Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama


Femeia Taur nu este atat de usor de cucerit si de multumit in dragoste asa cum ar pare la prima vedere. Mai presus de orice, nu ai cum sa nu iei in seama puterea ei de a-si stapani sentimentele si a-si tine in frau emotiile. Este, adeseori, in stare sa rezolve multe si dificile probleme de viata fara a varsa nici macar o lacrima.

Desigur, in strafundurile sufletului si trupului ei misuna fierbintile pasiuni gratie carora Taurul a ajuns sa devina proverbial, dar aceasta dimensiune a personalitatii sale este prea putin scoasa la iveala in viata de zi cu zi. Cel putin, atata vreme cat nu este in pusa in fata unor mari provocari senzuale ori afective. Ea este la fel de feminina ca si suratele ei din celelalte zodii, fara insa a se lasa in voia unor inutile nabadai amoroase. Femeia Taur nu isi doreste sa isi domine partenerul, iubitul sau sotul. De fapt, prefera ca acesta sa preia conducerea jocului dragostei si regatul familiei, fara insa a-i marturisi nestanjenit acest lucru.

Femeia nascuta in zodia Taurului nazuieste sa aiba alaturi un barbat adevarat, de care sa se simta mandra la fel cum se mandreste cu propria ei fiinta. Daca, totusi, partenerul sau nu reuseste sa-si impuna masculinitatea, este mereu gata sa preia controlul, fara a ezita sau a face vreun comentariu. Femeii Taur nu ii place sa se pisiceasca, dar nici sa isi impuna vointa cu ragete de leoaica. Ea este independenta si prefera sa sa ghideze dupa propriile-i valori, fara a incerca, cu tot dinandinsul, sa guverneze intr-o relatie de cuplu. Mai mult decat atat, atunci cand isi alege un prieten sau un iubit, nu este deloc ispitita sa tina seama de prestigiul ori statutul social al acestuia. Aspira sa isi impartaseasca afectiunea, prietenia si chiar dragostea cu oameni care nu isi ascund autentica lor personalitate si nu pretind ca sunt altceva decat ceea ce par.

Zodia Taurului si dragostea

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Cum stii ca o femeie te place? | Semne ca o femeie este atrasa de tine

Unii din amicii femeii Taur pot da impresia ca sunt nitel ciudati ori intr-o doaga, dar nu pot fi in nici un caz acuzati de ipocrizie ori prefacatorie. O fata Taur nu se razboieste cu oamenii care ii displac, ci ii ignora si nu pare a-i baga in seama atunci cand sunt in preajma ei. Oricum, ea este fidela prietenilor ori iubitului ei de-a lungul intregii sale vieti. Daca esti intr-o legatura de cuplu cu o astfel de femeie, pari a fi ferit de atacurile geloziei atata timp cat nu te avanti in exagerate ori evidente flirturi cu altcineva. Totul are o limita, iar Femeia Taur nu este dispusa sa se lase calcata in picioare. Daca reusesti sa ii provoci mania, vei avea multe de regretat!

O astfel de fiica a Evei este cerebrala, dar nu foarte interesata de subiecte pur intelectuale. Simtul practic care o stapaneste nu o imboldeste deloc sa se lanseze in elaborate exercitii mentale. Indiferent ce are pe suflet, isi pastreaza, macar la suprafata, echilibrul, fiind foarte greu sa o afli intr-o dispozitie extrema. Fetele din Taur urasc tot ceea ce este artificial, indiferent daca este vorba despre florile de plastic dintr-o vaza sau prieteni superficiali. Ea este mereu strabatuta de imboldul de a inspira parfumul unor veritabili trandafiri si a degusta prezenta unor persoane ce isi deschid fara nici o ezitare inima. Tocmai de aceea, frumusetea naturii constitue, frecvent, pemtru o ea o sursa de incantare inepuizabila.

Uratenia atat fizica cat si morala o face sa se simta groaznic si ii provoaca, de obicei, un imediat recul. Adora sa fie intr-un mediu plin de culoare si miresme, precum gradinile impestritate de proaspete flori. Bunul gust o caracterizeaza adeseori, asa ca ai grija ce ii daruiesti sau in ce loc o duci! Este, de multe ori, o bucatareasa maiastra, si poti fi convins ca te va aduce in culmile extazului culinar. Poate fi atrasa de arta, mai cu seama de pictura. In interiorul ei este un baietoi, mereu gata sa se angajeze in activitati consacrate masculinitatii, precum calaritul, pescuitul, alpinismul.




