Horoscop Gemeni aprilie 2013

Horoscopul Gemenilor aprilie 2013 insista asupra relatiilor cu oamenii apropiati si prietenii, reimprospatarii contactului cu lumea interioara si prioritizarii vietii personale.

Luna noua rasarita pe 10 aprilie in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor isi pune amprenta asupra prieteniilor si asociatiilor ori comunitatilor din care faci parte. Se intrevede inchegarea de noi amicitii sau relansarea unora ce au lancezit in ultima vreme. Proaspete perspective legate de sperantele tale cele mai adanci par a te indrepta catre o atitudine pozitiva asupra existentei.

Din 12 aprilie, intrarea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn tinde a-ti dezvalui inconsistenta sau lipsa de viabilitate a unor relatii umane care pareau altadata foarte promitatoare. Nu te lasa ispitit sa ii privesti de sus pe cei din jur si, putin cate putin, vei recastiga o benefica stabilitate in viata sociala.

Tendintele insuflate de Luna noua sunt intensificate incepand cu 12 aprilie, gratie tranzitului lui Mercur in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor. Prietenia reprezinta o valoare constanta si isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in toate sectoarele traiului tau. De fapt, in acest context astrologic, legaturile amicale pot inlesni adeseori o remarcabila realizare.

O ferma retragere din involburarea existentei de zi cu zi este pe cale sa se intample din 20 aprilie, ca urmare a calatoriei Soarelui in Taur si a douasprezecea casa a Gemenilor. Poti fi tentat sa iti indrepti atentia spre universul interior, catre semnale ale subconstentului ignorate pana acum. Este o vreme prielnica investigarii interioare si exterioare, capabila a-ti inlesni descifrarea unor taine esentiale si rezolvarea unor probleme prioritare. Dedicarea timpului si efortului spre scopuri nobile, pentru ajutorarea oamenilor apropiati iti poate furniza nebanuite satisfactii si impliniri. Fereste-te de pesimism si negativism.

Incepand cu aceeasi zi de 20 aprilie, Marte in tranzit prin teritoriile Taurului si a XII-a ta casa da cale libera explorarii si reevaluarii telurilor tale precumpanitoare. Uneori, este posibil ca evenimente trecute sa se faca din nou simtite, semnalandu-ti astfel uitate greseli si invataminte. Problemele personale capata intaietate si pari a-ti vedea de treaba cat mai departe de ochii curiosi ai lumii. Daca te opui sugestiilor intuitiei sau nu iti acorzi destul timp pentru relaxare, poti fi bantuit de insomnie si stres. Lasa-ti imaginatia sa zburde si vei descoperi inedite rezolvari ale unor chestiuni ce tind a nu-ti da deloc pace.

Pe 25 aprilie, Luna plina din Scorpion si a sasea casa a Gemenilor te incurajeaza sa iti examinezi cu un ochi critic obiceiurile si starea de sanatate, si sa aduci mai multa ordine si un sporit confort in viata cotidiana. La ordinea zilei sunt numeroase sarcini profesionale si activitati dedicate altora. Pare a fi necesar sa finalizezi niste proiecte tergiversate pana acum sau sa rezolvi niste probleme mai vechi.

Horoscop Gemeni aprilie 2013 - Dragoste

Sub impactul iesirii lui Pluton din turnura direct in cea de-a opta casa a Gemenilor, din 12 aprilie este accentuata latura senzuala, erotica, a vietii tale amoroase. Totul este cat se poate de incitant si placut atat timp cat nu te lasi atras in relatii lipsite de o adevarata afectiune, avand capacitatea de a-ti trezi, mai tarziu, un gust amar.

Pe langa cufundarea vietii sociale intr-o pacla deasa, nepotrivita efuziunilor neinfranate, tranzitul inceput de Venus, pe 15 aprilie, in Taur si a douasprezecea ta casa, determina adeseori o refugiere a vietii amoroase in spatele unor usi bine inchise. Daca unii dintre nativii din Gemeni tind a fi coplesiti de o timiditate ori o interiorizare asociata cu singuratatea sau deceptiile in dragoste, altii par a fi predispusi sa isi ascunda relatia de dragoste sub pavaza unor secrete si intrigi bine ticluite.

Horoscop Gemeni aprilie 2013 - Bani si cariera

Odata cu 12 aprilie, tranzitul retrograd al lui Pluton in a opta ta casa poate genera un rateu deloc neglijabil in afaceri sau sfera profesionala. Straduieste-te sa despici firul in patru si sa realizezi in cine poti avea incredere cu adevarat. Exista riscuri legate atat de proprii bani, cat si de cei impartasiti cu altii, asa ca ti se recomanda o maxima prudenta in orice intreprindere financiara.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al  Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni martie 2013
Horoscop Gemeni aprilie 2013 Horoscop Gemeni aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.