Horoscop Balanta iunie 2013

Horoscopul Balantei iunie 2013 anunta o perioada dedicata evolutiei sociale si profesionale, strabatuta de notabile oportunitati, ce pot fi fructificate mai cu seama prin perseverenta si deslusirea carentelor personale ce nu au cum sluji scopurilor tale esentiale.

Nazuinta de a-ti inalta prestigiul social si imaginea publica incepe sa-si gasesca implinire odata cu 3 iunie, gratie tranzitului lui Venus in sectorul Racului. Popularitatea iti este in crestere si oamenii iti apreciaza din ce in ce mai mult compania.

Din 7 iunie, Neptun trece in aspect retrograd in Pesti si a sasea casa a Balantei, insistand asupra unor tabieturi sau obiceiuri de viata capabile a-ti afecta starea de sanatate. Daca iti este greu sa adopti un nou stil de viata, gandeste-te ca un astfel de lucru poate fi cu greu savarsit transformandu-ti dintr-o data existenta. Pasi marunti, dar fermi sunt cat se poate de recomandati intr-o astfel de intreprindere.

Luna noua aparuta pe 8 iunie in Gemeni si a noua ta casa tinde a te focaliza asupra dezvoltarii tale personale, sociale sau profesionale. Studiile superioare reprezinta un reper statornic al preocuparilor tale, indiferent daca acestea sunt prioritare pentru tine insuti sau pentru o persoana care iti este draga. Curiozitatea pare a nu-ti da pace, mai cu seama in aspecte spirituale ori culturale ale lumii. O calatorie sau planificarea unei iesiri din oras iti poate crea o stare de febril entuziasm.

Pe 23 iunie, Luna plina din Capricorn si a patra casa a Balantei marturiseste despre un profund atasament fata de camin si familie. In acest context astral, este bine sa te asiguri ca asezi in primul plan cooperarea, ca te straduiesti a te tine aproape de un scop comun, in special alaturi de parinti, copii sau persoanele indragite. Aceasta Luna plina exprima tendinta de a te retrage, a te deconecta si a-ti reincarca bateriile in mica dar sigura lume a celor apropiati. Ai prilejul de a-ti analiza simtamintele fata de ceea ce se petrece in imediata ta apropiere si a redescoperi cum evenimentele trecute isi pun amprenta asupra prezentului. Infrumutesarea, redecorarea locuintei, mutarea intr-o noua casa sau cumpararea uneia par reprezenta esentiale preocupari.

Nu numai in sfera sociala, ci si in cea profesionala, intrarea lui Mercur in turnura retrograda, odata cu 26 iunie, trage un semnal de alarma asupra unor tendinte personale ce se opun obiectivelor tale majore. Este cazul sa desparti graul de neghina unor idei preconcepute, sa iti ajustezi atitudinea fata de viata si munca. Acest lucru este cu atat mai vital cu cat este, se pare, necesar sa imprastii unele indoieli ori rezerve ale celorlalti fata de tine si actiunile tale. Ocupa-te, cu precadere, de chestiunile de detaliu, aparent insignifiante, dar atat de importante in redefinirea si cladirea imaginii de ansamblu.

Inchegarea unor promitatoare prietenii si aderarea la un grup de persoane asemeni tie constitue sanse imposibil de trecut cu vederea din 27 iunie, sub influenta tranzitului lui Venus in sectorul Leului. De asemeni, noi idei si idealuri tind a-ti acapara mintea si sufletul, deschizandu-ti largi si nebanuite perspective despre propriul tau destin. Persoana iubita sau cineva foarte apropiat are o mare implinire care nu poate decat sa te bucure.

Horoscop Balanta iunie 2013 - Dragoste

Dragostea isi gaseste din ce in ce mai des loc intr-o activitate corelata cu sfera profesionala incepand cu 3 iunie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a zecea ta casa. Incearca totusi sa nu amesteci prea mult viata intima cu cea profesionala intrucat, in acest fel, pot apare probleme sau antagonisme in amandoua domeniile.

