Horoscop Pesti 2013

Horoscopul Pestilor din 2013 anticipeaza o benefica reevaluare si reintregrare printre prieteni sau oameni asemeni tie, o necesara si fericita transformare a vietii amoroase, precum si o preocupare constanta fata de valorile materiale si spirituale ale vietii.

Planurile legate de copii, familie, persoana iubita tind sa se extinda sau sa isi gaseasca o noua exprimare odata cu 29 ianuarie 2013, sub impactul revenirii lui Jupiter in aspect direct in Gemeni si a patra casa a Pestilor. Indoielile ce te-au macinat poate, o vreme, se risipesc gratie unui viguros optimism si a unor neasteptate oportunitati de a-ti reamenaja locuinta sau de a te muta intr-una mai mare, dotata cu mai multe utilitati. O reimprospatare a filozofiei de viata te sprijina in reinchegarea relatiilor cu oamenii apropiati.

Din 18 februarie 2013, Saturn isi asuma o turnura retrograda in Scorpion si a noua ta casa, inspirandu-ti o atitudine prudenta sau chiar tematoare fata de schimbari pe care ti le-ai propus ori pe care te-ai bazat in ultimul timp. In acest context, este indicat sa te indrepti catre telurile tale cu pasi mici dar fermi, pe carari binecunoscute, poate sordide, dar solide si realiste. Este posibil sa te simti blocat in cariera sau in studii.

Pe 12 aprilie 2013, Pluton devine si el retrograd, in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor, oferindu-ti prilejul sa iti reevaluaezi relatiile cu prietenii ori grupurile din care faci parte. Te poti intreba in ce masura amicii actuali iti impartasesc idealurile si te sprijina in dezvoltarea autenticei tale personalitati, a realizarii obiectivelor tale financiare si profesionale. Pe de alta parte, acest aspect astral te imboldeste sa iti revizuiesti nevoile si tehnicile de abordare a existentei, canalizandu-ti energia catre aspecte practice ale traiului zilnic.

Neptun, o planeta inversunata in distrugerea falselor ori rigidelor atitudini si crezuri, intra in tranzit retrograd in Pesti si intaia ta casa pe 7 iunie 2013. Tinzi a-ti tranforma felul in care te apreciezi sau gandesti despre propria-ti persoana. Imaginea oferita lumii, aspectul exterior si comportamentul tau pot capata nuante ambigue, contradictorii, derutandu-i pe cei din preajma ta. Exacerbarea imaginatiei si idealismului te provoaca sa descoperi numeroase variante de a fi si a te exprima, insa pari a te hotari cu greu sa iti alegi un mod statornic de a trai si a te infatisa celorlalti.

Trigonul dintre Saturn si Neptun din 11 iunie 2013 si cel din 19 iulie 2013 iti ascut simturile si iti permit sa deslusesti fatete ale vietii ignorate pana acum. Pari a investiga noi cai de a aborda existenta si a fi fericit, gratie unei sporite deschideri catre spiritualitate si a unei intense sensibilitati. Simbolurile deghizate sub aparenta cenusiului cotidian, muzica, literatura sunt pe cale sa te atraga irezistibil si sa iti starneasca apetitul de a-ti infrumutesa viata chiar si in aspectele zilnice considerate lipsite de importanta de catre unii. Pari a avea la indemana nesperate sanse de a-ti valorifica imaginatia, insa trebuie sa pui umarul la treaba si sa fii cat mai perseverent.

Incepand cu 26 iunie 2013, tranzitul lui Jupiter in Rac si a cincea casa a Pestilor pune accentul pe eliberarea creativitatii si oportunitatea de a te remarca, si chiar a profita financiar prin talentele tale artistice. Iti este inlesnita evolutia personala, cu atat mai mult cu cat pari a te simti cat se poate de bine in propria-ti piele si a da frau liber, izbavit de orice temere ori stanjeneala, originalitatii sinelui. Este un interval de timp propice comunicarii nemijlocite cu prietenii ori persoane indragite. Orizonturile iubirii se largesc, si ai capacitatea de a-ti reimprospata conexiunea cu fiinta iubita, sau a te lansa intr-o promitatoare poveste de dragoste, in cazul in care ai fost singur pana acum.