Apropierea ei de natura o inspira sa se imbrace simplu si totusi elegant, materialele vestmintelor sale fiind adeseori foarte fine, delicate la atingerea cu pielea. Femeia Taur se inalta deasupra insecuritatilor specific feminine, si arareori se complace in compromisuri. Ipocrizia ii repugna si da dovada de o maniera directa, spontana de a se purta in societate. Daca o contrazici in fata altor oameni, reactia ei va fi insa prompta si deloc comoda pentru tine!

Atunci cand increderea ii este dezamagita intr-un mod flagrant, isi pierde cu totul comportamentul politicos sau echilibrat. Femeile Taur sunt excelente mame, atata doar ca nu tolereaza cu nici un chip neascultarea sau obraznicia copiilor lor. De asemeni, lenea si neglijenta le scot din fire. Pe de alta parte, par a fi mult mai prietenoase cu cei mici decat alte mamici. O nativa din Taur are obiceiul de a-si invata copiii cum sa fie puternici si este mereu in stare sa ii protejeze indiferent caror riscuri se expune. Nu da niciodata inpoi de la sarcinile ori responsabilitatile sale, dar se  asteapta ca partenerul ei de cuplu sa ii fie asemeni.

Femeia Taur poate indura nesfarsite dureri si chinuri fara a se plange sau a cere compatimire. Este priceputa in domeniul finantelor si stie cum sa mentina deasupra liniei de plutire un buget familial de venituri si cheltuieli. Vestita ca o femeie de casa perfecta, are impulsul de a-si sprijini barbatul in orice imprejurare, fara a se da inapoi din a-si irosi pana la capat toate resursele fizice, psihice ori materiale. Daca esti un barbat indeajuns de norocos pentru a avea alaturi o astfel de partenera sau sotie, poti fi sigur ca esti ingrijit cu mare atentie atunci cand esti bolnav, ca ai in ea un aliat de nadejde in orice intreprindere ori initiativa de afaceri si ca ti se lasa deplinul control asupra vietii familiale. Femeia Taur te astepta intotdeuna acasa, nerabdatoare sa te aline, sa te imbratiseze, sa te imbarbateze si sa te iubeasca!

Copyright © diane.ro


Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama Reviewed by Diana Popescu on iunie 03, 2013 Rating: 5

87 de comentarii:

  1. Oare m-ar fi mai putut descrie cineva atat de bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Femeia taur este foarte dificila si foarte greu de multumit....de aceea fug toti barbatii de ele:)

      Ștergere
    2. femeia taur este...de aceea fug toti barbatii de ele, bravo, le ai :))

      Ștergere
  2. Da asa e cum scrie aici , dar chinioniste in dragoste !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,foarte ghinioniste!

      Ștergere
    2. Nu că ghinionistă , e femeia TAUR , dar foarte greu își găsește un BĂRBAT ..
      Are o intuiție perfectă ,depistează cu ușurință minciuna .. așa că , oameni lipsiți de caracter , de creier xD .. n-are lîngă ea !

      Ștergere
    3. adevaratttt!!!!!

      Ștergere
    4. totul este adevarat!!!!!

      Ștergere
    5. Femeia din Taur, uraste minciuna dar stie sa profite de pe urma ei. Este tare ca pamantul, certareata si rapace. Este teribil de materialista, daca nu este harnica este o lenesa fara alta pereche. Isi alege cei mai tampiti barbati doar pentru a-i manipula dupa bunul plac. Femeia di Taur ii simti voie si nevoia dupa cum a facut amor; daca i-a stat bine, nu urla, daca nu i-a facut bine..... nu trebuie sa-i iesi in cale.

      Ștergere
  3. Nu va mai plangeti. Cel ce poate/putea sa va faca fericite il aveti/l-ati avut chiar in fata... cam asa am patit eu cu o femeie taur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai mare dreptate,asa sunt eu acum.Imi place un barbat stiu ca si eu ii plac,dar sunt foarte orgolioasa sa fac eu ceva.....iar el nu ma intelege.....