Din 27 iunie, parcursul lui Venus in a unsprezecea casa a Balantei anunta un interval de timp de-a lungul caruia partenerii dintr-o legatura de dragoste simt nevoia sa se deschida spre cercuri mai largi de prieteni si cunostiinte. Nu este nimic rau in asta. Desi intimitatea are putin de pierdut, redeschiderea catre lume are potentialul de a confirma sau reinvigora conexiunea dintr-o relatie de cuplu.

Horoscop Balanta iunie 2013 - Bani si cariera

Ambitia de a dobandi sporite avantaje materiale capata intaietate din 3 iunie, ca efect al calatoriei lui Venus in a zecea casa a Balantei. Atmosfera de la serviciu se destinde, lasand loc unei autentice cooperari cu colegii si colaboratorii. Superiorii par a te aprecia intr-o sporita masura, fiind pe punctul de a-ti recunoaste meritele si a-ti rasplati eforturile.

Tranzitul retrograd asumat de Neptun in cea de-a sasea ta casa are menirea, odata cu 7 iunie, de a-ti atrage atentia asupra unor aspecte negative legate de zona profesionala. Daca ti se intampla niste lucruri nu tocmai fericite la serviciu, acestea nu fac decat sa iti arate ceea ce trebuie sa corijezi pentru a-ti materializa cat mai curand aspiratiile tale asociate cu cariera.

Din 21 iunie, Soarele patrunde in Rac si a zecea casa a Balantei, punand accentul asupra carierei si/sau a principalei sfere ocupationale ce iti marcheaza viata. Mai mult decat altadata, vrei sa capeti ceea ce ti se cuvine ori meriti, indiferent daca este vorba despre bani, calitate a existentei ori o treapta a ierhiei sociale sau profesionale. Constientizarea realista a telurilor tale atrage dupa sine o abordare mai practica si mai serioasa a sarcinilor si indatoririlor ce iti revin. Planurile de viitor pe termen lung pe care ti le fauresti acum au mari sorti de izbanda. Sunt favorizati nativii din Balanta care lucreaza sau isi incearca norocul intr-o profesie necesitand integrarea intr-un larg grup de oameni.

O clara intensificare a tendintelor anterioare se manifesta din 26 iunie, sub impactul tranzitului lui Jupiter in Rac si a zecea ta casa. Ai la indemana o perioada oportuna avansarii in cariera sau obtinerii unui job ce se potriveste intru totul aspiratiilor tale. Marea incredere in tine insuti furnizata de Jupiter te poate determina insa sa te lasi pe tanjeala, ratand astfel niste importante oportunitati. Nu pierde vremea si da tot ce ai mai bun in tine, mai ales ca persoanele din preajma ta par a fi extrem de constiente de actiunile si compentele tale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Balanta 2013

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Balanta mai 2013
Horoscop Balanta iunie 2013 Horoscop Balanta iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 24, 2013 Rating: 5

12 comentarii:

  1. Presimnt ca din 7 iunie se intampla o schimbare in bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmeaza curand si Horoscopul Leului iunie 2013!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apreciez foarte mult blogul tau! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc si eu pentru aprecieri. Poti sa-mi dai vreo sugestie despre ce ai vrea sa mai gasesti pe diane.ro?

    RăspundețiȘtergere
  5. Horoscopul Fecioarei unde il gasim?





    RăspundețiȘtergere
  6. Maine , poimaine cel traziu voi publica si horoscopul fecioarei pentru iunie 2013. Scuze pentru intarziere...

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare bine ca am descoperi
    t acest blog !

    RăspundețiȘtergere
  8. bravo tie succes in continuare violeta

    RăspundețiȘtergere
  9. Apreciez foarte mult blogul tau! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Dina, in primul rand as vrea sa te felicit pentru acest blog, iar in cel de-al doi-lea rand, as dori sa-ti adresez o intrebare. Vreau sa-mi schimb liceul, totdata si profilul, de la real la uman. Crezi ca voi primi o veste buna in aceste zile ce urmeaza?(19,20,21)
    PS: conteaza foarte mult pentru mine, aceasta schimbare, multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.