Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Desi este unul din semnele de aer ale zodiacului, Varsatorul are drept simbol "purtatorul de apa", un insemn reprezentand nevoia barbatul din aceasta zodie de a raspandi cu generozitate cunoasterea, de a  culege intelepciunea din raul vietii si a o darui oamenilor. Poate ca suna cumva pretentios ori foarte ambitios pentru un simplu muritor de rand, dar nu trebuie sa uiti ca barbatii nascuti in Varsator se ridica, de obicei, deasupra celorlalti nepoti ai lui Adam. Ei vor sa schimbe lumea si, oricate lovituri ar primi din partea sortii, raman idealisti incorigibili pana la moarte. Chiar daca unii dintre ei nu reusesc sa schimbe, de-a lungul vietii lor, nimic altceva decat numarul lor de telefon, ei continua sa fie mereu obsedati de un vis intangibil sau foarte dificil de implinit.

Se spune ca barbatul nascut in Varsator este prea detasat intr-o relatie de cuplu, reusind adeseori sa se integreze mai degraba intr-o colectivitate. Spre deosebire de Capricorn, care poate fi foarte preocupat de infatisarea sa, Varsatorului nu prea ii pasa cum arata. "Ia-ma asa cum sunt sau vezi-ti de treaba!" pare a fi una din devizele consacrate ale acestui exemplar al sexului masculin.

Barbatul Varsator este un adept al pregresului, iar Uranus, planeta sa guvernatoare, capabila sa zguduie lumea prin teribile revolutii, il face aproape imposibil de tintuit intr-unul si acelasi loc. El este un reformator, pasionat de transformarea vechiului in nou. Actiunile sale pot fi la fel de rapide ca si fulgerul, iar in urma lor poti fi sigura ca lumea nu va mai fi la fel. Atunci cand un Varsator intervine in viata ta, tot ce te inconjoara se metamorfozeaza radical, intr-un mod foarte straniu, dar cu certitudine mai bun. Daca nu ai trecut niciodata printr-o experienta capabila sa iti infioreze trupul si mintea in acelasi timp, iubitul tau din Varsator iti poate deschide larg portile spre un fascinant univers. Unui astfel de barbat nu ii ajunge numai satisfactia fizica. El tanjeste dupa o contopire totala, atat emotionala, cat si spirituala, si vrea sa ajunga la aceasta stare de extaz cat se poate de repede! In acelasi timp, amantul din zodia Aquarius este indeajuns de inzestrat pentru a te inalta catre o autentica Nirvana a dragostei impartasite.

Ce ii place barbatului Varsator?

La fel ca si Don Quijote, iubitul din Varsator este stapanit de febrilitatea unor idealuri prea indepartate de lume. Daca tu, ca femeie, esti atrasa de lucruri mai curand prozaice, nu ai cum sa-l aduci cu picioarele pe pamant si nici sa-i imboldesti inima inspre tine. El este un intelectual avand nevoie mai intai de afrodisiacele mintii, si apoi de cele ale placerilor trupesti. "Intelectual" nu inseamna neaparat o diploma de facultate sau de doctorat. Barbatul Varsator poate fi absolventul doar al unei gradinite, insa curiozitatea fierbinte nu are cum ii da deloc pace, provocandu-l sa absoarba cunoasterea precum un burete apa. De altfel, ce poate fi mai carismatic intr-un reprezentant al sexului tare decat imbinarea dintre un soarece de biblioteca si un tip dur de cartier!

O metoda recunoscuta de a cuceri inima, mintea si trupul unui Varsator este de a-ti pune in evidenta preocuparea fata de cei din preajm ta. Nu este nevoie sa dai dovada de extraordinare acte umanitare sau de caritate. Simpla grija de a-ti sprijini un frate ori o sora, sau capacitatea de daruire fata de un parinte bolnav au potentialul de a topi gheata din sufletul barbatului Varsator, mereu dornic sa transforme aceasta lume intr-un loc mai bun si mai frumos!

Ce nu ii place Barbatului Varsator?