      Ștergere
    2. Femeia taur, este curajoasă, hotărâtă şi capabilă, pt cel de la 11.57, dacă ai păţit-o cu o femeie taur, asta înseamnă că ai fost foarte direct, şi atât...., ca să citez din Blogul Dianei, ,,Femeia Taur nu este atat de usor de cucerit", asa că baftă...

      Ștergere
  4. All it's true ! Fiecare cuvînt , fiecare propoziție...

    RăspundețiȘtergere
  5. frumoasa descriere...felicitari! cine are norocul sa aiba o asa femeie sa spuna sa vedem si noi daca este chiar asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa e , dar cei care o au nu stiu sa o pretuiasca si o vor pierde , at isi dau seama ce au pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt femeia taur si ma mandresc ca m am nascut in aceasta zodie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Zice ca fidela. Din experientele mele, sunt poate cele mai curve din tot zodiacul. Zice ca sincere... mincinoase, teatrale, false...cel putin ce am cunoscut eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fidele si sincere, atunci cand iubesc si sunt iubite. nu stiu cum te comportai cu ea, dar daca "Experientele" tale se rezuma la o singura femeie taur... nu cred ca ai dreptul sa generalizezi

      Ștergere
    2. Anonim vorba lu daniela daca tu ai intalnit una si sa intamplat sa fie asa sa intamplat sa fie din cauza ta nu cred ca din cauza ei !! si sigur ai avut 1 femeie la viatza ta se vede in descriere cum accentuezi femeia !!!

      Ștergere
    3. Am fost in preajma mai multor femei taur pana acum , dar mai ales in preajma a 2 dintre ele! Ambele au mintit si au jucat teatru si ambele au inselat !

      Ștergere
    4. @nowdaniel: Ai perfecta dreptate. Si eu am patit-o cu 2 din zodia taur....inselat si mintit! Deci nu merita efortul sa te apropii de asa ceva oricat de atractive ar fi ...dupa cum sunt descrise. Joaca teatru , sunt false!

      Ștergere
    5. Sti ca mai e o vorba : " Exceptia care schimba regula" , poate ca sunt mai multe exceptii de genu' celor pe care le-ai intalnit. Si eu sunt tauroaica si sa stii ca si eu am avut de-aface cu alte femei taur care sunt total diferite fata de mine :) Oricum ar fii, oamenii sunt diferiti :)

      Ștergere
    6. Femeie care nu poate fi deloc usor de multumit, femeia taur dupa experiența mea este una care înșeală, ii plac banii, joaca teatru si ar face orice sa arate ca are dreptate, desi nu are.
      Femeile rac sunt altceva...

      Ștergere
    7. Femeia taur inseala doar atunci când nu i se acordă suficientă atenție, si se simte neapreciata!!

      Ștergere
  9. femeia taur ca mama e fantastica,dar ca iubita.anonimul din 20nov.0ra 01;43 are perfecta dreptate.sunt atat de materialiste si isi doresc confort incat fac orice pt.asta.prietenii si aleg tot in functie de cata potenta financiara au.dar si barb.taur face asa.intr un cuvant le place safie intretinuti si cand nu mai poti sa le dai,te scuipa de nu te vezi.eu m am ars f.f.rau cu tauri si fem.si barb.alearga doar dupa bani,le place sa aiba,sa stranga,sa agoniseasca,sa posede averi,nu sunt deloc de incredere.d le.va dau dreptate!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt bune, gospodine, mame, dar ca iubite ... sunt cam degeaba.

      Ștergere
    2. De obicei, taurii in general alearga dupa bani, dar trebuie sa stii de care tauri sa te feresti si pe care sa-i pastrezi. Sunt multi factori care intervin in schimbarea comportamentului unei persoane. De ex, eu sunt taur cu asc. in taur si pot sa spun ca nu sunt curva, alerg dupa bani dar imi place sa-i castig eu, nu-mi place falsitatea si mai ales sa-mi insel iubitul( e treaba pe care o detest cel mai mult). :)

      Ștergere
  10. Ce bine ca exista siteul asta! Au si barbatii unde sa isi verse frustrarile! Bine ca nu toti sunt atat de slabi si frustrati! Daca v-a plecat femeia ar trebui sa va ganditi ca poate nu o meritati sau pur si simplu ALTII SUNT MAI BARBATI DECAT VOI! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))))))))))))))))))) binee!!!!

