Horoscop chinezesc 2013 - Sobolan

Anul Sarpelui Negru de Apa se anunta a fi fericit si plin de promisiuni pentru Sobolan. Dupa problemele intampinate in 2012, nativii din acest semn zodiacal chinezesc se vor bucura in 2013 de numeroase oportunitati, cu precadere in cariera si finante. De fapt, Sobolanul pare a fi cea mai favorizata zodie din Anul Sarpelui.

Horoscopul dragostei Sobolanului in 2013

Popularitatea crescanda de care au parte Sobolanii in anul Sarpelui Negru de Apa le netezeste drumul spre cunoastere unor atractive persoane de sex opus, multe dintre ele avand potentialul de a-i atrage in magice idile sau aventuri amoroase.
Unii nativi din Sobolan sunt pe cale a se casatori cu fiinta iubita, in special in a doua jumatate a anului, in timp ce Sobolanii singuri au sansa de a-si intalni sufletul pereche indeosebi in primavara. Reprezentatii casatoriti ai acestui semn zodiacal chinezesc isi pot rani ori neglija insa partenerul de cuplu sau familia din cauza efervescentelor lor activitati sociale.

Horoscopul carierei si banilor Sobolanului in 2013

Nativii din Sobolan sunt binecuvantati cu noroc in studii si viata profesionala gratie circumstantelor prielnice dezvoltarii carierei si sprijinului acordat de cei din jurul lor. Succesul in cariera depinde totusi de modul cum stiu sa profite de oportunitatile oferite cu generozitate de anul Sarpelui.
Banii nu vor lipsi din portofelele Sobolanilor in 2013. In afara de castiguri consistente si regulate provenite din sfera profesionala, exista posibilitatea aparitiei unor neasteptate sume de bani prin intermediul unei mosteniri, unui dar sau unui bilet norocos la loto. Intensa interactiune sociala, frecventele intalniri cu prieteni, colegi, cunostiinte si rude, numeroasele evenimente mondene sau familiale vor necesita totusi importante chetuieli.

Horoscopul sanatatii Sobolanului in 2013

Pentru a evita escaladarea tensiunii nervoase sau chiar sanguine datorate unor dispute si confruntari iscate de spiritul lor competitiv, Sobolanii trebuie sa isi pastreze cat mai mult rabdarea si sangele rece.

Zodia Sobolanului - Repere astrologice si numerologice in 2013

Elementul primar caracteristic: apa (shui)

Forta primordiala: Yang

Directii auspicioase: sud-est, nord-est

Numere norocoase: 2, 3. A se evita numerele 5 si 9

Flori norocoase: crinul, violeta, lacramioara

Compatibilitate zodiacala in dragoste:

- Cele mai bune potriviri: Dragonul, Maimuta, Bivolul

- Cele mai mari incompatibilitati: Oaia, Calul, Iepurele


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Horoscop chinezesc 2013 - Sobolan Horoscop chinezesc 2013 - Sobolan Reviewed by Diana Popescu on decembrie 03, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.