Orice ar fi, nu incerca sa ii rapesti libertatea! Un astfel de barbat isi doreste o tovarasa de viata, dar in nici un caz una care sa-l imbrace in camasa de forta a unor stricte reguli si obligatii. Un Varsator care intra intr-o relatie de cuplu fara a fi macar un pic impins de la spate este cu adevarat o "rara avis"! Lasa-ti iubitul din acesta zodie sa creada ca iti doresti numai sa ii fii iubita si prietena, fara a atenta la libertatea lui de miscare. Asadar, daca el isi afirma independenta plecand, intr-o doara, intr-o zi, de unul singur, intr-o cutezatoare expeditie, incearca sa nu te imbufnezi! Nu te panica la gandul ca nu te mai iubeste! Varsatorul are nevoie de un a spatiu numai al sau, astfel incat sa isi adune gandurile si sa se reconecteze cu lumea. Trebuie sa ma crezi, el nu este imbiat de atingerea unei alte femei, ci doar de nazuinta de a fi, uneori, doar el impreuna cu sine insusi.

Pe de alta parte, este important sa te tii de cuvant in orice promiti iubitului tau! Fagaduinta este sacra pentru Varsator, iar daca este incalcata, poti sa iti iei adio de la el! Pentru totdeuna!



Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Secretele si tabuurile barbatilor | Ce nu trebuie sa stie femeile ?

Statusuri de dragoste | Statusuri de iubire

Citate, aforisme, maxime despre barbati
Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on iulie 16, 2012 Rating: 5

49 de comentarii:

  1. Cea mai reusita caracterizare pe care am citit-o pana acum. Cat ma bucur ca sunt Varsator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam aiurea cu varsatorii astia

      Ștergere
    2. Of...iubitul meu e varsator..atat de mult sufar din cauza liberatii care o vrea....eu sunt rac....va dati seama ce calvar e ptr mine? Eu...de casa...familista convinsa...el....un independent...tare greu imi e...atat m-as bucura sa nu mai am reguli...of..cum sa fac..chiar vreau sa ne fie bine...si lui...dar si mie...daca as face doar eu conpromisuri nu e deajuns...

      Ștergere
    3. eu tot rac sunt si imi place un varsator...oare nu va rezulta ?

      Ștergere
  2. e adevart un varsator tine foarte mult la libertatea lui si apreciaza femeia care il lasa sa mai fie si liber stiu asta din propia experienta pt k sunt k un farsator si stiu cum este el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce ai spus de3 ;libertate este foarte adevarat , pt ca sunt si eu Varsator

      Ștergere
    2. ce ai spus de3 ;libertate este foarte adevarat , pt ca sunt si eu Varsator

      Ștergere
  3. O caracteristica foarte reusita!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. FELICITARI!! Am implinit jumatate de secol, am "batut toata tara de la granita de nord, la cea de sud si de la vest la est, am fost plecat din tara, am cunoscut mii de oameni, dar nici macar o singura femeie care sa=si dea seama ca nu doresc sa insel, ci doar sa=mi pun ordine in ganduri!
    ITI MULTUMESC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si iubitul meu e varsator...of...cum sa ajung eu sa va inteleg?

      Ștergere
  5. este ffff adevarat si ceea ce ati scris asa mi se intampla de 49 ani totul este adevarat multumesc DIANA.

    RăspundețiȘtergere
  6. FELICITARI doamna DIANA ,este foarte adevarat tot ce ati spus de varsator ,eu sint Berbec si am o relatie cu un varsator de 4 ani .Nu va-ti echivocat in nimic .Ne intelegem foarte bine ,as dori ca aceasta relatie sa ajunga ,sa traim impreuna .Astept cu nerabdare luna Decembrie .Doamna Diana inca o data FELICITARI ! FOARTE ,fffff adevarat impresionant .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa bafta in relatia ta de iubire. Uneori, chiar este nevoie si de asa ceva! Horoscopul lunii decembrie 2013 pentru toate zodiile a fost deja publicat!

      Ștergere
    2. Ajutati-ma sa inteleg varsatorii...sunt rac...cum sa fac?ce sa fac? Cum sa ma calmez ...cand imi spune...in concediu asta..merg doar cu baietii la sky..tu stai acasa? Cum sa nu am nimic de zis?