      Ștergere
    2. Sau pur si simplu acea femeie nu stie ce inseamna nevoile unui barbat si posibil sa aibe dese apucaturi trase din monologul si propaganda feministelor :)

      Ștergere
    3. Analistule, din 13 februarie 2014, sigur nu esti misogin, dar tind să cred că ai afinităţi faţă de zodia taur, modul în care faci referire, scoate în evidenţă personalitatea şi caracterul puternic, critici cu vehementă, faci comparatie cu altă zodie, şi în acelasi timp spui despre femeia taur ....că-i minunată.
      Da, într-adevăr este o zodie puternică, loială, iar dacă te percepe ca fiind.... prietenul ei, sigur nu vei fi dezamăgit.

      Ștergere
    4. Sincer am avut relatii cu trei tauroaice si toate sunt curve,mincinoase,egoiste..false si doresc sa se impuna non stop.....Fugiti de ele ca de dracu:))))))

      Ștergere
    5. Anonim 30 decembrie 2014, 00:35 super cea mai mare dreptate!!!

      Ștergere
  11. barbatii sa stea la coada,da!!!cand vad cate un barbat frustrat care zice ceva de fem.imi vine sa i zic vreo doua.sunt atatea fem.care sufera din cauza lor ca mai bine traiesti singura decat sa mai ai de aface cu specimene de astea!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si barbatii nu sufera dupa femei sau cum? doar ca nu o arata ca voi in plansete si crize isterice nu inseamna ca nu au sentimente!

      Ștergere
  12. sunt si eu femeie si s ar zice ca am coalizat impotriva lor,dar asa este am si eu o prietena care sufera cumplit dupa ce a f.parasita.si n a fost de ajuns asta a si plecat domnul asa pur si simplu fara absolut nici o explicatie.nu i raspunde la tel.nici la mes,nimic absolut,dupa ani de relatie.un pic de respect pt.anii astia in care ai fost iubit,nu?e dureros mai ales sa nu stii cu ce ai gresit sati se spuna un cuvant.nimic!!!si e taur d l respectiv.se spune despre ei ca sunt fideli,dedicati relatiei,rabdatori,nu???asa am citit.si?au zodie barbatii?nu!inseala la greu,toti!sunt la fel toti!

    RăspundețiȘtergere
  13. rar ca o femeie din celelalte semne zodiacale sa ajunga macar la egalitate cu femeia taur: e frumoasa, harnica, fidela, muncitoare, ambitioasa, razbatatoare, sexuala, dulce, blanda, descurcareata, rabdatoare, sociabila, pasnica. daca te porti urat cu ea si daca incerci sa profiti de bunatatea sufletului ei, te face praf. nu-i materialista, dar, ii place luxul pentru ca are f mult bun gust, asa ca nu va tolera langa ea un lenes, un neispravit sau un infidel. fara falsa modestie, aceasta femeie le are pe toate. cei care comenteaza negativ, cu siguranta, au fost prea slabi pentru aceasta femeie atat de puternica si de sensibila in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din proprie experienta -Femeia Taur e minunata dar nu o ridicati la nivel superior caci critica constanta ce o face scaote din minti orice barbat.Critica doar de amoru artei! Si Femeia Leu depaseste o Femeie Taur de cateva ori si ii lasa si tichet de facut plinu pe gratis in benzinarie pe cand ajunge sa isi faca plinul :)

      Ștergere
    2. Sunt certarete, cicalitoare, banuitoare si imposibile. Cele mai teribile "mahalagioaice" sunt nascute sub zodia TAUR.

      Ștergere
    3. Gresesti mult, femeia taur nu este ,,mitocana,, cicalitoare sau imposibila, este ambitioasa, sociabila, rabdatoare si descurcareata . Daca urasti femeia taur, doar pentru ca o consideri materialista, ,, nu generaliza. Cu totii, cautam confortul, sau incercam sa ne facem viata mai buna. Sigur, privesti din exterior, iar aparentele sunt inselatoare, nu cred ca ai cunsocut cu adevarat sufletul, inima, dragostea, unei femei din zodia TAUR, ai fi fost placut surprins de afectiunea, sinceritatea, respectul pe care aceasta zodie il poate oferi. Femeia taur, nu i-si alege ,,cei mai tampiti barbati, ca sa-i poata manipula,, te inseli, barbatul din viata unui taur, este intodeauna o personalitate puternica, iar prietenul, iubitul, prietenele, sunt cei mai minunati oameni, cei mai realisti si sinceri, care nu pot fi ,,acuzati de ipocrizie,,

      Ștergere
    4. CORECT! SUBSCRIU, CA O FEMEIE TAUR CE MA SIMT!

