Horoscop Gemeni august 2012

Horoscopul Gemenilor din luna august 2012 anticipeaza o vreme a regasirii autenticei tale fiinte in si prin ceilalti oameni, o perioada de recladire a fundatiilor destinului, cu precadere in mijlocul familiei sau alaturi de un partener de cuplu.

Ritmurile anoste ale cotidianului pot deveni o adevarata pacoste sub impactul Lunii pline aparute pe 2 august in Varsator si a noua casa a Gemenilor (casa filozofiei si explorarii). Poti scapa de aceasta senzatie coplesitoare plecand intr-o calatorie dar, mai ales, incercand sa te implici intr-un lucru cu totul nou, pentru care nu ti-ai gasit timp pana acum.
Poate fi vorba despre o preocupare mai curand spirituala, avand in vedere ca aceasta Luna plina are potentialul de a-ti intensifica clarviziunea si a-ti constientiza impulsurile lumii tale interioare. Desi purtat pe aripile spiritului, este totusi necesar sa fii atent la ceea ce spui ori scrii, intrucat exista posibilitatea de a fi gresit inteles.

Odata cu 8 aprilie, gratie revenirii lui Mercur in aspect direct in Leu si treia casa a Gemenilor (casa influentelor de mediu), pari a iesi dintr-o zona incetosata, in care comunicarea cu cei din jur tindea sa se loveasca de invizibile bariere. Lumea este pe cale sa iti inteleaga adevaratele intentii si mesaje, fiind gata sa te sprijine in activitatile de zi cu zi. Nu mai exista nici un motiv pentru a nu te simti increzator in tine insuti. Tot ce ai de facut este sa te mobilizezi pe calea spre telurile tale imediate.

Luna noua rasarita pe 17 august in cerurile Leului si in a treia casa a Gemenilor te focalizeaza catre noi cai de a-ti imbogati cunoasterea sau educatia, precum si spre crearea de noi contacte. Ai ocazia de a investiga si a scoate la iveala lucruri invaluite in mister pana acum, si de a aduce schimbari semnificative mediului tau inconjurator, mai ales in relatiile cu oamenii din preajma. Te poti trezi, dintr-o data, ocupat pana peste cap, avand in vedere ca acest aspect astral este asociat cu comunicarea, rudele si cunostiintele.

Prezenta Soarelui in Fecioara si a patra casa a Gemenilor (casa radacinilor si caminului) iti indreapta atentia din 22 august, vreme de cateva saptamani, spre casa, familie, proprietati, mosteniri materiale si spirituale. Impulsul de a-i proteja pe cei dragi este in masura sa dea nastere unor dispute si confruntari. Ca atare, ar fi indicat sa iti supraveghezi cu grija pornirile subconstiente si sa te straduiesti sa invigorezi legaturile cu familia sau persoanele iubite.

Predispozitia de a privi mai adanc inlauntrul tau si a te retrage din mijlocul oamenilor se poate impune cu intensitate din 31 august, sub impactul parcursului lui Mercur in Fecioara si a patra ta casa. Intr-un astfel de context, este de asteptat sa iti sara in ochi aspecte neplacute , neobservate pana acum, legate de casa ori viata familiala. De asemeni, mama poate deveni o majora sursa de ingrijorare.


Horoscopul dragostei Gemenilor in august 2012


In aceasta luna, marea iubirii este calma, netulburata de teribile furtuni si spectaculoase valuri. Nativii singuri din Gemeni cu greu se pot desprinde de tabieturi si obisnuinte inveterate, pentru  se mai arunca in vartejul unei fulgeratoare povesti de dragoste. Gemenii aflati deja intr-o relatie de cuplu sunt mai mult decat motivati sa asigure stabilitate si promitatoare perspective legaturii lor cu persoana iubita.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in august 2012


O binevenita relaxare a problemelor financiare este de asteptat odata cu 7 august, ca urmare a tranzitului lui Venus in Rac si a doua casa a Gemenilor (casa resurselor si banilor). Pot apare noi avantaje banesti sau modalitati atragatoare de a investi banii. Aceasta conjunctura generala te poate ajuta sa iti regasesti atitudinea pozitiva fata de viata si sa abordezi mult mai degajat chestiunile presante din punct de vedere material.

Din 23 august, calatoria lui Marte in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor (casa muncii si sanatatii) te incarca cu un impresionant potential energetic, calauzit spre obiectivele esentiale din cariera. Insufletit de nazuinta de a-ti dovedi competentele si expertiza, de a pune baze solide situatiei tale profesionale, pari a nu te mai da inapoi de la nici un efort. Trebuie sa te remarci cu orice pret si sa te asiguri ca ai un viitor sigur!

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Horoscop Gemeni iulie 2012

Horoscop Gemeni august 2012 Horoscop Gemeni august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2012 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Am foarte multi prieteni in zodia Gemeni.. in general sunt parsivi si cu doua fete.. trebuie sa ai mare grija cu ei ;)) :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci am aflat si horoscopul prietenului meu pe august;))

    RăspundețiȘtergere
  3. gemenii sunt foarte incapatanati si pretentiosi

    RăspundețiȘtergere
  4. scrie numai de bine la partea financiara.asa sa fie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Totul e minciuna nu cred nimic

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu banii sa dea Doamne.

    RăspundețiȘtergere
  7. GEMENII SUNT CEI MAI TARI!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.