      Ștergere
  7. varsatorul este idealist,uman,sensibil,vrea sa schimbe lumea,sa ajute,este vizionar,dar din pacate traim intr o lume unde f.greu poti fi asa,sau face asa!dar barb.varsator sunt exact cum scrie aici.in general barb.inseala,mint,o fac si varsatorii uneori dar ei se simt vinovati,regreta si apoi pretuiesc ce au!!toti gresim dar e f.important sa ne repliem si sa pretuim ce avem!!!sunt varsatoare si mi sa dori un barb.varsator,pt ca stiu cum gandeste,cum actioneaza si ma se par cei mai buni oameni,ca barbati vb.din zodiac.sa ma contrazica cineva!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bè, eu sunt varsatoare si-s unita fara documente in regula cu un varsator. Barbatul varsator este un prestidigitator, minte de ingheata apele, iti poarta luna de pe cer ca mai pe urma sa ti-o sterpeleasca sa o dea imprumut alteia. Iti cumpara o rabla cu patru roti si jura, jura ca-i lux, daca o faci pe "imbufnata", te trezesti cu o masina adevarata dar si cu intrebarea:" chestia asta care costa nimica toata, te multumeste?" Un singur lucru este adevarat , langa un varsator nu ai tim p sa te plictisesti; nici n-a venit si-a si plecat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. unei femi cred ca i trebuie un BARBAT ASA;combinatie intre VARSATOR(discutii la nivel intelectual,apropiere sufleteasca)TAUR(pt.sex.sau a face dragoste,pt.confort material,gastronomie),RAC(pt.copii,e familist si iubitor de copii),LEUL(distractii,pasiune,iesiri,cluburi)asa deci,avem BARBATUL CARE SE APROPIE DE PERFECTIUNE(varsator,taur,rac si leu)daca i unim iese ceva frumos!si cum nu se poate,incercam sa gasim cat mai multe din cei patru,intr unul SINGUR!

      Ștergere
    2. Nu numai varsatorul e asa!si taurul vine si pleaca si nimic nu ti spune!cred ca barbatul n are zodie!are gen.corp,si atat!o fiinta de gen masculin cu voce mai groasa,predispus la a iubi femeia LA ,,plural,,si dornic de a si imprastia samanta!si?cam atat!BARBATUL ESTE GEN si atat!n are zodie!toti sunt le fel!

      Ștergere
    3. asa este, varsatorul te amageste, vine si pleaca...e o mare diferenta intre femeia varsator si barbatul varsator...eu sunt varsatoare si cel pe care il plac e varsator, dar el e duplicitar, ii place sa joace pe doua fronturi si in acelasi timp declara ca totul e poezie, e incapatanat, egoist

      Ștergere
  9. varsatorul este un artist !

    RăspundețiȘtergere
  10. DA!si eu sunt varsatoare si tind sa spun la modul general ca barbatii,n au zodie,ei sunt de pe MARTE si atat!dar adev.este ca barb.varsator i se potriveste f.bine descrierea!auzi?cum spunea d l de mai sus,varsatorul nu vrea sa insele,isi pune doar ordine n ganduri!!!!e e xtraordinar!oare nu toti,ISI PUN ORDINE N GANDURI...........e fantastic!

    RăspundețiȘtergere
  11. aici,e fantastic,un varsator,e destept,are aptitudini verbale,e artist,creativ,inventiv si in special original!eu suntVARSATOR sunt mandru de zodia asta!dar cred eu ca un cuplu format din doi,varsatori nu prea functioneaza!e prea mult...AER!

    RăspundețiȘtergere
  12. AER.....si AERIAN,intr adevar dar mai umani,ca alte semne zodiacale!deloc perfecti,deloc cei mai,,buni,,NU,mai umani,ATAT!

    RăspundețiȘtergere
  13. auzi acolo!barbatii nu inseala,isi pun ordine in ganduri!e fanatstica expresia!BRAVO,DIANA!cred ca multi barbati sunt de acord cu tine!eu te admir demult,pt.inteligenta,fair play,sa fii si sa ramai tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  14. "Toti barbatii sunt la fel." Cand ai avut timp sa-i incerci pe toti?