      Ștergere
    5. Sa lasam pe altii sa ne aprecieze ,totusi !

      Ștergere
    6. Este extrem de adev.caracterizarea care ai facut.o nativei din aceasta zodie pt.ca eu ma regasesc in totalitate in ea,si sunt nespus de mandra pt.ca m.am nascut sub acest semn zodiacal considerandu.ma o tauroaica in adev.sens al cuv.restul cuv.jignitoare vis à vis de zodia noastra mult invidiata si ravnita sunt doar can-can!

      Ștergere
    7. Invidioase sunteti voi tauroaicelor. nu va invidiaza nimeni pe voi. Am colege , sefe si rude nascute in aceasta zodie. sunt diferite majoritatea (asta pentru ca mai tine si de educatie). Dar pot sa spun cateva lucruri: nu sunt foarte rele , gura proasta le strica, caci le cam place sa barfeasca si sa rada de oameni, sar in ajutor daca le ceri ajutorul, se oftica daca nu le bagi in seama sau nu le admiri (ca sa nu mai zic sa le perii daca sunt sefe), sunt lacome la mancare si zgarcite. Nu mai spun ca sunt puturoase, nu s-ar apleca sa ridice nici o hartie. iar daca sunt sefe feriti-va de ele la fel si de sefele balanta. sunt cele mai periculoase zodii in postura de sef, calca pe cadavre.

      Ștergere
    8. Femeia taur, nu este invidioasă, doar că urăște minciuna, nedereptatea și persoanele prefăcute, care nu au ce căuta în viața lor. Da, pot spune că ,,gura proastă le strică,, pentru că refuză să păstreze liniște atunci când simt o nedreptate împotriva colegului, amicului, etc, sau împotriva ei, sunt persoane cu un caracter extrovertit, sincere, spun tot ceea ce gândesc. Sunt ambițioase, luptătoare și hotărâte, nu renunță ușor dacă și-au propus ceva, SUNT PERSOANE CU PRINCIPII PE CARE LE RESPECTĂ CU STRICTEȚE, și da, fac sacrificii, dar nu cred că sunt cele mai periculoase zodii în postura de șef.

      Ștergere
  14. Perfect adevarat.Ai spus tot asa ca...n-am ce adauga.Felicitari si,ma bucur ca sunt femeie taur in aceasta existenta.

    RăspundețiȘtergere
  15. DOAMNE SFINTE!atata lauda !!!si cine se lauda?fem.taur.EA PE EA?VA ROGeste PERFECTA,dupa descrieri!n o fi MUTANTA?nu e vreun HIBRID?pt.ca la atata perfectiune cu care ne a fost descrisa aceasta super-mega,fiinta ma indoiesc ca se POATE APLECA SPRE MURITORII ASTIA DE RAND=OAMENII!!!!!noi,celelalte femei,suntem muuuuuuuuuult sub aceasta ,,SPECIE<TAUR!DOAMNE FERESTE!

    RăspundețiȘtergere
  16. CUM SE SCRIE<f.rar femeie care atinge nivelul acestei femei,care si face un merit parca din a fi ZEITA,doar pt.ca e in zodia taur!!!!!fiti mai MODESTE<DOAMNELOR,TAUR!!!!!UNDE I MODESTIA<IN ATATA LAUDA?sau ati uitat de ea.voi,perfectelor!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai fetelor, daca va pare rau, macar nu dati pe fata :D

