anterioare, tinandu-te departe de o excesiva prudenta. Acest aspect astral este favorabil vietii sociale, studiului, comertului, relatiilor cu publicul, parteneriatelor, cererilor si negocierilor.

Tot pe 4 iulie, Venus in sextil cu Uranus multiplica oportunitatile asociate cu legaturile interumane, cu precadere cele bazate pe respect reciproc. Ai impulsul de a te indrepta spre tot ce este nou, iesit din comun, indiferent daca este vorba despre afaceri ori dragoste. Cei din jur iti apreciaza spontaneitatea si expresivitatea.

Din 13 iulie, Uranus intra in aspect retrograd in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor (casa prieteniilor si spernatelor), dand nastere unui climat de neincredere si suspiciune in cercurile tale sociale. Intr-o astfel de conjunctura astrala, se poate intampla ca vechi prieteni sa iti para a fi, dintr-o data, niste straini, ori din contra, ca niste straini sa faca mult mai mult pentru tine decat niste amici ce pareau a te aprecia. Aceste spectaculoase rasturnari de situatie au scopul de a-ti testa capacitatea de a aprecia oamenii si a-ti pune la incercare persoanele apropiate.

O serie de evenimente si intamplari nesteptate si contradictorii sunt pe cale sa te deruteze din 14 iulie, sub influenta trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Leu si a treia casa a Gemenilor (casa comunicarii si a influentelor de mediu). Lucrurile se darama si se reconstruiesc intr-o noua configuratie; trebuie sa urmaresti atent tendintele generale si sa te aliniezi lor, astfel incat sa nu inoti contra curentului sau sa te lupti cu morile de vant.

Pe 17 iulie, trigonul dintre Marte si Jupiter este extrem de oportun pentru inceperea unui nou proiect. Ai forta, energia si vointa necesare pentru a-ti materializa cele mai ambitioase aspiratii. Esti strabatut de nazuinta de a-ti extinde preocuparile si a forta mana destinului. Intr-un fel sau altul, trebuie sa preiei initiativa.

Sextilul lui Uranus cu Jupiter din 22 iulie iti deschide porti ferecate pana acum cu o mie de lacate. Persoanele din preajma ta par a nu se mai pune de-a curmezisul intereselor tale, aprobandu-te si sprijinindu-te in aproape tot ceea ce faci. Cererile ori petitiile inaintate unor foruri oficiale sau guvernamentale au toate sansele sa fie rezolvate in mod favorabil.

Regasirea adevarului sinelui tau si o atitudine increzatoare si deschisa catre lume reprezinta caracteristicile prilejuite de patrunderea Soarelui, pe 22 iulie, in Leu si treia casa a Gemenilor (casa vietii personale si a aspectului exterior). Esti mereu gata sa te implici in viata sociala, sa te intalnesti si sa discuti cu prietenii, cunostiintele si rudele. Pari a fi insufletit de aspiratia de a face parte dintr-o larga colectivitate, alaturi de oameni ce iti impartasesc credintele si idealurile.

Pe 24 iulie, sextilul lui Mercur cu Jupiter este prielnic studiului, comunicarii, promovarii propriilor interese si scurtelor calatorii. Ai inclinatia de a gandi pozitiv si, poate tocmai de aceea, norocul tinde sa fie de partea ta.

Trigonul dintre Venus si Saturn din 31 iulie te determina sa apreciezi intr-o mai mare masura amicitiile si relatiile cu oamenii din preajma ta. Parteneriatele, fie ele profesionale sau de afaceri, au ocazia sa evolueze si sa iti daruiasca rare satisfactii. Persoane mai in varsta sau avand mare putere de decizie sunt pe punctul de a te ajuta, atat cu vorba cat si cu fapta.


Horoscopul dragostei Gemenilor in iulie 2012


Sub impactul calatoriei lui Marte in cea de-a cincea casa a Gemenilor (casa dragostei si creativitatii), din 3 iulie ai inclinatia de a te delecta, plin de indrazneala, in jocurile captivante ale dragostei si flirtului. Ce-i drept, atractivitatea conferita de zeul razboiului te sprijina si te provoaca, indreptand catre tine exemplare ispititoare ale sexului opus! Efluviile pasiunii nu te mai lasa sa acorzi ragaz conservarii si refacerii energiei mentale si trupesti.

Pe 3 iulie, Luna plina din Capricorn si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) continua sa ofere intensitate vietii amoroase. Poti atrage sau se poate sa fii atras de o persoana avand darul de a-ti da peste cap lumea emotiilor si sentimentelor. Daca esti deja intr-o legatura de cuplu, ar fi bine sa iti supraveghezi o posesivitate ce pare a deveni exacerbata.

Sextilul dintre Mercur si Venus din 4 iulie te ajuta sa iti exprimi clar si sugestiv sentimentele fata de fiinta iubita. Este o vreme a promisiunilor, dar si a lamuririi unor aspecte neclare dintr-o relatie de iubire.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in iulie 2012


Luna plina ivita pe 3 iulie in a opta casa a Gemenilor creaza conditii prielnice rezolvarii unor chestiuni financiare legate de taxe, economii sau bani impartasiti cu altcineva. Nu este totusi cazul sa te aventurezi in initiative financiare.

Surprizele, in general neplacute, aduce de tranzitul retrograd al lui Mercur in a treia casa a Gemenilor are potentialul de a te constinetiza asupra unor proiecte financiare nefericite si a te face sa actionezi in concordanta cu telurile celor din preajma ta.

Pe data de 19 iulie, Luna noua din Rac si a doua ta casa (casa banilor si resurselor) pune accentul pe intreprinderile financiare si, mai ales, pe ceea ce pretuiesti cu adevarat in viata. Uneori, banii nu pot cumpara idealurile si nu te pot pune la adapost fata de toate furtunile existentei.

Sextilul dintre Uranus si Jupiter de pe 22 iulie permite o afirmare nestavilita in plan profesional. Contactele cu oameni influenti, dar si rezolvarea novatoare a unor vechi probleme de la serviciu te pun in centru atentiei. Beneficiile nu se vor lasa mult timp asteptate!

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Horoscop Gemeni iunie 2012
Horoscop Gemeni iulie 2012 Horoscop Gemeni iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2012 Rating: 5

7 comentarii:

Un produs Blogger.