Horoscop Scorpion 2013

Horoscopul Scorpionului din anul 2013 lasa sa se intrevada o perioada norocoasa sub aspect finaciar si social, strabatuta de stradania de transformare a modului de abordare a lumii si de tendinta de fi atras pe intortocheate carari ale dragostei.

Odata cu 29 ianuarie 2013, revenirea planetei Jupiter in aspect direct in Gemeni si a opta casa a Scorpionului te scapa de niste persistente indoieli privind locul tau in lume si te face mult mai deschis fata de oameni. Sunt de asteptat circumstante favorabile legate de asocieri financiare sau de afaceri, relatia de dragoste, evolutia personala si investigarea mediului inconjurator. Esti gata sa iti ajuti prietenii sau persoanele apropiate, iar conexiunea cu fiinta iubita este invigorata de o delicioasa impartasire senzuala. Poti primi niste bani prin intermediul unei intelegeri financiare sau a unei mosteniri. Nu este exclusa cumpararea unei case sau a unei masini.

Nevoia de a-ti redefini personalitatea se impune din 18 februarie 2013, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Saturn in Scorpion si intaia ta casa. Poti fi nemultumit de imaginea pe care o feri celorlalti, si esti stapanit de dorinta de a te indrepta in viata spre ceea ce iti doresti cu adevarat sau de necesitatea de a trasa niste granite ferme in relatia cu oamenii, astfel incat sa nu iti mai stinghereasca  in nici un fel dezvoltarea.

Pe 8 martie 2013, sextilul dintre Pluton si Capricorn anunta o vreme oportuna intaririi legaturilor de afaceri. Gratie unei bune colaborari se pot ivi castiguri importante, iar munca pare a-ti aduce mari satisfactii. Concentreza-te asupra unor teluri realiste, nu lasa nimic la voia intamplarii, si nu vei avea ce regreta! Poti fi silit sa dai niste teste neasteptate in sectorul carierei, iar nazuinta de a fi mereu la inaltime este gata sa te stimuleze sa renunti la un stil de viata daunator sanatatii si chiar perspectivelor tale spirituale. Relatia de cuplu tinde a deveni foarte stabila, marindu-ti siguranta si increderea in tine insuti. Probabil ca persoanele din preajma vor remarca o transformare pozitiva a atitudinii tale fata de existenta.

Dispute sau conflicte cu bancile, cu colegii sau institutii de stat se intrevad din 12 aprilie 2013, ca efect al trecerii lui Pluton in turnura retrograda in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. Cea de-a treia casa simbolizeaza vecinatatea ta si acea parte a ta ce se implica in lucruri de rutina fara a le analiza cu o prea mare atentie. Este necesar sa iti schimbi in bine comunicarea cu ceilalti. Se poate sa reintri in contact cu ruda pe care ai vazut-o de mult timp. Atentie la problemele ivite in legatura cu o masina!

Dragostea pare a sta sub semnul iluziei ori a spiritualitatii odata cu 7 iunie 2013, ziua de debut a tranzitului retrograd la lui Neptun in Pesti si a cincea casa a Scorpionului. Incearca sa nu iti idealizezi persoana iubita sau sa nu te implici intr-o relatie fierbinte dar paguboasa cu un fost partener. Poti fi atras intr-o relatie amoroasa periculoasa sau secreta. Nu te aventura in jocuri de noroc sau investitii prea promitatoare la prima vedere.

Trigonul lui Saturn cu Neptun din 11 iunie 2013 are potentialul de a-ti sugera ca problemele si responsabilitatile din viata sunt, de fapt, niste bagatele, ce pot fi tratate sau rezolvate ca intr-o joaca de copii. Ai inclinatia de vedea lucrurile dintr-o cat mai larga perspectiva, iar faptul asta te ajuta sa depasesti cu usurinta dificultatile ivite in cale.

O atitudine optimista, pozitiva, te indeparteaza de necazurile marunte ale vietii incepand cu 26 iunie 2013, gratie intrarii lui Jupiter in Rac si a noua casa a Scorpionului. Esti inconjurat de oportunitati de a calatori, a studia si a intalni noi si incitanti oameni. Curiozitatea te imboldeste sa abordezi mai ales tot ceea ce este desprins de cenusiul cotidian si iese cat mai mult din comun. Efervescenta-ti inspiratie si credinta in propriu-ti destin te sprijina in constientizarea adevaratelor tale prioritati. Se intrevad succese in toate aspectele existentei, dar, cu precadere, in scoala, in afaceri cu strainii si in domenii asociate cu publicitatea, creativitatea si diverse chestiuni juridice.