      Ștergere
  17. pana la urma indif.de zodie,conteaza educatia,bunul simt,valoarea umana!si astea se vad,altii le pot lauda,nicidecum noi,pe noi sa ne ,,vorbim,,la superlativ!!!!!dar,oamenii in general se cred mari,tari,sfideaza,se lauda iar fara narcisism nu se poate!!!!!sa nu uitati,suntem creatii ale lui D ZEU,slabi,pacatosi,increzuti si f.MURITORI,asa ca modestia si umilinta ar fi mai buna!!!!!!!CRACIUN FERICIT PT>TOTI MURITORII!!!fiti iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  18. sunt varsator si sincer va spun invidiez zodiile de pamant pt.sanatatea lor!bine,invidiez in sensul bun al cuvantului!zodiile de aer sunt sensibile si bolnaviciase.cele mai rezistente la stres,imune la boli sunt capric.feciorele si taurii!as vrea sa fi fost fem.taur pt.structura fizica si sanatate!eu,sunt toata o sensibilitate si ma irita lucrul asta!sa fiti iubite,sanatoase si frumoase,ca sunteti voi taurii,grozavi,sanatosi si senzuali!

    RăspundețiȘtergere
  19. da...intradevar suntem fidele doar atunci cand iubim si suntem iubite! si eu am inselat,dar a fost doar o razbunare si lipsa de dragoste! cat despre materialism...e ceva normal sa ai confort si sa ai pe cine sa te bazezi.nu ne place sa fim intretinute...sa fie clar!eu am stat cu un baiat 6 ani de zile si mai mult eu l-am intretinut pe el,dar daca am vazut ca el nu isi da interesul sa avanseze si sa aduca si el bani in casa,a fost ceva logic sa il parasesc! Dragostea nu trece prin stomac!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ti-ai ajutat partenereu un an in perioada cand nu voia sa faca bani e ok dar daca a trecut mai putin de atat scuzama sa spun dar ce sa intamplat cu la bine si la rau? ca sunt convins ca u lai tinut doar tu 6 ani- oamenii mai au si depresii

      Ștergere
  20. si eu spun asa!DRAGOSTEA NU TRECE STOMAC<TRECE PRIN INIMA!si eu am iubit un barbat pe care l am ajutat enorm financiar,in speranta ca va face si el ceva,va pune osul la treaba si.....m a parasit!cand nu prea mai era bani!totul bine si frumos pana e STOMACUL PLIN?si dupa,....ce ramane?daca trece prin INIMA,RAMANE si el cu tine,oricat de greu ar fi!asta e ideea1deci IUBIREA N ARE A FACE CU STOMACUL,concluzia finala ci cu...inima!daca are de aface cu stomacul=interes,cu inima=sentiment!

