Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire

Cel din urma semn de foc al zodiacului, guvernat de Jupiter, barbatul Sagetator are drept simbol centaurul arcas sau arcasul centaur, un indiciu asupra faptului ca este, pe de o parte, un tip obisnuit, caruia ii place confortul caminului, in vreme ce cealalta parte a lui reprezinta un animal salbatic, iubitor de libertate, sarind peste orice bariera ivita in cale, si aruncand de pe spinare pe oricine incearca sa il calareasca sau sa il stapaneasca.

In general, acest semn zodiacal poseda o netarmurita dragoste de viata si este strabatut de o atitudine optimista, care ii atrage prieteni la fel cum se aduna mustele la un borcan cu miere. Putine zodii dau dovada de o asemenea generozitate, de disponibilitatea de a se ridica din pat la 4 dimineata pentru a-si ajuta un amic aflat la necaz. Tocmai de aceea, daca incepi prin a fi prietena cu un Sagetator, se intrevede o relatie de dragoste promitatoare, stabila si de lunga durata.

De multe ori, barbatului Sagetator ii place sa faca sport, iar lucrul asta poate avea de a face cu dispozitia lui relaxata, pozitiva. Cercetatrile stiintifice au demonstrat ca exercitiile fizice favorizeaza eliberarea testosteronului, hormonul cunoscut pentru capacitatea de a provoca stresul. Asadar, ai putea beneficia de acesta pasiune a iubitului tau incepand, alaturi de el, un stil de viata mult mai activ. O sedinta de jogging sau punere in miscare a muschilor poate fi urmata, ca desert, de un masaj binefacator si incitant pe care ati putea sa vi-l faceti unul celuilalt!

Presupunand ca ai pus ochii pe un astfel de barbat aflat intr-o excelenta forma fizica si psihica, dar nu foarte usor de cucerit, ar fi indicat sa treci in revista cateva strategii si moduri potrivite de abordare...

Ce ii place barbatului Sagetator?

Poate ca suna putin contradictoriu, dar o femeie care are potentialul de a suci capul unui Sagetator este una parand a se simti bine si fara el. Cu alte cuvinte, trebuie sa te arati cat mai independenta si sa ii ceri cat mai putin! Acest barbat isi pune libertatea mai presus decat viata, iar o fata isteata ii poate da iluzia ca este liber ca pasarea cerului. Inainteaza delicat in existenta lui, fa-te dorita in mod subtil, si nu scoate la iveala niciodata ca i-ai sterpelit independenta si ai pitit-o, cu grija, in poseta, alaturi de trusa de machiaj!

Iti place sa stai mult pe afara? Asa cum spuneam mai inainte, el este, de obicei, innebunit dupa activitatile in aer liber. Daca vrei sa il atragi intr-o legatura de cuplu nu ar fi rau deloc sa iti incalti "adidasii" si sa il intovarasesti, daca nu la o alergare, cel putin la o plimbare prin parc.

Nu trebuie uitat ca barbatul Sagetator nazuieste sa deguste viata in tot ce ii poate oferi atat material , mental ori spiritual. Drept urmare, sugereaza-i ca ai posibilitatea sa ii pui la dispozitie TOTUL, adica frumusete, personalitate si o minte deschisa mereu la nou, intr-una si aceeasi persoana, adica tu insuti!

Ce nu ii place barbatului Sagetator?

Lucrurile marunte, anodine, sub orice forma si infatisare, il imboldesc sa iti piarda degraba numarul de telefon ori sa iti uite adresa. El nu isi permite sa se aplece asupra detaliilor pentru ca mintea sa este atintita catre cele mai inalte sfere! Iti place sa discuti despre filozofie, religie sau parapsihologie? Cel putin unul din aceste trei subiecte il fascineaza fara drept de apel. Oricum, Sagetatorul nu se simte deloc atras de o femeie prin creierul careia vantul zboara liber si nestingherit de nimic!

Nu il intemnita pe barbatul Sagetator intre patru pereti! Mai degraba, gandeste-te la farmecul unor seri indelungate petrecute in mijlocul naturii, eventual intr-un camping de la marginea unui lac sau din varful unui munte, in vreme ce iubitul tau iti incredinteaza dragile sale idei despre viata si univers. Intrucat ii place schimbul de opinii, simte-te libera sa ii impartasesti, la randu-ti, simtamintele tale cele mai profunde. In mod sigur, nu vei gasi niciodata vreun ascultator mai atent si mai dornic sa afle cu adevarat ce se ascunde in sufletul tau!