Framantarile iscate de impactul pe care il ai asupra celorlalti sunt pe cale sa dispara din 8 iulie 2013. Saturn, redevenit direct in Scorpion si prima ta casa, ti-a aratat ce ai de facut atat timp cat fost retrograd, asa ca tot ce ai de facut este sa angajezi cu fermitate in transformarea felului cum abordezi viata. Poti fi inclinat sa arunci peste bord balastul superficialitatii si falsitatii din conexiunea cu cei din jur. Este o perioada prielnica inceperii unei noi diete sau a unui benefic program zilnic de intretinere fizica.

Din 17 iulie 2013, Uranus retrograd in Berbec si a sasea casa a Scorpionului te imboldeste sa adopti atitudini radicale fata sanatate si munca. Este important sa iti mentii mintea deschisa si sa inveti din tot cea ce se petrece in preajma ta. Iti pot fi puse la incercare niste credinte personale, mai ales ca lumea ti se pare a se schimba esential sub ochii tai. Sarcinile de la serviciu par a deveni tot mai migaloase si plictisitoare, iar colegii tot mai pisalogi. Straduieste-te sa iti tii in frau impulsivitatea si sa nu te complaci in explozii temperamentale pe care le vei regreta mai tarziu.

Pe 17 iulie 2013, trigonul dintre Jupiter si Saturn prefigureaza un interval de timp de-a lungul caruia ai posibilitatea de a-ti armoniza planurile pe termen lung cu activitatea de zi cu zi. Simtul practic iti este un bun tovaras, asa ca iti poti materializa cu mai mari sorti de izbanda visele si idealurile. Iti iei in serios responsabilitatile si nu te dai indarat atunci cand e necesar sa ii sprijini pe oamenii apropiati. Este o vreme norocoasa extinderii unei afaceri.
Acelasi aspect astral revine in 12 decembrie 2013.

Dorinta de a face compromisuri si o reajustare a schimbului de mesaje cu ceilalti sunt semnele patrunderii, din 20 septembrie 2013, a planetei Pluton in aspect direct in Capricorn si a treia ta casa. Esti dornic sa mergi mai departe pe calea destinului tau, chiar daca, din cand in cand, pare a fi necesar sa faci niste ocoluri sau sa stagnezi pentru a te face mai bine inteles de lume si a-i aduce pe oameni de partea ta.

Dedicarea fata de sfera profesionala si relatiile cu cei din jur sunt reprezinta cheia succesului sub influenta sextilului lui Saturn cu Pluton din 20 septembrie 2013. Legatura cu persoana iubita tinde a fi intarita de a sporita intelegere si incredere reciproca. Intalnirile de afaceri par a reliefa interesele si avantajele comune. Competenta si eforturile de la serviciu nu mai sunt trecute cu vederea si exista sansa unei promovari ori mariri de salariu.

Odata cu 7 noiembrie 2013, Jupiter paseste in turnura retrograda in Rac si a noua casa a Scorpionului, favorizandu-te in continuare in cariera si facilitandu-ti obtinerea de importante castiguri financiare fara mari eforturi, posibil prin mijlocirea unui partener. Partile negative ale acestei conjuncturi astrale pot fi probleme iscate in decursul unor calatorii si dificultati ori intarzieri in orice initiativa nou inceputa.

Neptun isi reia tranzitul direct in Pesti si a cincea ta casa pe 13 noiembrie 2013. Viata ta amoroasa se apropie cat de cat de realitate si esti mai putin predispus sa te lasi atras in aventuri romantice complicate ori stanjenitoare. Poti chiar incheia o relatie de cuplu cu cineva pe care il vezi brusc in adevarata sa lumina. Creativitatea redevine unul din atuurile tale majore in viata.

Pe 17 decembrie 2013, este randul lui Uranus sa se reaseze in tranzit direct in Berbec si a sasea casa a Scorpionului, un eveniment astrologic avand darul de a te indruma cum sa impaci capra cu varza in existenta ta zilnica. Ai astfel oportunitatea de a impleti obligatiile inerente rutinei zilnicei cu nevoia de te simti liber sa iti exprimi autenticitatea personalitatii. Poate ca descoperi o preocupare ce iti absoarbe atentia si se potriveste idealurilor tale, sau gasesti un job ce se conformeaza nevoilor tale intime si convingerilor personale. Este posibil sa gasesti metode noi, inedite, de a-ti optimiza starea de sanatate.


Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Scorpionului pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Scorpionului in 2013

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop Balanta 2013

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Horoscop Scorpion 2013 Horoscop Scorpion 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 15, 2012 Rating: 5

20 de comentarii:

  1. ...e bine sa fii scorpion in 2013....

    RăspundețiȘtergere
  2. se prevede un an bun,,,,2012 numai dezamagiri

    RăspundețiȘtergere
  3. 25.10.2012 este ziua ne nastere a mea ,sa inteleg ca 2013 este un an al confruntatilor cu binele si raul ,cu tristeti si bucurii, cu lipsuri si avutii. Eu asi vrea sa fie doar un an linistit daca sepoate ?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esta un ano bono per tutti ,pero esta bene a pensare bene tutto che fai esta bigoncio di avere pazienta .credo che e uno ano che te fa ragionare giusto

    RăspundețiȘtergere
  5. ANUL VA FI ASA CUM GANDIM CA VA FI...

