Ce iti ascunde cainele tau? | Secretele speciei canine

Cainele, aparent cel mai bun prieten al omului, pastreaza de milenii in sinea sa cutremuratoare secrete, ce ar putea face inimaginabile ravagii daca ar fi scoase la iveala! Te-ai intrebat vreodata de ce cainele tau prefera sa roada picioarele pretioasei tale mobile din sufragerie in loc sa isi exerseze maxilarele cu numeroasele jucarii pe care i le-ai pus la dispozitie?
Vrei sa stii de ce are talentul de a varsa pe cel mai scump covor din casa? Sau ce parere are el de fapt despre numele pe care i l-ai dat? Ei bine, cateva astfel de terifiante secrete au inceput sa fie dezvaluite. Iti ofer, mai jos, cateva mostre...

Cateva marturisi revoltatoare ale unui caine de casa

- Vocile noastre nu au nimic de a face cu felul jalnic in care incercati sa ne imitati latratul.
- Puii nostri, catelusii, stiu foarte bine cat sunt de adorabili. Ei nu fac decat sa se foloseasca de voi, oamenii.
- De cele mai multe ori, nu putem suferi numele ridicole pe care ni le dati.
- Nu suntem deloc rasfatati, cel putin in comparatie cu fetele voastre adolescente.
- Noi suntem cei care fac legea in casa, dar ne prefacem ca voi suntei adevaratii stapani ai caminului vostru.
- Trebuie, totusi, sa recunoastem ca am avea o viata de nimic in lipsa voastra. Va iubim!

Din confesiunile unui pekinez

Mai inainte de toate, trebuie sa precizez ca nu stiu cand m-am nascut. Ochii imi erau inca inchisi, asa ca n-am avut nici un indiciu daca mai eram inauntru sau iesisem afara, cu exceptia faptului ca scapasem de ingramadeala. Asadar, am ratat ziua mea de nastere, un lucru destul de obisnuit, de altfel, in lumea cainilor.
Vreau sa subliniez ca noua, cainilor, nu ne place sa ne sarbatorim ziua de nastere sau implinirea anilor. Daca vrei neaparat sa stii, ceea ce sarbatorim noi cu adevarat sunt perioadele noastre de motait, evadarea din curtea ce ne ingradeste orizonturile si, desigur, moartea pisicilor. Iti mai aduci aminte cum ti-am ros pantofii cei mai buni din piele, iar tu m-ai inchis drept pedeapsa in debara, si am avut in acest fel ocazia sa iti distrug o a doua pereche de pantofi de piele? Ei bine, nu am facut acest lucru pentru ca uitasesi de aniversarea mea din ziua dinainte. Nu, deloc! Pantofii tai erau nemaipomenit de urati, si ti-am facut atunci un mare si deloc apreciat serviciu!

Nostimele, ineditele si spiritualele textele anterioare sunt extrase dintr-o recent aparuta carte in engleza, scrisa de Hy Conrad si Jeff Johnson, purtand numele de "Things Your Dog Doesn't Want You to Know" (Lucruri pe care cainele tau nu-si doreste sa le afli). In acest volum, unsprezece curajosi caini releva lumii secretele speciei canine, explicand, de exemplu, de ce le place sa sfasie fotoliile, de ce intarzie in mod voit sa faca pipi atunci cand scosi la plimbare si ce anume gandesc cu adevarat despre hainele in care ii incotosmaneaza unii stapani de-ai lor.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Cainele preferat iti dezvaluie personalitatea ?

5 secrete pe care sa nu le dezvalui iubitului

Cainii, pisicile si personalitatea stapanilor lor
Ce iti ascunde cainele tau? | Secretele speciei canine Ce iti ascunde cainele tau? | Secretele speciei canine Reviewed by Diana Popescu on iunie 04, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Buna Diana! Frumos articolul dar decat sa scrii despre secretele speciei canine si ce-ti ascunde cainele tau mai bine ai scrie un articol despre secretele speciei feminine si ce-ti ascunde femeia din spatele tau. Asta pt ca va place sa spuneti ca-n spatele fiecarui barbat de succes se ascunde o femeie puternica. Si pentru ca desi sunt sigur, ca noua barbatilor nu ne-ar face bine si nici placere sa stim, insa suntem foarte curiosi sa aflam ce ne ascund femeile din viata noastra sau ce-si doresc. Exista si un banc pe tema asta, cica DUMNEZEU s-a chinuit o eternitate ca sa afle ce-si doreste cu adevarat femeia si cand in sfarsit a reusit sa afle aceasta s-a razgandit...
    Marius

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru Marius Grigore:
    :)))
    Daca Dumnezeu din bancul tau,era barbat, probabil si-a vazut reflexia intr-o oglinda...si de aceea a renuntat..!
    O sa fac si articolul acesta, curand, multam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar daca nu mi s-a parut atat de interesant ce ai scris mai sus mi-a placut. La mai multe postari.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Adevarat. Era interesant sa zici si ce gandeste un caine cand mananca si te maraie cand vrei sa-i iei castronasul din camera. Era sa ma "capeseze" o data ca am vrut sa-l pacalesc. I-am pus mancare in castronasul lui, incercand sa-l momesc sa iasa din casa, in curte. Sa nu pui mana pe caine cand mananca!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca sunt mai destepti pe cat credeam :) .
    Deci cainii mici stiu ca sunt pufosi si adorabili ? Mamaliga lor .. fac ochii aia ca nu le rezisti .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.