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Cum se cucereste un barbat

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire
Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on iulie 04, 2012 Rating: 5

58 de comentarii:

  1. Super tare! Urmeaza sa nasca sotia un copil in aceasta zodie si chiar eram curios sa vad ce se spune despre aceasta zodie. Am aflat informatii super tari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cu un sagetator de 8 luni..si relatia cu el este consumatoare si obositoare cateodata dar cand vreau sa plang el este el mai confortabil umar pe care as putea sa plang..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am stat cu un sagetator o luna.. am inteles k dak apuk sa se indragosteasca, iubesc foarte intens si din tot sufletul .. intr'adevar tipul se ruga de mine de vreo 3 ani si chiar si dupa ce ne'am despartit, la cateva luni a inceput iar sm caute si o face si in ziua de azi .. ( ne'am despartit acum 3 ani ) :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am trecut prin ce a trecut fostul tau , adevarul este ca gresim fara sa ne dam seama dar cand ne intra cineva la suflet e grav :)

      Ștergere
  4. Ai uitat sa spui ca atunci cand se simte inferior..parca o ia razna si nu mai tine cont de nimic si nimeni pe moment:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Beatrice

    Ce patetica si disperata esti? Sunt sagetator si daca lasi sagetatorul in pace he forgives and forgets.(ce e scris mai sus e valabil 80%,depinde de persoana si de anturajul in care se gaseste un sagetator)
    cheers

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este...Sunt fata si sunt Sagetator si dau intr-un totul dreptate celor spuse....:)

      Ștergere
    2. Asa este...Sunt sagetator si dau mare dreptate spuselor tale.

      Ștergere
    3. Asa este...Sunt fata si sunt Sagetator si dau intr-un totul dreptate celor spuse....:)

      Ștergere
  6. Fain articol si foarte adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte interesant articolul și în foarte mare parte adevărat! :P Doar că faza cu „șterpelitul independenței” nu prea ține! :D Noi preferăm foarte mult să avem lângă noi persoane sincere și cinstite, așa că dacă aflăm că respectiva a folosit diverse tertipuri pentru a ne subjuga, atunci să se ferească de consecințe...care seamănă foarte mult cu o copită de cal trasă direct în față! :))) Dacă în schimb respectiva fată este sinceră și onestă, atunci cu siguranță va avea parte de un partener foarte fidel și romantic, care-i va fi alături întotdeauna și la bine și la rău! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fel de sinceritate....Traind in casa cu doua femei,una pt bani si foloase materiale iar pe cealalta o proteja ca pe sfintele moaste.Asa sinceritate avea pt mine,eu cu munca si cu banu iar ailalta cu profitul dupa munca mea,dumnezeu a scos adevarul la lumina minciunile lui si desfriul care il faceau in urma mea dupa ce plecam la munca.VERISOARA ERA FEMEIA CU CARE TRAIA IN LIPSA MEA CIT ERAM EU PLECATA LA MUNCA.Halal SINCERITATE la sagetatori

      Ștergere
  8. super artikol.traesc cu sagetator de 19 ani :),este si romantik si fidel,dar,foarte dificil.depinde de om.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarat articolul. Sunt cu un sagetator de 7 ani si il regasesc si in articol si in comentarii. Foarte bun ca prieten, foarte dificil ca partener. Iubeste viata si este extrem de optimist dar poate fi si moracanos si critic. Azi te face sa te simti cea mai iubita persoana, maine arunca o caldare de apa rece pe tine. Adora provocarile

    RăspundețiȘtergere
  10. ....:) Sunt casatorita cu un sagetator. Greu de descris in cuvinte o zi din viata noastra, deoarece nici una nu e la fel. Are ritmul lui....si poti sa te dai si peste cap, nu va schimba nimic in sensul asta. Partener extraordinar,iubeste profund si cu toata inima si poate fi usor ranit la acest capitol. Un barbat calm, cu bun simt, vesel....doar, sa nu-i strici echilibrul cu eu stiu ce teoria chibritului ca atunci e atunci. Deci viata e frumoasa....daca e liniste si rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  11. sagatat.ca si geamanul este bun prieten,dar ca parteneri sunt ...aproape groaznici!