Saturn, planeta ambitiei, isi reia, odata cu 8 iulie 2013, parcursul direct in Scorpion si a noua ta casa, ajutandu-te sa iti depasesti sovaielile si barierele exterioare ce ti-au pus o vreme la incercare rabdarea si increderea in tine insuti. Studiile sunt pe punctul de a aduce mari satisfactii, atata timp cat nu te lasi pe tanjeala si iti mobilizezi indeajuns forta intelectuala. Se anunta o perioada oportuna cu precadere calatoriilor de afaceri sau avand de a face cu munca si educatia.

Situatia materiala si balanta personala de venituri si cheltuieli au tendinta de a trece prin violente suisuri si coborasuri din 17 iulie 2013, ca urmare a calatoriei retrograde a lui Uranus in Berbec si a doua casa a Pestilor. Se intrevad imprevizibile sanse de a castiga niste bani, dar si la fel de neasteptate capcane financiare. Evita ofertele ce iti promit a te imbogati peste noapte si cumpaneste cu grija utilitatea oricarei cumparaturi necesitand o suma mare de bani.
Nu este exclus sa treci printr-o schimbare brusca a scarii tale de valori si sa renunti la lucruri sau conjuncturi de viata de care nu credeai a te desparti vreodata.

Tot pe 17 iulie, trigonul lui Jupiter cu Neptun iti pune la dispozitie un timp de liniste sufleteasca si echilibru spiritual prielnic meditatiei si alungarii fantasmelor unor griji inchipuite. Optimismul care te anima se aliaza cu o profunda abilitate de a-i intelege si a-i ajuta pe ceilalti. Invaluit de farmecul existentei, ispitit a te infrupta din placeri elevate, spirituale, tinand de cultura sau arta, ai face foarte bine sa te desprinzi o perioada de rutina cotidiana si sa iti iei o scurta vacanta.

Intalniri hotaratoare cu oameni ce-ti pot influenta viata decisiv, in bine sau in rau, tind sa apara odata cu 20 septebrie 2013, sub efluviile trazitului direct reluat de Pluton in Capricorn si a treia ta casa. Un partener din viata amoroasa, profesionala sau cea de afaceri pare a-ti releva aspecte ale personalitatii tale pe care nu ti le recunosti sau nu le constientizezi. Daca esti casatorit sau esti implicat intr-o relatie de cuplu pe termen lung, poate apare o criza in legatura cu partenerul tau, urmata de o renastere a conexiunii dintre voi, sub o alta forma, mult mai potrivita pentru amandoi. Oricum, neintelegerile din cuplu par a fi generate de dorinta unuia dintre voi doi de a-l conduce peste masura pe celalalt.

Tranzitul retrograd al lui Jupiter in Rac si a cincea casa a Pestilor, inaugurat pe 7 noiembrie 2013, este favorabil mutarii intr-o alta casa ori transferului intr-un loc de munca ce iti poate darui mai multe oportunitati de a castiga sau a te remarca profesional. Prietenii te inconjoara cu atentii si te sprijina neconditionat, iar starea ta de sanatate pare a fi ireprosabila. Este necesar, totusi, sa iti supraveghezi cu atentie responsabilitatile si obligatiile, si sa nu te lasi distras de la munca de distractii si placeri ce par a te ispiti intr-o mai mare masura decat de obicei.

Personalitatea si resursele tale interioare se invigoreaza si se scutura de paguboase echivocuri odata cu reluarea de catre Neptun a turnurii directe in Pesti si intaia ta casa, in ziua de 13 noiembrie 2013. Fantezia iti mai poate da de furca dar, cel putin, nu iti mai impiedica perceperea clara a oamenilor din preajma si comunicarea eficienta cu ei. In plus, poti fi strabatut de o dorinta arzatoare de a da o mana de ajutor unor persoane apropiate. Din pacate, pari a nu fi in stare mereu sa iti pui in practica bunele intentii.

Din 17 decembrie, tranzitul direct al lui Uranus in Berbec si a doua casa a Pestilor garanteza o relativa stabilitate financiara. Detasarea fata de valoarea banilor sau a posesiunilor se poate diminua, facand loc investigarii unor noi metode de a castiga avantaje materiale. Te cred ca ai nevoie de multi bani, dar incearca sa faci in asa fel incat sa nu calci in picioare vechi si dovedite prietenii!



Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Pestilor pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Pestilor in 2013

Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013

Copyright © diane.ro.2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Barbatul Pesti - Dragoste si cucerire

Horoscop Varsator 2013
Horoscop Pesti 2013 Horoscop Pesti 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.