    RăspundețiȘtergere
  15. Barbatul nu este facut sa iubeasca femeia,,la singular,,!din adn este setat sa si ,,imprastie,,samanta,metaforic vorbind!si fiindca barbatul este doar,,GEN,,cum scrie mai sus(exact asa sunt toti)nu trebuie sa i incerci pe toti,nici macar pe unul,psihologic vorbind cunosti,,FONDUL SI STRUCTURA MENTALA,,a acestui GEN si atunci stii,aceasta,,fiinta,,masculina ce,,comportament,,are.atat!asta e logica in expresia ,,BARBATII SUNT LA FEL,,!cris.e greu?deloc.si poate ca intr adevar cum scrie mai sus,n au zodie.si nu neaparat este o descriere negativa care sa supere,este o constatare si atat,fara rautate sau frustrare!este un mod de a vedea lucrurile,real,concret si poate adevarat,zic eu!va pup.o seara buna,ca maine e ziua noastra!sa fim sanataoase,iubite,apreciate de cei dragi si orice s ar spune femeile sunt stalpul vietii,tututror! LA MULTI ANI,de 8 martie,pt.toate femeile!anticipat.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. N-am mai fost demult pe aici, varsatorilor, fete sau baieti!

    Sincer, decat sa- i platesc unui varsator impozitul la masina pe un an, mai bine, m-as cara la mare cu amicele

    mele..! Sau as face opere de caritate! Evident!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Articolul este superb , nu am mai gasit demult un articol atat de bun despre zodia varsator .. l-am recitit de vreo 5-6 si tot nu ma satur .. pur si simplu ma regasesc in aceste randuri. Noi varsatorii avem nevoie de libertate dar atunci cand ne apropiem de o persoana de sex opus o facem atat cu inima cat si cu trupul.. cel putin in singura mea relatie serioasa am fost foarte implicat si am avut incredere in cuvantul fetei respective dar aceasta nu s-a tinut din pacate de promisiunile pe care mi le-a facut si totul s-a dus pe apa sambetei..si da pot spune ca m-a pierdut pentru totdeauna .

