Horoscop Fecioara decembrie 2012

Horoscopul Fecioarei din decembrie 2012 anticipeaza o vreme de fericita comuniune cu familia, persoana iubita si prietenii. Afirmarea personalitatii tale se imbina armonios cu redefinirea telurilor viitoare.

Nostalgia, trecute si fericite evenimente din trecut tind a-ti acapara gandurile din 11 decembrie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Sagetator si a patra casa a Fecioarei. Chestiunile personale isi gasesc exprimarea mai ales in discutii cu membri ai familiei, unii dintre ei neglijati in ultima vreme. Este o perioada excelenta pentru rapide si semnificative schimbari ale caminului. Poti realiza un lucru cu adevarat important prin focalizarea asupra situatiei familiale. Elibereaza-ti sufletul de o grea povara intr-un dialog sincer cu persoana in care te increzi cel mai mult.

Incepand cu 13 decembrie, revenirea lui Uranus in aspect direct in  Berbec iti deschide pofta de a pune la punct niste experimente sau testari ale unor conjuncturi existentiale si ale unor oameni apropiati tie. Simti nevoia sa iti transformi modul de abordare a vietii, investigand ceea ce este ascuns chiar si in universul tau interior. Intamplari ori coincidente stranii par a-ti releva spiritualitatea sau religia careia ii esti credincios.

Luna noua aparuta pe 13 decembrie in Sagetator si a patra casa a Fecioarei te orienteaza din nou catre casa si familie. Unul dintre parinti sau amandoi necesita mai multa atentie decat de obicei. Energia selenara te imboldeste sa iti infrumutesezi atat lumea interioara, cat si cea exterioara, mobilizandu-te sa pui in practica tot ce ai invatat pana acum. Pari a fi predispus sa iti treci in revista si sa iti ierahizezi visele, dorintele si simtamintele.

Din 16 decembrie, Venus in Sagetator si a IV-a ta casa accentueaza intr-o si mai mare masura influentele anterioare. Apropierea de persoana iubita, membrii familiei si parinti este benefica cu atat mai mult cu cat, in lipsa acestora, Craciunul si sarbatorile de iarna nu au parca nici un farmec. Da, este timpul potrivit pentru pregatirea si impodobirea casei in vederea Craciunului, pentru reuniunile de familie specifice acestei perioade a anului. Ai, totusi, grija sa nu exagerezi cu mancarurile grase si dulciurile!

O viguroasa creativitate si o notabila vitalitate sunt darurile Soarelui aflat in tranzit in de pe 21 decembrie. Pari a cauta cu tot dinandinsul placeri ale vietii refuzate pana acum, dar vrei, totodata, sa fii observat si apreciat de altii. In acest ciclu solar, tinzi a te regasi in activitati sportive, dar si in muzica, teatru, si alte preocupari artistice.

Pe 28 decembrie, Luna plina din Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei aduce oportunitati prin intermediul  prietenilor si a grupurilor de oameni din care faci parte. Esti in stare sa faci tot ce poti pentru a fi in mijlocul amicilor si a persoanelor ce iti impartasesc visurile si interesele. In acelasi timp, efluviile Lunii pline te pot determina sa simti cu o extrema intensitate importanta unui prieten in viata ta, si sa ii impartasesti acestuia cat de mult inseamna pentru tine. Este, de asemeni, o vreme prielnica reevaluarii telurilor tale, chestionarii in ce masura acestea te reprezinta cu adevarat in actualul stadiu al existentei tale.

Exprimarea unicitatii sau originalitatii fiintei tale constitue o intaietate din 31 decembrie, ca efect al tranzitului planetei Mercur in Capricorn. Ideile si punctele tale de vedere iti fortifica increderea in tine insuti, iar gandirea iti este mult mai inspirata decat altadata. Darul tau de a manui vorbele iese in evidenta, facandu-i pe oameni sa iti caute cu insistenta compania. Jocurile sau competitiile mentale te incita si iti ofera delicioase satisfactii.


Horoscopul dragostei Fecioarei in decembrie 2012


Odata cu 13 decembrie, gratie reintoarcerii lui Uranus in tranzit direct in a opta casa a Fecioarei, ai sansa aprofundarii vietii erotice din relatia de cuplu. Explorarea senzualitatii este pe cale de a impulsiona impartasirea afectiunii cu persoana iubita.

Aura de stralucire cu care te invaluie, din 21 decembrie, Soarele prezent in cea de-a cincea ta casa, atrage de partea ta prieteni dar si potentiali parteneri de cuplu. Incendiara ta legatura de dragoste tinde a mistui toate obstacolele ce ii stau in drum. Intr-un astfel de interval, esti strabatut de o puternica fidelitate fata de fiinta iubita.

Comunicarea cu partenerul tau de cuplu castiga in sinceritate si intimitate incepand cu 31 decembrie, sub impactul vizitei lui Mercur in a cincea casa a Fecioarei. Daca esti singur, pari a fi atras cu precadere de o persoana stralucind nu atat prin frumusete exterioara, cat prin vivacitatea spiritului ei.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in decembrie 2012


Din 26 decembrie, calatoria lui Marte in Varsator si a sasea casa a Fecioarei iti indreapta energia si abilitatile catre munca. Ai capacitatea si indrazneala de a-ti cere, cu indreptatire, recunoasterea meritelor. Nu sunt excluse controverse cu colegii ori sefii de la serviciu. Fereste-te de perfectionism si tendinta de a te extenua muncind peste masura. Acorda-ti mai multe momente de relaxare. Anul Nou este din ce in ce mai aproape!


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in:
Horoscopul Dianei : decembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:
2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara noiembrie 2012
Horoscop Fecioara decembrie 2012 Horoscop Fecioara decembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.