domeniu .ro si gazduire/hosting pentru blogul meu

Dupa cum v-am mai spus in ultima vreme, este timpul sa imi iau un domeniu si o gazduire pentru blogul meu. Conditiile de hosting sau gazduire sunt, totusi, atat de ambigue, contradictorii, incat am decis sa ma adresez primelor 20-30 de siteuri specializate in acest domeniu pe care le-am gasit pe o simpla cautare Google. Astept, cu nerabdare, raspunsurile lor. Chiar vreau sa fac asta, si, daca va intereseaza pot posta raspunsurile pe care le voi primi pentru a face si voi o comparatie, folosind eventual aceste informatii pentru blogurile sau siteurile voastre.

Daca, la randul vostru, imi puteti recomanda un site de gazduire/ domeniu/ hosting va raman recunoscatoare.
domeniu .ro si gazduire/hosting pentru blogul meu domeniu .ro si gazduire/hosting pentru blogul meu Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2013 Rating: 5

40 de comentarii:

  1. Vezi aici: http://www.hostmama.ro/sharedhosting.php

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi aici: http://www.hostmama.ro/sharedhosting.php

    RăspundețiȘtergere
  3. GsoftCentral bate concurenta. Majoritatea website-urilor de mai sus nu cum sa ofere sericiile oferite de GsoftCentral. Am host de 2 ani la ei plus domeniu inregistrat iar din prima luna chiar, am facut upgrade la cont, iar anul trecut mi-am mai cumparat un pachet host plus domeniu. Asistenta 24/7 sunt cei mai buni. Au si un program de afiliere intresant dar pentru ca nu am nevoie de referali iti las link-ul simplu.
    App si pe forumul ArenaWeb gasesti un reprezentant GsoftCentral, nu e pra activ pe forum din motive lesne de inteles. Vrei ceva profesional si ieftin? GsoftCentral.
    www.gsoftcentral.com
    Daca te decizi sa apelezi la serviciile lor, sa ne anunti (aici pe blog).
    Mult succes Diana

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, si www.Hostore.ro are o oferta buna de gazduire web si domenii la preturi mici :)
    Ii recomand!

    RăspundețiȘtergere
  5. GSoftCentral 1euro/luna, 1GB spatiu

    RăspundețiȘtergere
  6. incearca aici daca vrei hosting cu plata lunar... http://www.arvixe.com/4093.html

    RăspundețiȘtergere
  7. www.zooku.ro - pana acum sunt cei mai stabili si cu suportul cel mai bun

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu utilizez cu incredere serviciile Mxhost http://bit.ly/X754UU de prin 2007 si sunt foarte multumit de ei. Am vreo 5 domenii hostate la ei, plus cateva pentru clientii mei.
    Acum ma pregatesc de lansarea unui site destinat pentru US si am ales serviciile http://servinio.com cu hostare in US.

    Sper ca te-am ajutat.

    RăspundețiȘtergere
  9. eu inca nu am hosting,urmeaza,dar...
    tudor@academiademarketing
    tudor mateescu:de7ani marketer te invata...ce vrei!succes!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt multe firme bune in Romania de unde poti sa iti cumperi un domeniu si un pachet de hosting...claus, mxhost, romarg samd.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am de 6 ani de zile de la www.hostdomain.ro si nu m-as muta de la ei nici moarta.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://spatiuweb.ro
    Felix e un tip super ok si te ajuta cu tot cu mutat de pe blogspot, adrese de email, cpanel etc.

    il recomand pt ca lucrez cu el de 4 ani si nu am avut probleme.

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga mea, la cati vizitatori ai tu, nu poti sa ti iei gazduire de 2 lei deci trebuie sa apelezi la ceva serios. De exemplu noi avem la http://www.hostzilla.ro/ (serviciul prozilla)si platim lunar 12.52 euro. Sau, inca un site bun de gazduire, cel care colaboreaza cu cei de la trafic.ro - gazduire.ro

    La vizitele pe care le astepti tu s-ar putea sa fie putin serviciul pe care il avem noi, asa ca cel mai bine este sa apelezi la profesionisti. Si noi am avut o perioada in care aveam 8-9 mii de vizitatori pe zi, in vremea aia aveam serviciu VPS, si plateam 25 de euro pe luna, astfel site-ul nu face fata si iti pierzi cititorii. Bine, pentru inceput iti recomand serviciul simplu, noi platim lunar, iar in caz de nevoie schimbam la ceva mai puternic.

    Mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pana la urma am rezolvat-o. Noua adresa html / URL a Blogului Dianei este diane.ro. Multumesc din inima pentru toate sfaturile si indrumarile pe care mi le-ati dat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Offtopic: site-ul nu se incarca de la adresa diane.ro, ci doar de la www.diane.ro. Cred ca se pot face setari prin blogger pt. domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, am observat si eu asta, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. Offtopic: as fi interesat de un schimb de link cu tine, chiar incrucisat si cu http://copiipovesti.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru Kosmin: scrie-mi la adresa de mail contact Diana de pe blog (coloana din dreapta) !