    RăspundețiȘtergere
  6. asa sa fie , e ceva potrivit scorpionilor

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ca Scorpionul este o zodie importanta a horoscopului, ca sa nu zic una dintre cele mai importante. Poate dupa Leu. As vrea sa stiu acest lucru. Oricum, Scorpionul, care intre noi fie vorba, nu cedeaza intaietatea oricui, pentru Leu o face. Scorpionul simte, presimte apropierea si influenta unor evenimente şi este predispus intelegerii mai rapide decat alti nativi ai altor zodii, a influientei astrelor asupra vietii lui. Este un lucru nemaipomenit faptul că după 89 am posibilitatea sa va urmaresc si sa constat ca in mare parte, ceea ce preziceti dvs. se si adevereste. Ca sa fac o gluma, cititi bine in stele! Ma amuz, dar va urmaresc si pot spune, chiar cu interes.

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt o scorpioana veritabila, nascuta in 8 noiembrie. tot ceea ce se prezice aici , mie mi se potriveste exact. oricum , scorpionul este o zodie puternica , hotarata si sexy. multumesc ptr. tot ceea ce faceti ptr. noi, scorpionii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaaai abia astept anul 2013:))...foarte bine explicate prezicerile..felicitari :>

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru aceste predictii minunate,sunt nascuta pe 27 octombrie si chiar am o zodie puternica,imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mda, pare un an bun. Este 15 ianuarie iar eu, scorpionul am avut o zi oribila pe plan social.
    Si presimt ca nici zilele urmatoare nu va fi bine.
    Multumesc pentru predictii, sper ca pe viitor sa fie mai bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. "Anonim spunea...

    25.10.2012 este ziua ne nastere a mea ,sa inteleg ca 2013 este un an al confruntatilor cu binele si raul ,cu tristeti si bucurii, cu lipsuri si avutii. Eu asi vrea sa fie doar un an linistit daca sepoate ?!

    "RE ANONIM: daca te-ai nascut in 25.10.2012 iti garantez ca vei avea un an foarte linistit, o sa mai plangi din cand in cand daca o sa ai nevoie de papa sau schimbat scutece, dar sunt ferm convins ca pana la varsta de 1 an nu vor aparea probleme pe care nu le vei putea rezolva. :)

    PS: daca mai aveti nevoie de previziuni de genul asta va rog sa ma contactati, e valabil pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 0 si 5 ani. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu daca sunt pe 23.10.1979 sunt scorpion??/// tare as dori un raspuns ca nu mai stiu ce sa cred.
    tks

    RăspundețiȘtergere
  14. eu sunt un scorpion ..anul2012 a fost un disastri...am inchis o relazie cu un taur dupa 3 ani ....tot ce vreau este doar sa fiu linistita ,,mai mult vreau sa ma duc in germania ...aici in italia dupa 13 ani ma sint in plus <3

    RăspundețiȘtergere
  15. E foarte greu sa fii scorpion,.. traim prea intens orice sentiment..

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt nascuta pe 6 noiembrie, am citit toate predictiile pe 2013 de pe internet dar pana acum nu s-au adeverit ; sa vedem din iunie incolo !
    Astep sa-mi fie bine pt ca e intradevar greu sa fii Scorpion !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt nascuta tot pe 6 noiembrie. Cum a fost anul acesta pentru tine??

      Ștergere
  17. Si eu sunt scorpion si vreau sa fac cateva rectificari....scorpionul nu acorda intaietate nici unei alte persoane daca nu-i castiga respectul, poate fi aceasta chiar si Leu,ca zodie, intai de toate ca eu nu cunosc nici o zodie mai puternica, mai determinata, mai inteleapta, mai abila, mai sigura, mai...mai...decat scorpionul....nu-mi imaginez sa fiu altceva decat scorpion si faptul ca sunt scorpion ma face sa ma simt foarte confortabil....nu tine de zodie cat de mult sufera o persoana, in general persoanele care sufera, o fac din motive subiective si cred ca este 100% alegerea lor....fiecare zodie are in componenta o caracteristica mai sensibila, mai emotiva, dar depinde de fiecare cum isi gestioneaza aceste stari, nu trebuie sa fii scorpion sau leu sau rac....dar cand esti scorpion, ai clar un avantaj in fata celorlalte zodii....si eu ma bucur de acest privilegiu zi de zi
    Mult succes tuturor in acest an si in urmatorii 2, pana cand profesorul Saturn ne invata tot ce are de invatat :)
    Michelle

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu sunt scorpion...........deci e clar ca suntem cei mai tari...........culmea este sunt scorpion cu ascendent in leu............

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.