Horoscop Berbec iunie 2013

Horoscopul Berbecului iunie 2013 anticipeaza un ciclu al existentei strabatut de o calda impartasire cu familia si oamenii apropiati, precum si de o creativitate care, bine strunita, este capabila a sustine in mod spectaculos dezvoltarea personala.

Un coplesitor atasament fata de casa, familie, persoanele dragi este pe cale sa te cuprinda din 3 iunie, drept urmare a tranzitului lui Mercur in Rac si a patra casa a Berbecului. Parintii joaca un mai mare rol in viata ta si poti primi un cadou important de la unul dintre ei. Locuinta ta poate deveni locul de intalnire a unor prieteni intimi, dornici a-ti demonstra afectiunea sau devotamentul.

Un fertil aflux de creativitate pare a-ti fi pus la dispozitie odata cu 7 iunie, ziua in care Neptun trece in aspect retrograd in Pesti si a douasprezecea ta casa. Poti profita de acest aspect astral atata timp cat iti controlezi inspiratia si nu o lasi sa puna ea stapanire peste tine. De altfel, surplusul de imaginatie cu care esti inzestrat acum pare a fi pus mai curand in slujba evitarii aspectelor neplacute ale realitatii. O boala neasteptata poate lovi pe cine apropiat.

Pe 8 iunie, cuadratul lui Mercur cu Uranus aduce o infruntare intre o atitudine rationala pe de o parte, si un exces al imaginatiei si nazuintei de independenta pe de alta parte. Desi mintea iti este plina de agilitate, multitudinea de evenimente din existenta cotidiana te poate determina sa faci niste erori sau sa treci cu vederea niste lucruri importante. Incerca sa eviti situatiile stresante si amana pentru mai tarziu acele activitati ce necesita o intensa concentrare. Evita sa te lasi in voia unor impulsuri de moment pentru a nu cade prada unor inselatorii ori accidente.

Luna noua, ivita pe 8 iunie in Gemeni si a treia casa a Berbecului te focalizeaza catre crearea de noi contacte, ameliorarea unora deja existente si educatie. Poti fi tentat sa cercetezi cu o sporita atentie ceea ce se intampla in jurul tau si sa aduci cateva schimbari esentiale mediului tau inconjurator. Este o vreme potrivita invatarii unor noi lucruri. Nu este exclus sa fii ocupat pana peste cap intrucat aceasta Luna noua este asociata cu comunicarea, amicii si rudele.

Trigonul lui Saturn cu Uranus din 12 iunie anunta o perioada de stabilitate marcata de echilibrarea tendintelor mai vechi si mai noi din existenta ta. Viata nu iti mai pare a fi monotona, mai ales ca este de asteptat sa treci prin cateva experiente avand capacitatea de a te stimula ori mobiliza. Transformarile din ultimul timp pot fi integrate cu usurinta stilului tau de viata. Pe de alta parte, ai rabdarea de a porni spre noi proiecte pe termen lung, capabile a-ti inlesni evolutia personala.

Din 21 iunie, Soarele tranziteaza Racul si cea de-a patra casa a Berbecului, orientandu-te inca o data spre familie si camin. Radacinile tale spirituale si materiale, tot ce e legat de casa si familie par a deveni statornice surse de mandrie. Imboldit de nazuinta de a-i proteja pe cei dragi, poti incerca sa ii controlezi intr-o prea mare masura, acest lucru dand nastere unor infocate dispute sau certuri. Oricum, ai prilejul de a-ti mari increderea in tine insuti si in oamenii dragi, capatand astfel o mai mare siguranta in tot ce intreprinzi in lume.

Incepand cu 26 iunie, vizita lui Jupiter in Rac accentueaza tendintele anterioare. Relatiile cu familia se intrezaresc a fi calde si marcate de un autentic sprijin reciproc. Parintii sunt mai intelegatori si mai dornici ca oricand sa iti dea o mana de ajutor. Este posibil sa te gandesti la mutarea intr-o noua locuinta sau la cumpararea uneia. Totodata, acest tranzit are potentialul de a-ti intensifica increderea in propriile forte si a te stimula sa fii mai sincer si mai deschis in interactiunea cu cei indragiti.

Tot din 26 iunie, sub impactul tranzitului retrograd asumat de Mercur in zona Racului pari a fi imboldit sa iti reevaluezi obiectivele si metodele de a le materializa. Nu sovai sa iti pui intrebari esentiale si sa ajungi astfel la miezul problemelor care te framanta. Oricum, este mai bine sa iti rezolvi de unul singur incertitudinile, inainte de a fi fortat sa faci asta sub presiunea lumii din preajma ta.

Resursele tale creatoare cunosc o fericita descatusare odata cu 27 iunie, gratie tranzitului lui Venus in Leu. Noi idei si inovatoare proiecte sunt pe punctul de a-ti deschide marete perspective si oportunitati in viitorul apropiat. In acest interval, pari a sti instinctiv cum sa te asezi in lumina cea mai favorabila, astfel incat sa-i poti impresiona pe ceilalti.

Horoscop Berbec iunie 2013 - Dragoste

Data de 27 iunie sta sub semnul intrarii lui Venus in cea de-a cincea casa a Berbecului. Se configureaza o perioada de-a lungul careia planeta iubirii iti este mereu alaturi, daruindu-ti o aura de magica atractivitate. Farmecul personal este gata a te aduce in preajma a numeroase flirturi si povesti de dragoste. Tocmai de aceea, daca esti singur, poti fi pus in situatia delicata de a alege intre mai multi potentiali parteneri de cuplu. Venus promite noi si fericite idile, precum si improspatarea unor legaturi amoroase afectate de rutina in ultima vreme.

Horoscop Berbec iunie 2013 - Bani si cariera

Pe 23 iunie, Luna plina din Capricorn si a zecea casa a Berbecului pune accentul asupra telurilor din cariera si a planurilor profesionale pe termen lung. In acest context astral, te poti intreba cat de mult faci pentru implinirea viselor tale si castigarea respectului ori reputatiei la serviciu. Deoarece Luna plina favorizeaza, de obicei, o incheiere, este posibil sa renunti la o conjunctura sau o asociere profesionala neproductiva.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiil

Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscop Berbec mai 2013
Horoscop Berbec iunie 2013 Horoscop Berbec iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 18, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.