Horoscop dragoste 2013 - Gemeni

Horoscopul dragostei 2013 vesteste atat pentru Gemenii implicati intr-o relatie de cuplu, cat si pentru cei aflati in cautarea iubirii, o viata amoroasa plina de nesteptate suisuri si coborasuri, asemeni unei trepidante calatorii pe un montagne russe. Nativii din aceasta zodie vor avea parte atat de fericire, cat si de perioade tensionate de necesitatea de a castiga inima persoanei iubite. Cei aflati intr-o legatura de dragoste cu parteneri nascuti in Gemeni sunt sfatuiti sa dea dovada de prudenta si calm, astfel incat sa isi poata mari sansele crearii unei conexiuni puternice in cuplu. Gemenilor le poate lua mai mult timp decat altor semne zodiacale sa isi marturiseasca sentimentele, asa ca partenerii lor trebuie sa fie intelegatori si rabdatori.

Dualismul specific personalitatii Gemenilor le confera o aura de mister si atractie. Daca reusesc sa isi stapaneasca tendinta de a pica dintr-o extrema in alta, reprezentantii acestei zodii au prilejul de a-si invigora si armoniza relatia cu fiinta indragita.

Placerea nativilor din Gemeni de a interactiona cu oamenii si a fi in centrul atentiei in viata sociala isi spune cuvantul si in 2013. Conjunctura astrala din acest an ii sprijina sa inchege relatii cu noi persoane in cadrul unor petreceri ori evenimente sociale, intre acestea putand sa se intrezareasca mult asteptatul suflet pereche.

Totodata, horoscopul dragostei 2013 ii avertizeaza pe Gemeni sa lase deoparte nehotararea, aceasta avand potentialul de a le ingreuna infiriparea unei autentice comunicari cu persoana iubita. Nativii casatoriti par a avea inainte o viata amoroasa fericita si plina de o reala impartasire.

Barbatul Gemeni in 2013

Barbatii Gemeni sunt demni de incredere, sinceri si se asteapta ca partenerul lor sa le daruiasca onestitate si afectiune. Horoscopul dragostei 2013 anticipeaza oportunitatea ca ei sa sa intalneasca o femeie speciala, inteligenta si spirituala, apropiata de idealul lor in iubire. Barbatii nascuti sub semnul Gemenilor au tendinta de a-si proteja partenerele, oferindu-le siguranta in parcursul lor prin lume. Pe de alta parte, in 2013, femeile care se ataseaza de un astfel de barbat nu trebuie sa isi forteze intrarea in sufletul lui, incercand sa il faca sa se deschida dintr-o data catre ele. Barbatul din Gemeni este posesiv, insa isi pretuieste libertatea, si nu este deloc dispus sa se subjuge unei femei dominatoare.

Femeia Gemeni in 2013

Femeia nascuta in zodia Gemenilor este pasionala in dragoste si are inclinatia de a-si ingriji cu tandrete partenerul. Calitatea ei de a face cu repeziciune impresie asupra celor din jur o ajuta sa devina foarte populara printre barbati. Pornirile contradictorii ale femeii Gemeni pot fi totusi, uneori, un obstacol in viata ei amoroasa. Horoscopul dragostei 2013 sugereaza femeilor native in acest semn zodiacal sa evite deruta pricinuita de natura lor duala. Pentru a se feri de dureroase framantari, este necesar fie sa se lase cu totul in voia dragostei, fie sa nu se implice deloc intr-o poveste de iubire ce le pare a nu fi promitatoare. Barbatii care se ataseaza de o femeie Gemeni in 2013 trebuie sa isi stapaneasca gelozia si posesivitatea, lasandu-i partenerei lor un spatiu numai al ei, capabil a-i satisface nevoia de a-si afirma personalitatea.

Horoscopul dragostei Gemenilor in ianuarie, februarie si martie 2013

In primele trei luni ale anului, dragostea are de a face cu munca ori/si prietenia. Unii nativi, focalizati asupra profesiei, isi pot neglija partenerul de viata, in timp ce altii au sansa de a se apropia de o persoana de sex opus asociata cu jobulor. Daca pana catre sfarsitul lunii ianuarie afectiunea reciproca poate lua mai ales forma unei camaraderii cumva lipsite de pasiune, apoi, Jupiter revenit in tranzit direct in Gemeni impulsioneaza daruirea patimasa, putand determina, insa, si o atitudine oarecum egoista fata de persoana iubita.

Horoscopul dragostei Gemenilor in aprilie, mai si iunie 2013

Tranzitul planetar acopera la inceputul acestei perioade echivoca casa a XII-a, putand da nastere unor complexe si indoieli, sau unor simtaminte invaluite de tacere si secrete. Pluton retrograd in Capricorn tinde sa indeparteze Gemenii de o veritabila comuniune in iubire, aducandu-i in preajma unor aventuri superficiale, inspirate de senzualitate. In a doua jumatate a acestui ciclu, Venus si Soarele daruiesc farmec si atractivitate, mijlocind initierea unei noi legaturi de cuplu.

Horoscopul dragostei Gemenilor in iulie, august si septembrie 2013

Acest interval de timp netezeste calea spre o neingradita comunicare cu fiinta indragita, atat la nivel intelectual, cat si afectiv. Pluton direct in Capricorn inlatura grijile materiale si financiare cotidiene, ajutandu-i pe Gemeni sa se focalizeze asupra invigorarii conexiunii cu partenerul de cuplu. Nativii casatoriti au predispozitia de a se retrage din lume in siguranta caminului, bucurandu-se intr-o mai mare masura de comuniunea cu tovarasul de viata.

Horoscopul dragostei Gemenilor in octombrie, decembrie si noiembrie 2013

Desi o parte dintre Gemeni au inclinatia de a se implica, cu precumpanire, in sfera profesionala, cei mai multi din nativii din acest semn zodiacal sunt imbolditi sa isi armonizeze pe toate planurile legatura cu persoana iubita, si sa isi reimprospateze impartasirea senzuala in dragoste.


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Horoscop Gemeni 2013
Horoscop dragoste 2013 - Gemeni Horoscop dragoste 2013 - Gemeni Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2012 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Stii ce ar fi super tare? Sa faci un articol si despre compatibilitatea Gemenilor cu alte zodii. Din cate stiu eu, gemenii sunt copilarosi si le plac jocurile. Se indragostesc repede, dar uita la fel de repede. Daca am inteles bine, le place mai mult jocul iubirii, decat persoana de care se indragostesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, pentru sugestie. Chiar aveam de gand sa fac lucrul asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. complimenti ce fata frumoasa esti

    RăspundețiȘtergere
  4. uite ca sintem in luna iunie si nu mi sa intimplat nimic pozitiv sa spun asa, doar intoarcerea unei mari iubiri in decembrie 2012 dar mare tristete multe iluzii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru sugesti,dar se pare ca nu le-am luat in seama. Si acum imi pare rau enorm .te-as ruga frumos sa-mi spui daca se pote s-o readuc linga mine ....eu geaman si ea rac

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.