Horoscop Rac august 2012

Horoscopul Racului din luna august 2012 aduce in prim plan echilibrul dintre valorile veritabile ale sinelui si nevoia de integrare printre oameni, o intensa si contradictorie viata amoroasa, precum si o focalizare spre latura financiara a existentei.

Din 7 august, odata cu intoarcerea planetei Mercur in aspect direct in Rac si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior), pari a te simti in pielea ta la fel de bine ca si un peste in apa. Ai tendinta de a cauta o filozofie sau o credinta personala capabila sa te ajute sa te iubesti, respecti si ierti pe tine insuti intr-o mai mare masura. Concentrat asupra propriei persoane pari a te indeparta de o autentica comuniune cu cei din jur. Este, totusi, o influenta benefica, intrucat ai astfel prilejul de a te axa pe valorile tale interioare si pe lucrurile exterioare care te caracterizeaza cel mai bine.

Opozitia din 15 august dintre Pluton si Venus te indeamna sa descoperi aspectele profunde ale relatiilor cu oamenii, in special cu cei de care esti legat printr-un parteneriat personal, profesional sau social.

Atractia contradictorie atat spre oameni cat si spre bunurile materiale este cat pe ce sa iti sfasie sufletul in doua, sub impactul cuadratului lui Venus cu Uranus din 16 august. Incearca sa nu iei nici o decizie importanta din punct de vedere social ori financiar.

Pe 17 august, Luna noua rasarita in cerurile Leului iti sugereaza sa iti aduci mai multa ordine in viata, in asa fel incat sa iti gasesti mai mult timp pentru a te conecta cu universul tau interior. Schimbari indelung ravnite sunt pe cale sa patrunda in existenta ta.

Incepand cu 22 august, din pricina prezentei Soarelui in Fecioara si a treia casa a Racului (casa comunicarii si a influentelor de mediu), timpul pare a nu iti mai ajunge pentru tot ce ai de facut. Preocupat de a investiga realitatea imediata, a initia noi contacte umane, a fi de fata la cat mai multe evenimente sociale, nu stii cum sa te mai imparti. Rudele, prietenii, cunostiintele, colegii incep sa joace un rol din ce in ce mai important in existenta zilnica. Capacitatea de a comunica si a-ti exprima cu persuasiune ideile si convingerile constitue o prioritate.

Nazuinta de a-ti afirma individualitatea si resursele personalitatii nu iti da deloc pace odata cu 23 august, ziua in care incepe tranzitul Soarelui in Scorpion . Daca reusesti sa iti canalizezi cu persistenta efluviile creatoare, ai sansa de a te bucura de impresionante realizari.

Energia mentala pare a fi cuprinsa de o adevarata efervescenta odata cu 31 august, ca efect al tranzitului lui Mercur in Fecioara. In cazul cand nu reusesti sa iti pui mintea la treaba in acest interval, poti cade prada unei critice stari de nervozitate si neastampar. Aceasta conjunctura astrala este propice comunicarii, interactiunii cu oamenii si studiului.


Horoscopul dragostei Racului in august 2012


Luna plina ivita pe 2 august in Varsator si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) este pe cale sa prilejuiasca intense trairi emotionale. In acest context, poti sa atragi spre tine un eventual partener de cuplu, sau sa fii atras de el / ea, gratie unei adevarate eruptii sentimentale. Daca nu reusesti sa te implici intr-o autentica conexiune afectiva, exista risul de a fi coplesit de o excesiva posesivitate.

Pe 15 august, opozitia lui Venus cu Pluton te provoaca sa cauti un inteles mai adanc al relatiei tale de cuplu. Uneori, acest aspect astral este asociat cu o despartire sau un divort, alteori cu debutul unei noi povesti de dragoste, sau cu modificarea atitudinii fata de persoana iubita. Unul dintre parteneri poate simti un impuls irezistibil de a-l controla sau manipula pe celalalt. Trebuie sa iti constientizezi pornirile negative si sa te opui unor schimbari de rau augur. In multe cazuri, aceasta opozitie poate semnala ca este timpul sa pui capat unei relatii de iubire distructive si lipsite de o reala impartasire.

Cuadratul dintre Venus si Uranus de pe 16 august continua sa aduca instabilitate in dragoste. Este posibil sa ii porti sambete parteneruui de cuplu din cauza unui eveniment recent. De asemeni, poate apare tendinta de asumare a unei mai mari libertati in legatura de cuplu din partea ta sau a persoanei indragite.

Din 23 august, impulsurile erotice par a te coplesi. Iubirea se cere neaparat focalizata spre deliciile pasionale. Nativii care incearca sa reziste acestei presiuni pot fi cuprinsi de acute accese de nervozitate si chiar agresivitate.


Horoscopul carierei si banilor Racului in august 2012


Pe 2 august, Luna plina din a opta casa a Racului te focalizeaza asupra situatiei tale financiare, dandu-ti ocazia de a pune in ordine chestiuni legate de taxe, economii si asocieri banesti. Nu te avanta in nici o initiativa financiara de amploare pana la urmatoarea Luna plina!

Esecurile, amanarile, ghinioanele din plan financiar sunt pe cale sa  dispara din 8 august, ca urmare a iesirii lui Mercur din turnura retrograda in Leu si a doua casa a Racului (casa banilor si resurselor). Piedicile care ti-au fost puse in cale au avut si o parte buna daca ti-au pus la incercare vointa si perseverenta. Iesirea din dificultatile materiale are potentialul de a-ti reda increderea in tine insuti, oferindu-ti oportunitati asociate de obicei cu gandirea pozitiva si optimismul.

Opozitia dintre Venus si Pluton din ziua de 15 august tinde a da nastere unor probleme financiare. Datorii ori cheltuieli nesabuite facute in trecut par a-si impune implacabil rezolvarea.

Luna noua din a doua casa a Racului pune accentul, din 17 august, pe chestiunile financiare si lucrurile pe care le pretuiesti. Esti strabatut de nevoia de a te adaposti de evenimentele imprevizibile din viitor, dar, atentie, unele valori ale existentei nu pot fi achizitionate numai cu bani!

Vizita initiata de Marte pe 31 august in cea de-a doua casa a Racului iti intensifica preocuparea pentru situatia financiara si gasirea de noi metode de a face bani.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Barbatul Rac – Dragoste si cucerire

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac iulie 2012
Horoscop Rac august 2012 Horoscop Rac august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2012 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Astept pentru varsator :))) la anu :P hehe

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant acest horoscop,am sa astept pana in octombrie sa vad si la balanta

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Diana,

    Te-ar interesa un schimb de linkuri cu http://www.cipriang.com ?

    Dacă da, te rog contactează-mă pe pagina de contact a blogului.

    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos !:)se pare ca nu imi merge prea rau!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe plan emotional vad cateva probleme...sper ca prietena sa fie putin rupta din aceste teorii!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.