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt Varsator, de 7 ani stau cu o Leoaica, ce e drept, avem caractere tari, insa daca totul intr o relatie este roz, inseamna caceva miroase la miloc. Insa apropo de partea "barbatul varsator inseala" , vrei sa ti zic ceva? Eu imi respect Leoaica, o venerez, si in multe momente nu i zic, barbatul varsator pune pret pe respect, respectul este mai presus de iubire, atunci cand respecti o persoana nu ti arde de inselat, multi iubesc, insa inseala, este diferenta intre respect si iubire oameni buni. Nu cred ca un varsator minte, varsatorul chiar iubeste adevarul, adevarul pentru varsator este egal cu Dumnezeu, cel putin asa sunt eu. Imi place lumea din jur, imi place sa o ajut, adevarat ca mi place sa mi se recunoasca si meritele, imi place sa cercetez, imi place sa stiu multe chestii in nenumarate domenii, sunt un vizionar si as vrea sa schimb lumea in bine, ptca stiuce inseamna raul. insa am o vorba, si e bine sa inteleaga orice zodie , barbat sau femeie, prieten bun sau femeia mea "daca m ai calcat odata pe coada, m ai mintit, mi ai inselat increderea, m am intors si am plecat si nu ma uit in spate chiar daca imi sar lacrimile, sufar , dar nu ma intorc, mai bine mor decat sa imi incalc orgoliul" fiindca asa suntem noi...pot spune ca pot sa iert, iert dar nu uit niciodata, iert dar degeaba iert ca eu deja sunt plecat, cu toate ca odata poate o sa ma intorc sa mai cercetez terenul pe unde am mers in trecut, doar de un simplu dor, insa fi sigur/sigura ca dacate vad, fac in asa fel sa imi razbun suferinta...nu toti stiu, insa varsatorilor chiar le place sa isi razbune suferinta... Diana, foarte frumoasa descrierea!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna Diana,
    Intr-adevar interesante rindurile tale.
    Fratele meu este varsator si-l caracterizeaza de cand il stiu o mare mare dezordine: lucruri importante si neimportante, curate, murdare zaceau impreuna, laolalta, peste tot, de parca ar fi venit un vint urias prin casa. Acum, desi este la casa lui, cu copii, cu un serviciu bun - este la fel. Sincer o compatimesc pe sotia lui, care oricum este mama, menajera, sotie, colega de serviciu. este un om bun profesional, nu stiu insa daca inafara de asta il mai intereseaza si altceva.
    Asa este si al doilea varsator din viata mea. Fostul meu sot. pe care l-am intalnit acum 7 ani, intr-o calatorie de 30.000 de km, intr-o zona si o tara total straina de mine atunci. Intelectual imi statea alaturi, era capabil sa-mi raspunda la dialog. Timp de vreo 2 ani am avut un partener in toate. In momentul in care insa am inceput a avea pretentii in casnicie: copil, impartirea muncilor casnice, ingrijirea unor caini pe care pretindea ca ii iubeste, atunci totul s-a dus pe apa Simbetei. Orice responsabilitate ii repugna acestei zodii,pentru barbatul varsator femeia este o menajera care trebuie sa se ocupe de totul, sa ii suporte imbufnarile care sunt din ce in ce mai dese, ca si lipsa oricarui gest de afectiune. Libertatea pe care si-o doresc, si-o doresc numai pentru ei, si cand o au, nu stiu ce sa faca cu ea. Drept dovada ca dupa divort, s-a apucat si mai rau de baut, desi era singur si independent cum si-a dorit. iar casa in care statea era intr-o stare groaznica.
    Asadar inafara de delasare independenta, inteligenta (?) obtinuta prin cultura si curiozitate nu ii ajuta sa faca nimic. Nici pe ei, nici pe cei care se bizuie pe ei. le urz succes, sunt buni amici de terase si excursii. Nu de viata.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua,vroiam sa va felicit pt articol,este cea mai buna caracterizare a mea,a zodiei mele care am citit-o pana acum,intr-adevar am ramas fara cuvinte,as vrea sa iau legatura cu dvs pt un horoscop detaliat daca e posibil...cum pot face sa va contactez?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua, tuturor! Ati putea, va rog sa ma ajutati cu un sfat in dragoste. De curand, am fost abordat pe mail de catre o fata frumoasa din Rusia. Cu fiecare mesaj vine si o fotografie de-a ei. Eu i-am spus ca nu sunt de nasul ei, ca sunt urat cu crengi, ba chiar i-am trimis ci cateva poze cu mine. Mi-a spus ca nu este niciun fel de problema, atat timp cat ea are nevoie de cineva, nu sa arate bine ci sa o respecte, pentru ca mi-a spus ca la ea in tara, barbatii beau mult, isi cearta si isi bat nevestele, de aceea, ar dori sa ma mut eu cu ea in Rusia, ori ea sa se mute aici, desi mi-a spus ca nu prea i-ar placea. Acolo sunt prietenii si familia ei si oricat de greu ar merge lucrurile in Rusia nu ar vrea sub niciun chip sa-si paraseasca tara.
    Eu sunt Varsator, iar ea este Capricorn. Este nascuta chiar in zua de Craciun.
    As dori sa va intreb, ce sanse sunt ca o relatie intre cele doua zodii sa fie una de durata? Mai exista cineva pe aici care se gaseste in aceeasi situatie ca si mine? Pentru ca eu am cautat si pe alte site-uri insa parerile sunt impartite, iar tot acest articol pe care l-am citit, ma regasesc in el 1000% si as dori sa nu "stric" ceva in aceasta relatie.
    V-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi raspundeti la aceasta intrebare.



    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma scuzati, am vrut sa pun ghilimelele in dreptul substantivului relatie si nu a verbului stric. Pentru ca deocamdata nu se pune accentul pe acel substantiv

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Georgica! Mi se pare ca este prea trasa de par asa zisa ta relatie sau cucerire. Nu stiu multe despre tine, insa daca iti doresti o consiliere astrologica veritabila poti sa-mi scrii pe adresa astrologierenascentista@gmail.com si iti voi raspunde cu promptitudine!

      Ștergere
    2. Vă mulțumesc mult! Însă am și eu o întrebare: Ce motiv aș avea să mint și să scriu aici aberații? Dar pentru ce aș face așa ceva? Doar ca să mă aflu în treabă? Haideți că vă trimit și câteva poze pe mail să nu credeți că aberez.


      Multumesc

      Ștergere
  24. Vo rog ma puteti ajuta cu un sfat.Sunt varsator si vreau sa incep o relatie cu o femeie taur.Ne potrivim?