    RăspundețiȘtergere
  12. scutiti-ma de ridicarea in slavi a sagetatorului. sunt niste tipi egoisti, egocentristi si incapabili de orice forma de iubire alta decat cea de sine. m-am chinuit 4 ani langa unul. si da , imi place sa ies in natura, sa bat muntii in lung si lat cat e ziua de lunga, nu sunt posesiva, nici geloasa, imi place sa fiu libera deci ofer acelasi lucru si tot nu i-a ajuns. il iau pe nu in brate si gata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil ca e peste cu siguranta..

      Ștergere
    2. Problema nu e ca e sagetator sau nu, ci ca ai facut tot posibilul ca sa fii ce vrea el sa fii, in loc sa te concentrezi pe a te iubi pe tine si a gasi barbatul care te iubeste pe tine asa cum esti, nu cum esti ca sa-l "prinzi"

      Ștergere
  13. nimeni nu l ridica in slavi pe sagetator,doar ati vz.e bun ca prieten si groaznic si dificil ca partener spune lumea pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  14. sfatul meu : vedeti un sagetator...intoarceti spatele si plecati. nu sunt buni de nimic...

    RăspundețiȘtergere
  15. Am o intrebare;care e bun,care zodie e buna?sunt curioasa barbatul carei zodii este,,bun,,?exista o zodie a uni barbat mai, de vai doamne?lili.

    RăspundețiȘtergere
  16. mda. frumos si adevarat 85 % din tot ce e scris acol :), dar sau cam omis cateva lucruri, care e mai bine sa le descoperiti singure ! :)
    App "Anonim" ai stat 4 ani langa un om, si tot nu ai reusit sa il descifrezi(rusine)!
    E adevarat ca-ci noi sagetatori daca incepem a iubi( iubim din toata inama si cu multa pasiune) dara daca incepem sa prindem ura pe cnv e la fel(uram din toata inima, si e cam greu sa scapi din ura noastra).
    Daca e va intalniti cu "sagetatori" aveti grija :) !
    Si legat de faza cu "șterpelitul independenței si etc, puteti face ce vreti cu noi, doar cat va lasam" .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si crezi ca esti si este ok.asa cum spui?te crezi cam intelligent,arogant,narcisist si justitiar,d le sagetator!independent,e ok.dar tematori(fata de responsabilitati)e altceva(lasitate)ai auzit cumva de ea?????e sora cu ,,fuga de la locul accidentului,,cand gluma se ngroasa si iubirea de care vorbesti,de fapt ....nu exista!si uite,ca am descoperit marele mister,,omis,,cum zici tu,asa ca mai....gandeste te!siiiii DA,trebuie avut grija cu sagetatorii,intr adevar ,daca nu (rusine)sa ne fie,pt.....ce urmeaza;aventura,superficialitate,autosuficienta,super-human,lasitate(din partea lor)si noi.....cu garda jos?BINE ZICI!vom fi atente,eu cel putin ma declar f.vigilenta cand am de a face,cu acest(pseudo-cupidon).fiti mai destepti de atat,ca puteti....doar cat va lasam..sa nu uiti!cris.

      Ștergere
    2. Bravo Marius....Si eu sunt Sagetatoare si asa este iubim din inima dar la fel putem sa si uram....Nu mi as schimba zodia niciodata....Sa fi om e lucru mare si rar gasesti "om" asemeni unui Sagetator care e mereu cu dreptatea de partea lui si vu adevarul.

      Ștergere
  17. si eu am trait cu un sagetator timp de trei ani,tinetiva tare...dupa trei ani sa aflu ca de fapt VERISOARA care si ia era sagetetor,era de fapt femeia care avea un copil cu ia.Toata dragalesenia si sentimentele erau pt ia iar pt mine avea doar sentimente ca pt o straina,imi spunea iubito sau iubire doar cind avea nevoie de ajutorul meu material si banesc,deci fetelor FUGITI SI FERITIVA DE SAGETATORI.Sai lasam sa se duca dupa femeile usoare care le place viata numarind barbati.ASTA MERITA SAGETATORI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din articol: "Sagetatorul nu se simte deloc atras de o femeie prin creierul careia vantul zboara liber si nestingherit de nimic!"

