Horoscop Berbec martie 2013

Horoscopul Berbecului martie 2013 anticipeaza o clarificare a obiectivelor si oportunitatilor, o vreme propice abordarii ambitioase si indraznete a vietii, de-a lungul careia se impune o supraveghere atenta a tentatiei de a neglija sau chiar a distruge fertile relatii cu cei din jur.

Pe 11 martie, Luna noua din Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului tinde sa aduca la suprafata probleme sau contradictii neconstientizate pana acum. Intr-un astfel de caz, nu e deloc bine sa iti reprimi emotiile si sentimentele, pentru a nu te supune unei impovaratoare si stresante presiuni interioare. Singuratatea iti este de bun augur, intrucat iti permite sa iti recunosti impulsurile subconstiente. Mereu inclinat sa visezi, pari a fi mai putin activ in viata sociala. Iti poti elibera o parte din tensiunile interioare ajutandu-i pe cei apropiati tie.

Influentele anterioare sunt contracarate, din 12 martie, de tranzitul lui Marte in Berbec. Planeta energiei si pasiunii iti daruieste o atitudine pozitiva, dinamism si sete de a te afirma. Pari a fi gata sa iti arati spiritul razboinic, combativ, sa iti demonstrezi forta si abilitatile de invingator. Poti fi predispus sa iti perfectionezi inzestrari native si sa te straduiesti a fi cel dintai intr-un domeniu ce te pasioneaza cu adevarat. Spiritul competitiv iti da ghes neincetat, insa ar trebui sa iti pui in frau aspiratia de a te imbogati sau a te bucura de mari succese peste noapte. Mare grija! Nerabdarea iti poate juca niste rautacioase feste!

Daca mai esti inca cutreierat de indecizie sau deruta, revenirea lui Mercur in aspect direct in Pesti si a XII-a casa a Berbecului te sprijina in regasirea unor cai sigure spre implinire. Chiar daca realitatea inconjuratoare nu iti ofera multe indicii pretioase, intuitia si clarviziunea iti compenseaza aceste dezavantaje. Oricum, pacla de nesiguranta din preajma ta este pe punctul de a se risipi.

Incepand cu 20 martie, prezenta Soarelui in Berbec si intaia ta casa, sectorul astrologic al sinelui si noilor inceputuri, te focalizeaza asupra situatiei actuale si nazuintelor din viata personala. Acest aspect astral are darul de a-ti invigora personalitatea si impresia pe care o faci asupra celorlalti. Pari a fi mult mai direct si mai autoritar in relatiile sociale, sau chiar predispus sa calci in picioare pe cei ce ti se aseaza in cale. Interesat cu precadere de propria persoana, risti sa neglijezi interactiunea cu ceilalti. Simti nevoia de a te exprima pe de-a intregul, iar daca nu iti concretizezi aceasta nazuinta, iti poti stavili dezvoltarea personala.

Sensibilitatea fata de frumusete pare a se intensifica odata cu 22 martie, ca urmare a vizitei lui Venus pe taramurile Berbecului. Doresti sa fii inconjurat de lucruri si persoane frumoase, sa alungi uratenia din imediata ta apropiere. Nu devii intru totul narcisist, insa pari a te simti cat se poate de bine in propria-ti piele. Stilul personal si imaginea ta tind a deveni prioritati.

Din pacate, conjunctia dintre Marte si Uranus din aceeasi zi de 22 martie te poate expune unor dificultati sau incidente imprevizibile, si unui comportament extrem de exploziv. Este posibil sa fii insufletit de dorinta de a-ti afirma cu orice pret libertatea, sau de a fi strabatut de resentimente, adeseori nejustificate, fata de altii. In acest context, ti se recomanda sa gasesti o supapa de descarcare a nervozitatii ardente, poate in exercitii fizice sau o munca solicitanta.

Pe 27 martie, cuadratul lui Marte cu Pluton poate genera fie certuri si lupte pentru putere cu cei din preajma, fie oportunitatea de a transforma in bine lumea din jurul tau. Ambitia si energia ti se ridica la inalte cote, si ai posibilitatea de a duce pana la capat lucruri remarcabile. Fii precaut ca nu cumva, totusi, orgoliul exacerbat sa iti faca dusmani deloc vremelnici.

Luna plina, rasarita pe 27 martie, in cerurile Balantei aduce in prim plan legaturile de parteneriat din sfera profesionala, personala, dar si relatiile incordate cu inamici declarati sau nu. In acelasi timp, ai la dispozitie un interval favorabil reinchegarii conexiunilor umane cu adevarat importante, care iti reprezinta autenticul sine.

Horoscop Berbec martie 2013 - Dragoste

Dragostea se infierbanta si este pe cale de a deveni navalnica odata cu 12 martie, sub impactul calatoriei lui Marte in prima ta casa. Impulsurile pasionale si senzualitatea ajung la un varf, dar pot fi cel mai bine strunite intr-o sincera relatie afectiva.

O puternica dorinta de a iubi si a fi iubit se poate impune din 22 martie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in cea dintai casa a ta. Aura personala, calitatile exterioare si interioare iti confera o mare atractivitate. Nativii singuri din Berbec au sansa de a incepe o noua si promitatoare poveste de dragoste ori de a se lansa intr-o scurta, dar incandescenta  aventura amoroasa.

Pe 27 martie, Luna noua din a saptea ta casa este in masura sa dezvaluie probleme si cai de rezolvare a unor contradictii intre nevoia ta de independenta si necesitatea de a-ti imparti viata cu un indragit partener de cuplu. Emotivitatea pare a spori in intensitate, asa ca Berbecii solitari pot resimti cu acuitate dezideratul de a-si gasi un suflet pereche.

Cuadratul lui Venus cu Pluton din 31 martie poate da nastere unui viguros atasament data de fiinta iubita. Cu toate acestea, este de asteptat sa aiba loc schimbari de amploare in relatia de dragoste, care, daca nu sunt evaluate asa cum se cuvine, reprezinta surse ale unor deloc neglijabile probleme in viitorul apropiat.

Horoscop Berbec martie 2013 - Bani si cariera

Din 20 martie, ca efect al tranzitului Soarelui in prima ta casa, inclinatia de a te concentra asupra propriilor interese nu iti netezeste drumul spre lucrul in echipa. Pe de alta parte, energia furnizata de Soare te ajuta sa iti implinesti mai usor sarcinile si responsabilitatile, avand potentialul de a te apropia vizibil de materializarea unor ambitioase teluri profesionale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2013 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscop Berbec februarie 2013
Horoscop Berbec martie 2013 Horoscop Berbec martie 2013 Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.