    RăspundețiȘtergere
  25. Vărsătorii sunt cum sunt descrişi dar şi fffff mincinoşi,egoisti,geloşi,posesivi, în timp ce ei îşi savurează viaţa pe deplin şi în ascuns cu fiecare ocazie întâlnită ,însă cv.în maxim 2 săpt. îşi uită minciuna şi apar noi variante sau nu recunoşte,niciodată nu se simte vinovat ci este sigur că El nu a greşit ci îşi cut vinovaţi. Soţul meu e vărsător iar eu săgetător şI eu tânjesc după libertatea care El o are şi pe care El mi-a loat-o fără motive reale ci paranoia sau gelozia lui sufocantă .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt intru totul de acord cu ceea ce sustine ELEELIMEM, asa este cei mai mincinosi, fatarnici, duplicitari, egoisti, diabolici sunt VARSATORII . Ei au tot timpul dreptate, te mint in fata si dupa 2 secunde nu recunosc in ruptul capului. Le place sa traiasca in umbra celui de linga ei si sa pzeze tot timpul , ca ce oameni sunt ei. De fapt niste ordinari perversi pentru care nu merita sa stai langa ei nici un minut. Fugi cat mai departe de acesti diabolici cat nu este prea tarziu.

      Ștergere
  26. Buna, am o relatie cun varsator de ceva timp, dar acuma ne certam acuma ne inpacam, ne inpacam cum....eu tot timpul traba sa fac primul pas,ma saturat, nu mai rezist desi cal iubesc la maxx, acuma suntem certati de doua luni si vreau sa ma inpac cu el si nustiu cum sa fac, ma puteti ajuta cu o ideie va rog vb si cu mine cineva

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna, am o relatie cun varsator de ceva timp, dar acuma ne certam acuma ne inpacam, ne inpacam cum....eu tot timpul traba sa fac primul pas,ma saturat, nu mai rezist desi caliubesc la maxx, acuma suntem certati de doua luni si vreau sa ma inpac cu el si nustiu cum sa fac, ma puteti ajuta cu o ideie va rog vb si cu mine cineva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt varsator...daca te iubea, nu statea 2 luni suparat, sau departe de tine...parerea mea e sa-ti cauti dragostea in alta parte...am fost in relatii care nu prea ne intelegeam, ne certam mereu (mai mult din cauza geloziei nejustificate a celei de langa mine), dar cu toate ca sunt foarte orgolios, daca iubesc persoana de langa mine, nu pot sta asa mult certat...s-a intamplat cu cateva relatii sa nu mai raspund asa, sa nu mai caut fata dupa o cearta, dar nu era o relatie in care vroiam sa fiu...deci...nu cred ca-ti merita iubirea...

      Ștergere
  28. hei,si prietenul meu e varsator ,si eu sunt taur...immdaa cam incapatanati amandoi dar avem 5 luni de cand suntem impreuna si ne intelegem foarte bine,e adevarat k vrea mai multa libertate si ca simte sa iasa cu baieti

    RăspundețiȘtergere
  29. daca eu ii explic iubitului meu care e varsator si cu care am o relatie de 3 ani ca am nevoie de 3 luni in timpul carora sa ma ocup de cariera mea, se supara pe mine ca nu ma pot duce la el la distractie si ca ii e dor de mine, dar nu face nimic sa vina sa ma vada si alte cele. Cum sa inteleg asta? Ca e suparat pe mine pentru ca nu ma duc eu dupa el sau ca e doar un moment in care isi afirma barbatia? Nu am putut sa ma vad cu el, el a spus ca nu vrea sa ma vada pana pe 7 martie.....si cu toate astea tot el e ala suparat ca nu vin eu mai devreme sa il vad.

    RăspundețiȘtergere
  30. buna...sant indragostita de un varsator....de vreo 6 luni de zile...dar in tot timpul asta vreo trei luni a fost plecat si cand nu e plecat are f multe de facut deci ne vedem rar.nu mi spune niciodata unde merge doar daca il intreb si daca il intreb vad ca nu i convine dar imi spune totusi adevarul.sufar enorm pt ca eu sant taur si sunt posesiva il vreau linga mine mereu sau cel putin mai des...am vrut sa renunt de multe ori dar nu reusesc are un magnetism si un sarm iesit din comun parca ma obsedeaza...nu stiu ce simte pt mine pt ca e f schimbator ...in sfarsit viata mea e o suferinta cu acest varsator pe care totusi nu pot sa l parasesc.

    RăspundețiȘtergere
  31. As dori sa stiu si eu daca varsator e compatibil cu leul
    Bărbat varsator si femeie leu

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.