      Doamna ... da-i in mama lor de sagetatori ... dar niste gramatica acolo nu mai citim si noi ? cratima aia bat-o vina ... n-ati auzit de ea ? si nu numai ...

      Semnat: un sagetator.

      Ștergere
    2. Asa este.La insulte suntem primii, dar ca sa scriem si sa vorbim corect din punct de vedere gramatical, vai de noi....Semnat o sagetatoare!

      Ștergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Astia se cred super-mega-oameni,normal nu toti,dar in mare parte,sagetatorii sunt superficiali,aroganti,se cred soarele dupa care se ,,invart femeile,,!Feriti va,de.....magarusi!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sagetatorii sunt un adevarat mister cand isi propun. Mincinosi gigantici. Cand iti este lumea mai draga dupa lungi declaratii de dragoste pura si eterna dispar din peisaj. Dupa planuri de viitor si tot tacamul, pur si simplu dispar. Reapar dupa cateva luni bune cu scuze dintre cele mai credibile , se milogesc sa ii ierti si apoi repeta scena disparitiei la alte cateva luni distanta. Apoi tot asa de vreo 5 ori. Pai ce iubire si ce incredere sa ai cand isi bat joc in primul rand de ei. Nu toate femeile cred balivernele lor.SI daca sunt iertati asta nu inseamna ca femeia este proasta. Pur si simplu il lasa sa vada pana cand ii tine. Noi trebuie sa facem tot pt ei saracutii.Dar ei ce fac pt tine ?. Sunt victime eterne. Mereu se plang, mereu au probleme, mereu sunt ocupati si nu au timp de nimic, dar de inventat baliverne si mintit la greu au timp berechet.Acum te iubeste , acum este ofuscat si obosit saracutul.
    Cine nu ii cunoaste la inceput ii crede si intr-un final si-o fura rau de tot. Verditct final: tu suferi ca idioata ca ai crezut in fat frumos din lacrima si el este deja cu alta victima si isi bucura ´´sufletelul´´ prin alte gradini.
    Asa ca mare grija.Cand totul este prea roz,intreaba-te´´de ce´´?Habar nu au ce inseamna iubire adevarata si daca mai ai ghinionul ca el sa fi suferit dupa o alta intr-un trecut ,pai in veci nu te mai crede indiferent ce ai face.Zice ca tine si tot ca el face , ba mai mult ajunge sa te convinga ca detine dreptatea suprema. Daca incerci sa ii deschizi putin intelectul si sa ii arati un orizont mult mai placut decat al lui, o i a la fuga .Vrea tot in mocirla lui .Au suflet bun dar doar daca totul este in favoarea lor evident.Cand ceva nu le convine te schimba ca pe sandale si daca in pat nu faci performante , apoi 2 zile este prea mult .Nu il mai gasesti nici macar sub pat. Nu se va risca in veci daca esti intr-o dilema sau intr-o problema grava. Fuge mancand pamantul cu scuze super plauzibile.Si cum nu le place vezi doamne sa fie pusi la zid inventeaza aparitia unui tsunami numai ca ei sa scape si sa nu fie deranjati din lumea lor ´´perfect´´.
    Cand un barbat este cu adevarat indragostit nu trebuie sa faci nimic ca sa ii intri in gratii.Din contra.El trebuie sa sa te cucereasca fara ca tu sa depui vreun efort pt ca pur si simplu te adora asa cum esti .In iubire nu sunt necesare schimbarile.Nu te schimbi pt ca il iubesti pe X .Din contra, te acomodezi si il accepti asa cum este. .Daca nu iti convine pleci mai departe.E simplu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grasa antisociala

      Ștergere
    2. Esti frustrata rau..

      Ștergere
    3. Mulțumesc pt tot ce ai scris .mi ai deschis sufletul pt k si eu sunt cu un sagetator si ma chinui cu el. De si ma simt folosita, stiu asta, nu stiu de ce continui.e exact cum ai scris.

