Horoscop Taur ianuarie 2013

Horoscopul Taurului ianuarie 2013 prefigureaza o tentativa de a te ridica deasupra banalitatii lumii cotidiene, precum si o profitabila implicare in cariera si finante.

Ritmurile cotidiene nu te mai satisfac si tinzi a fi incantat de tot ceea ce este nou ori neobisnuit odata cu 9 ianuarie, ca efect al tranzitului lui Venus in Capricorn. Nevoia de a-ti largi orizontul fizic si spiritual te indreapta catre persoane sau locuri straine, ori, cel putin, spre studiul si investigarea unor dimensiuni exotice, transcedentale ale existentei. Daca nu ai la dispozitie nici timp si nici bani pentru a calatori, poti sa te inchizi in sala de lectura a unei biblioteci.

Luna noua, rasarita pe 11 ianuarie in Capricorn si a noua casa a Taurului accentueaza influentele anterioare. Monotonia existentei te poate sastisi sau deprima, asa ca este indicat sa faci un efort pentru a te angaja intr-un proiect ori o activitate avand darul de a-ti astampara setea de aventura si a-ti starni imaginatia.

Preocuparea precumpanitoare pentru zona profesioanala manifestata in ultimul timp se poate sa te fi stresat sau tensionat, iar Luna plina ivita pe 27 ianuarie in Leu si a patra ta casa iti sugereaza sa te relaxezi putin si sa iti indrepti atentia catre prioritatile din viata personala. Intr-un fel sau altul, este necesar sa ajungi la un echilibru intre energia dedicata serviciului si cea rezervata familiei ori persoanei iubite. Este cazul sa iti dai seama ce anume este cu adevarat important pentru tine. O problema asociata cu casa, familia sau o proprietate este pe cale sa te solicite.

Horoscop Taur ianuarie 2013 - Dragoste

Din 9 ianuarie, ca urmare a tranzitului lui Venus in a noua casa a Taurului, poti descoperi, dintr-o data, astractivitatea unei persoane care iti este de multa vreme prin preajma. Sau poti fi spitit sa te implici intr-o poveste de dragoste cu cineva de pe alte meleaguri geografice, culturale sau educationale. Oricum, farmecul cu care te inconjoara aest aspect astral iti ofera oportunitatea de a degusta deliciile iubirii...

Horoscop Taur ianuarie 2013 - Cariera si bani

Puterea de convingere si mestesugul de a-ti invalui cuvintele in mieroase tentatii iti inlesneste, odata cu 9 ianuarie, afirmarea in cariera, o eventuala avansare, cu precadere intr-o profesie avand de a face cu relatiile cu publicul. In acest fel isi face simtita prezenta planeta Venus in cea de-a noua casa a Taurului.

Incepand cu 19 ianuarie, calatoria lui Mercur in Varsator si a zecea ta casa anunta o vreme prielnica focalizarii mintii catre munca sau viata publica, spre perfectionarea abilitatilor profesionale ori reevaluarea situatiei tale prezente din cariera. Comunicarea cu sefii nu mai este ingradita de nimic si poti sa iti exprimi fara probleme nazuintele legate de jobul tau.

In aceeasi zi de 19 ianuarie, Soarele isi face si el aparitia Varsator si a X-a casa a Taurului, insistand asupra obiectivelor din cariera pe termen lung si a intaririi reputatiei profesionale. Ai la dispozitie o perioada auspicioasa de a pune la punct sau a ajusta ambitioase planuri si strategii legate de munca. Soarele te scoate in evidenta printre ceilalti colegi si te avantajeaza in obtinerea unui nou job, a unei promovari ori mariri de salariu.

Beneficii importante legate de capacitatea ta de face bani si sistemul tau de valori se intrevad odata cu 30 ianuarie, gratie calatoriei lui Jupiter in Gemeni si a doua casa a Taurului. Daca vei sti sa exploatezi ocaziile prilejuite de acest tranzit, te vei putea bucura de un an imbelsugat din punct de vedere material. Ai inclinatia de a te simti mult mai increzator si mai mobilizat de abilitatea ta de a-ti asigura un trai decent. Veniturile tale sunt pe punctul de a creste, dar, totodata, pari a fi strabatut de dorinta de a te rasfata si a cheltui mai mult decat de obicei. Este posibil sa achizitionezi o casa, o proprietate ori un bun de folosinta indelungata. La servici lucrurile continua sa merga bine, avand ocazia de a te remarca printre cateva succese rasunatoare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur decembrie 2012
Horoscop Taur ianuarie 2013 Horoscop Taur ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. buna seara, multumesc pentru articolul despre barbatul Taur si universul lui. sper sa imi fie de folos cele citite si sa pot aplica povetele de aici.

    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori fericite si tie! daca ai de facut vreo observatie despre acest lucru astept cu nerabdare comentariile tale

    RăspundețiȘtergere
  3. BUNA DIANA.AM CITIT HOROSCOPUL LA ZODIA TAUR SI VREAU SA-TI MULTUMESC CA MI-AI DAT O DOZA DE OPTIMISM LA CARE NU MA ASTEPTAM ERAM FOARTE DEZAMAGITA DE CEA CE MI SE INTAMPLA.SPER SA GANDESC POZITIV SI VREAU DIN TOT SUFLETUL MEU SA SE INTAMPLE CEEA CE ESTE SCRIS IN ZODIA MEA.MIIIII DE MULTUMIRI PTR, CA MI-AI DAT O DOZA DE SPERANTA.TE PUP.TINA

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.