    RăspundețiȘtergere
  19. Lucrez cu ei din 2008 fara probleme - http://goo.gl/aESEY

    RăspundețiȘtergere
  20. era si cazul diana :) , eu iti recomand godaddy.com destui de buni probabil in top 3 international

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca totusi va mai intereseaza (sau un vizitator al acestui blog este interesat):
    Eu sunt incantat mai nou de Hostico (hostico.ro), au niste chestii pe care nu le-am gasit la altii. Aici sunt cateva site-uri ale clientilor mei.
    Buni sunt si hostway.ro (site-uri ale clientilor), webfactor.ro (site-urile mele si cateva ale clientilor) si NU recomand despregazduire.ro. Am lucrat in trecut (ca angajat al unei firme) cu edomenii.ro (Globehosting) si NU recomand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar pentru site-urile Wordpress recomand Simplenet (simplenet.ro), primul hosting specializat.
      Eu am avut mari indoieli pana am inceput sa lucrez cu ei. Acum sunt foarte incantat si ii recomand cu caldura.

      Ștergere
  22. Hostmama.ro sunt niste TZEPARI !!!!

    NU mai accesati serviciile lor!

    Ascund preturile reale prim metode marketing..platesti mult pentru ce?! Din moment ce TU dai un ban ei ar trebui sa se ocupe de restul..insa TU trebuie sa faci mai totul, lucrezi si ii si platesti.

    Am cumparat cu ceva timp in urma de la alta firma de hosting/domenii, etc...IMI BIFAM EXACT ce vroiam....adica hosting si demoniu, ei imi ziceau. era f usor de finalizat totul, plin de tips-uri, pretul (cu tva inclus) afisat la fiecare serviciu comandat....aveau TRANSPARENTA !!

    hOSTMAMA SUNT OPACI..TE TREZESTI CA AI DE PLATIT..?!?! si mai ai si de lucrat in locul lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Anonim,

      Eu ma numesc Gabi Voicu si sunt Suport Manager la Hostmama.ro. Am citit postarea ta (destul de agramata) si nu am inteles exact ce te-a deranjat. Ca sa risipim orice banuiala ca postarea ta ar fi una falsa (concurenta :) ?) si ca sa te putem ajuta, as dori sa-mi spui ce domeniu gazduiesti sau ai gazduit la hostmama.ro. Ciudat este ca nu am primit nici un tichet asemanator pe Tichetele Suport, acolo unde userii solicita ajutor daca au nevoie.

      Ștergere
  23. Anonimule ori esti prost ori te aberezi. De obicei cand cumperi hosting, contul de gazduie se creaza automat si primesti pe mail datele de acces. Din acest moment te descurci singur. Daca tu nu te pricepi asta nu inseamna da firma de hosting e de vina. Ei te pot ajuta eventual cu migrarea siteului. In rest e treaba ta. Si eu am mari dubii in legatura cu postarea ta. Daca te pricepi la hosting ca la gramatica, e clar...Felicitari celor de la hostmama.ro pentru ca urmaresc aceste postari si raspund mesajelor.

    RăspundețiȘtergere
  24. sunt probleme la HOSTMAMA.ro ? incerc de dimineata sa ma loghez la ei si nu reusesc.... nici site-ul nu se mai incarca ... chiar nu reusesc sa repare aceasta probleme .... le-as trimite un ticket cu reclamatie dar nu am unde ...

    RăspundețiȘtergere
  25. De cele mai multe ori cand se intampla acest lucrum adresa ta IP a fost banata de Firewall. Probabil ca ai introdus de mai multe ori parola gresita de login si sisitemul a interpretat aceasta ca o incercare frauduloasa de acces. Pentru aceasta exista 2 solutii: ori schimbi adresa ta IP sau trimiti un email (suport@hostmama.ro) pentru deblocarea adresei IP banate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut ... ai putea sa imi explici si mie cum activez un nameserverele la un domeniu ".eu" de pe Hostmama ? Am cautat pe site dar nu am gasit de unde se activeaza

      Ștergere
  26. Vreau sa recomand Hostmama.ro pentru serviciile de gazduire web oferite. Siteul se incarca foarte repede, iar suportul oferit este admirabil. Multumesc...

    RăspundețiȘtergere
  27. Mi-am mutat siteul acum 2 luni la hostmama.ro pentru ca au un suport impecabil si preturi rezonabile (http://www.hostmama.ro/sharedhosting.php)

    RăspundețiȘtergere
  28. http://gazduirespatiu.net - fie ca iei un pachet la 0,8 euro fie la 5,9 euro nu o sa ai probleme cu traficul iti garantez asta. poti sa isi testezi gazduirea web

    RăspundețiȘtergere
  29. Pot sa confirm, dupa ce am migrat la hostmama.ro cu pagina mea web, ca serviciile lor sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
  30. si eu recomand arvixe, ofera si domeniu gratis http://www.arvixe.com/8879.html

    RăspundețiȘtergere
  31. Hostideea.ro este o marca a onlineideea.com , o companie de hosting cu diferente mari de viziune , oferind unul dintre cele mai rapide servere din Romania de web hosting. Ne dorim si reusim sa fim profesionisti pana in maduva oaselor, activi si mereu aproape de clienti. Oferim cele mai bune servicii de web hosting din Romania, intr-un mod profesionist si optim pentru performanta, pe testate!
    Website : www.hostideea.ro
    Creaza-ti propriul site de prezentare sau un magazin online cu : www.onlineideea.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Vreau sa recomand www.hostideea.ro

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.