      Ștergere
    4. Daca ma ierti Începe un joc al nervolor un concurs lapsus hai sa vedem cat rezista nu e nimic personal e doar un concurs ce sa faci avem un caracter ludic mai ales daca ești geloasa sa te aștepți la plânsete dezamăgiri cu cat ești mai geloasa cu atât e jocul msi frumos

      Ștergere
  21. Ce proasta a scris asta...

    RăspundețiȘtergere
  22. De ce vorbesti asa?anonimul are dreptate,este dreptatea lui,de ce va exprimati asa???????Adevarul (anonimului)doare cumva?Limbajul va desconspira!ana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spus.Frustrate si antisociale, ne luam de oameni care spun adevarul fara sa vedem barna din ochiul nostru.Halal popor si oameni mai avem printre noi.Si eu sunt Sagetator si am avut de tras aiurea pentru ca eram cu adevarul si dreptatea.Dar toate la timpul lor.

      Ștergere
  23. Frumos spus,apreciez Anishoara. Victor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sagetatorii par deranjati,de anumite comentarii,dar n ar trebui,pt.ca se vorbeste oricum la modul general.Vorbesc oameni care au patit o cu ei,au dreptul sa si exprime opinia,nu sunt toti asa evident,ce i care traiesc cu sagetator(barbat),stiu mai bine.Vor sa si spuna parerea,este ok,de ce n ar fi?

      Ștergere
    2. Eu. Nu sunt deranjat chiar îmi place sa va vad părerile . Respectam dreptul la opinie noi n-o problem

      Ștergere
  24. Eu sunt sagetator, ma regasesc in descrierea din articol ... si imi pare bine ca sunt sagetator.
    Doamnei care zice ca daca vezi un sagetator sa-i intorci spatele si sa pleci: mult succes in viata !
    Altor doamne care au descoperit din experiente proprii ca sagetatori-s mincinosi ... haha ... cati sagetatori ati cunoscut ca sa considerati ca puteti generaliza ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel puţin 10-15. Toţi au minţit, mai mult, sau mai puţin.
      Actualul meu prieten este săgetător, iar pe mine mă disperă multe lucruri pe care le face.
      Nu sunt doamna de care spui tu, dar sunt o fată care are cunoştinţe multe in zodia săgetător.

      Ștergere
  25. tocmai am dat "papucii" unui sagetator acum patru zile , si iata ca de atunci nu a mai dat nici un semn ,desi promitea ca ne vom intalni in timpul saptamanii sa stam de vorba. am gresit cand am acceptat sa avem o relatie , de fapt el nu-si dorea decat o aventura , chiar daca are o varsta mai inaintata. cred ca doamnele care au comentat mai sus au mare dreptate , pentru barbatii acestui semn primeaza interesul de orice fel , daca au ceva de castigat (nu conteaza ce , orice au nevoie in acel moment sau pe viitor )cu atat "sentimentele lor sunt mai profunde" .

    RăspundețiȘtergere
  26. Am trait 26 de ani langa un sagetator.Pentu binele meu a trebuit sa-mi iau lumea in cap si sa plec.Spunea ca tatal sau l-a invatat ca diferenta dintre o pisica si o femeie este urmatoarea : daca omori o pisica nu faci puscarie , daca omori o femeie faci puscarie.Doamne ,Dumnezeule multumesc ca mi-ai dat puterea si curajul sa pun capat acestui cosmar...Am plecat in viata fara nimic ...m-am recasatorit cu un capricorn ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Capricornul o sa te ingroape cu siguranta...cu banii primariei .

      Ștergere
  27. Oameni buni mai exista si ascendentul care are ce mai mare influenta asupra personalitatii...eu sunt sagetator dar am ascendentul in rac si din tot ce scrie la sagetator nu ma regasesc in nimik in schimc la ascendent ma regasesc 100% chiar si la fizic..deci ca e posibil ca sagetatotii care i-ai cunoscut n e exclus ca sa nu fie ascendent scorpion..pentru ca cine are ascendentul in aceasta zodie sunt cei mai rai oameni.sunt in stare sa calce pe cadravre sa isi atinga scopul..si in general barbatii scorpion sunt extrem de periculosi din toate punctele de vedere..17 criminali in serie sunt nascuti in aceasta zodie..iar sagetatotii sunt oameni buni care fac gesturi de caritate si nu ar omori nici macar o musca..asa ca nu mai vorbiti aiurea..ganditi inainte sa scrieti..

