Horoscop Balanta decembrie 2012

Horoscopul Balantei din decembrie 2012 lasa sa se intrevada o reinvigorare a relatiilor cu familia si persoana iubita, o vreme dedicata studiului, calatoriilor si sinceritatii in dragoste.

Din 11 decembrie, tranzitul lui Mercur in Sagetator si a treia casa a Balantei te focalizeaza asupra educatiei si studiilor. Pari a fi mobilizat de nevoia de a-ti largi cunoasterea si a-ti adanci intelegerea lumii, prin lectura, studiu, literatura sau stiinta. Acest aspect astral este norocos pentru calatorii, evolutia personala si comunicarea cu ceilalti.

Pe 13 decembrie, Luna noua din Sagetator si a treia ta casa aduce in prim plan crearea de noi contacte, preocuparea fata de domenii precum educatia, corespondenta, internetul. Ai la indemana o vreme prielnica investigarii lucrurilor care te intereseaza cu adevarat, si aducerii unor schimbari de substanta in mediul tau inconjurator. Intrucat a treia casa este asociata cu comunicatiile si rudele, poti trece printr-o perioada extrem de aglomerata de intalniri, responsabilitati si obligatii.

Comunicarea in plan social si profesional necesita mai mult tact si simt diplomatic odata cu 16 decembrie, sub impactul tranzitului lui Venus in Sagetator. Este timpul sa socializezi intr-o mai mare masura cu cei din imediata ta apropiere. Scurte calatorii sau excursii se anunta a fi incarcate de farmec si bucurii. Acest tranzit este favorabil in relatiile cu publicul si in comunicarea media.

Nazuinta de a-ti sti in siguranta familia si caminul este potentata din 21 decembrie, de calatoria Soarelui in Capricorn si a patra casa a Balantei. Ti-ai dori, poate, ca locuinta sa fie un fel de templu al frumusetii si belsugului, dar mai ai multe de facut pana a ajunge acolo. Fii prevazator fata de tendinta de a te impune cu orice pret in fata persoanei iubite si a familiei. Binele nu se face cu sila, si nu intotdeuna putem distinge cu claritate intre ceea ce este bine si ceea ce este rau.

Marte, planeta razboinica, este pe cale sa iti toarne gaz pe foc in dorinta de a iti afirma cu pregnanta personalitatea din 26 decembrie, atunci cand strabate teritoriile Varsatorului. Impulsul de a distra si a te delecta cu placerile vietii este mult mai puternic decat altadata. Nu te jena sa iti descarci preaplinul de creativitate, cu precadere in hobbyuri ori in domenii dragi inimii tale.

Incepand cu 31 decembrie, Mercur aflat in tranzit in Capricorn si a patra casa a Balantei iti intensifica puterea de concentrare si capacitatea de memorare. Gandurile par a ti se indrepta frecvent catre viata personala, familie si fiinta indragita. Poti sa fii satisfacut de discutii despre copilarie, trecut, sau chestiuni de familie. Continui sa fii interesat de scena domestica, de casa si familie. De fapt, toate acestea, tind a-ti da foarte mult de lucru. Sa fie vorba despre un revelion organizat acasa sau despre ambitioase planuri ce trebuiesc demarate inca din primele zile ale noului an?


Horoscopul dragostei Balantei in decembrie 2012


O transformare subita se poate instala in relatia de dragoste odata cu 13 august, ca urmare a revenirii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a saptea casa a Balantei. Nevoia unei sporite libertati in legatura de cuplu poate incendia mintea ta sau a partenerului tau. Tocmai de aceea, ar fi indicat sa va implicati impreuna in noi activitati ori aventuri, capabile sa va invigoreze conexiunea. Intr-o astfel de conjunctura astrala pot avea loc despartiri sau reinchegari in relatiile de cuplu.

Impartasirea gandurilor si sentimentelor cu persoana iubita trece printr-o perioada fertila din 16 decembrie, gratie vizitei lui Venus in a treia ta casa. Inceteaza sa iti ascunzi simtamintele!

Din 26 decembrie, tranzitul lui Marte in a cincea casa a Balantei iti stimuleaza romantismul, pasiunea si senzualitatea. Bate si ti se va deschide, cauta si vei gasi dragoste si placere. Daca iti doresti cu adevarat, poti incepe o noua poveste de iubire, cu un partener puternic, ce nu iti va face mereu pe plac. In cazul in care esti singur, avanta-te fara griji in nevinovate flirturi. Nu se stie niciodata ce va iesi de aici. Daca esti deja intr-o legatura de cuplu, arunca deoparte balastul conformismului si experientei, lasa cale libera jocului si spontaneitatii.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in decembrie 2012


Luna plina din 28 decembrie, rasarita in cerurile Racului si a zecea casa a Balantei, aduce sub luminile reflectoarelor cariera si succesul public, prilejuind suprinzatoare transformari in aceste aspecte ale existentei tale. Foloseste-te judicios de energia selenara, canalizand-o catre veritabilele tale prioritati. Fii cat se poate de diplomat in relatiile cu personele aflate in functii de conducere. Toata lumea poate fi cu ochii pe tine, asa ca straduieste-te sa nu faci nici o boacana. Este posibil sa fii supus unor testari ale competentelor profesionale. Exista tendinta ca viata personala sa interfereze cu cea profesionala, asa ca incearca sa fii foarte atent la ceea ce spui atunci cand esti la serviciu.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Balanta 2013

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Balanta octombrie 2012
Horoscop Balanta decembrie 2012 Horoscop Balanta decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.