    RăspundețiȘtergere
  28. totul in viața e legat de un interes eu de ex cand ma plictisesc le sun pe fostele mele sa ma distrez. Sunt cel mai bun prieten al lor :d le dau sfaturi etc. Sunt sagetator daca îmi ceri un leu ma scobesc ca sa iti dau 2 ții dau dezinteresat , daca rămâi in pana la 50 km 1
    00 ma suni fac tot posibilul sa te ajut, iert dar nu uit toată viața iti voi scoate pe nas cea mai moca greșeala cu roate ca te am iertat daca nu te iertam nu iti mai dădeam nici buba ziua . Cat despre femei eu o iubesc doar pe mama, posibil si pe eventuala mama a copiilor mei. Urăsc sa ma suni urăsc sa ma intrebi cu cn sunt cf

    RăspundețiȘtergere
  29. Dar daca vrei sa trăiești aventura vieții tale nu ma pierde . Pe mn personal nu ma interesează daca ma înșeli trb doar sa nu o faci prea pe fata sa sa zică lumea ca is pampalau. Oricum eu te voi înșela . Dar daca nu găsesc alta mai deșteapta ca tn o sa revin eu am cheia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sunt sagetatorii de siguri pe ei? Nu ai patit niciodata sa te trateze vreo femeie asa cum gandesti tu ca e bine?

      Ștergere
  30. Sunt casatorita cu un sagetator, il iubesc dar e foarte greu sa accept "sagetile" , sunt egoisti, daca au un tel anume si le stai in cale te dau foarte usor deoparte, ca si cum nu existi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Sunt iubita unui sagetator de 5 luni de zile. Nu prea l-am regasit in acest articol. Ma iubeste nespus, uneori am impresia ca ma iubeste mai mult decat se iubeste pe el insusi. Drept dovada, m-a cerut in casatorie. Plus ca face orice ii cer, nu iese nicaieri fara mine si daca am nevoie de ajutor face pe naiba'n 4 ca sa ma ajute. Asa ca nu toti sagetatorii sunt la fel, depinde de fiecare om in parte :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Da ce tot vedeti doamnelor / domnisoarelor la sagetatorii astia .... Daca tot sunt asa de prosti de ce nu le dati dvs papucii si vii dau ei ? De ce tot ii acceptati si de ce stati cu ei ? Ce tot au ei asa in plus de creeaza atata zarva ?

    RăspundețiȘtergere
  33. nu va mai certati pentru ca nu toti oameni sant la o forma

    RăspundețiȘtergere
  34. mda . si eu sunt sagetator , imi place sa fiu laudat de toata lumea dar pe buna dreptate, nu imi plac laudele aduse la adresa mea degeaba, sunt mandru si am o satisfactie deosebita cand sunt laudat , imi place sa observ reactiile oamenilor si vreau sa intru in contact cu oameni inteligenti si culti de la care am de invatat,nu suport minciuna cu toate ca eu mai mint pe alocuri dar nu ca sa am ceva de castigat ci ca sa ma distrez, dupa care recunosc ca am mintit.imii place sa ma joc cu mintea altora in special cu mintea femeilor, dar intr-un sens frumos. sunt intr-adevar dificil si greu de inteles si greu de cucerit sentimental ptr. ca cea mai mica dovada de prostie din partea ei ma intoarce la 180 de grade, imi place libertatea cum se spune despre sagetatori(cui nu-i place?), imi place sa stau botic in botic cu draga de ea dar mai sunt si alte lucruri de facut ca altfel intervine mama rutina si ca sagetator daca m-ai bagat in rutina m-ai pierdut definitiv
    apropos ptr. fiecare din zodii :"va place rutina?" va place numai ciorba? dar parca ar merge si o friptura , nu-i asa?:)in legatura cu dragostea si cu seriozitatea intr-o relatie:toata lumea calca stramb daca nu-i convine ceva la el/ea, nu-i asa? si atunci eu caut dragostea absoluta nu "farame" ca sa elimin "necazul" de dupa.aaa ca nu o gasesc asta nu inseamna ca nu caut . mult succes tuturor

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.