    RăspundețiȘtergere
  21. sunt o femeie taur si ma regasesc mult in descriere.femeile taur nu sunt materialiste, sunt femei carora le place bunastarea,luxul,si sa aiba o siguranta financiara dar asta nu inseamna ca vor fi cu cineva din interes, pt ca nu le place sa depinda de nimeni si incearca sa faca cariera prin care sa isi castige independenta financiara. iubesc banii pt ca imi ofera siguranta financiara si stiu sa imi administrez bine banii. o persoana care cheltuie banii pe orice inutil, care se multumeste cu ce are si nu vrea mai mult,sau o persoana care cheltuie banii fara cap si se trezeste dimineata ca nu are bani de paine nici sa nu viseze ca va tine un baiat/femeie taur mult timp aproape.taurii sunt speriati de oameni ft cheltuitori (mai ales daca au pe cineva cu venituri medii care sa risipeasca banii usor fara sa se gandeasca daca maine au ce manca).muream cand vedeam ca iubitul meu cheltuia banii pe lucruri inutile,cheltuind de parca noi eram cei mai mari bogatani si apoi urma chinul supravietuirii pana la plata salariului meu.cei mai buni administratori,contabili,si economisti sunt taurii pt ca stiu sa ai aiba grija de bani, iar daca au o relatie cu cineva care arunca cu bani prea usor nu va merge relatia.femeile taur nu insala si sunt ft fidele daca iubesc. dar in momentul in care o relatie cu o femeie taur scartie, si nu mai merge nu e din cauza ei.femeile taur nu sunt geloase si te lasa in pace atata timp cat tu nu dai semne ca ai pe altcineva. o femeie taur cand iubeste are nevoie de siguranta materiala pt ca nu va sta cu tine atata timp cat tu te multumesti cu venituri mici.o femeie taur are nevoie de siguranta afectiva, sa faceti dragoste des, sa o faci sa se simta dorita, sa-i daruieste ft des afectiune prin mangaieri,sarutari, imbratisari, un te iubesc spus in fiecare zi, ii plac cadourile si surprizele,atentiile de orice fel, nu trebuie sa fie scumpe dar sa existe,gen un trandafir, lumanarele aprinse,o cina romantica, etc.cu cat mai multe dovezi de iubire cu atat mai bine.in schimb cand o femeie taur nu primeste iubire si afectiune si se simte neglijata va neglija totul,de la tinuta pana la curatenie,aspect fizic,nu ii va mai pasa de ea cum arata,va fi ca un nor negru de suparare si se va raci sufleteste de persoana iubita si se va racii atat de tare incat relatia va muri,si ori va cauta iubire in bratele altcuiva ori va renunta intr-un tarziu cand va realiza ca te folosesti de ea si ca nu e iubita.cu barbatii taur e diferit.dar raportat la femeile taur daca vreti sa aveti o relatie buna si frumoasa aratati iubire si afectiune cat mai des cu putinta si acel te iubesc si veti vedea o femeie fericita,zambitoare,si iubitoare,si te va inconjura cu toata iubirea ei.daca vreti sa o mai aveti si pe viitor demonstrati ca o vreti si pe viitor,aratati-i ca puteti fi aceea persoana care sa-i ofere siguranta materiala,nu ca sa o intretineti ci ca sa vada ca sti sa ai grija de bani si sti sa ii menti nu sa sa-i arunci pe orice.
    intr-o relatie lesbiana unei femei taur i-ar trebui o femeie care sa tina la bani,sa stie sa aiba grija de ei si sa nu-i risipeasca pe orice aiurea ci doar pe lucruri care merita.ii trebuie o femeie care sa ii ofere iubire si afectiune cat de des posibil, sa i se dedice cu totul doar ei fara sa mai existe si alte persoane in viata persoanei iubite, vrea fidelitate si ofera la randul ei nu va indoiti de asta,e una din cele mai fidele fete din zodiac.mai revin cu idei.astept intrebari si pareri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Eu sunt tauroaica si ma mandresc cu asta.Am ascendent in gemeni si catodata vb mult, dar bineinteles intotdeauna cu simtul umorului care nu trebbuie sa lipseasca.Am avut un iubit in pesti de curand care este foarte ascuns , iar dupa ce ne-am certat nu putea sau nu vroia sa recunoasca ca se gandste la mine, eu stiind asta de la mama lui .Stiam foarte bine ca se gandeste la mine, ca-i pasa de mine si cand vb cu el si ne contraziceam nu recunostea, ba chiar nega . Stiu ca ma iubeste, il simt ca este trist. El este o pers sociabila , cu multi prieteni si de cateva zile nu mai iese din casa, adk de cand nu mai vb noi. Il iubesc foarte mult si vreau si eu un raspuns sincer la intrebarea asta , te rog mult : Ce vrea sa faca de fapt? El este orgolios , la fel si eu . Eu o sa-l astept, dar vreau si eu o parere despre ce are de gand sa faca. Multumesc anticipat :) ( El afiseaza o fatada dura in fata prietenilor lui, iar cand este cu mine este sensibil ca mama lui , partea sensibila fiind adevaratul lui caracter pt ca nu m-a mintit niciodata, stiu sigur. La inceput imi zicea ca nu vrea sa ma piarda , iar apoi, dintr-o data s-a intors la 360 de grade, adk s-a interiorizat pt ca i-a fost frica sa nu-i ranesc sentimentele , si asta nu pricep, HELP! )

      Ștergere
  22. sincer,?cand ne simtim iubite,de cele mai multe ori,oferim si noi iubire neconditionat!e adevarat exista si femei care si bat joc cand se simt iubite,dar asta e viata si trebuie sa ne asumam,orice aduce ziua de maine!

    RăspundețiȘtergere
  23. d soara sau d na de mai sus care descrie attat de mult despre fem.taur,este fantastica in sensul ca ,,se vrea perfecta,,ca fiinta si poate ca asa este,dar traim intr o lume in care atatea cerinte enumerate in comentariu,sunt aproape imposibil de rezolvat!si am avut de a face cu femei taur ca si cliente!f.mult din ce s a scris sunt simple,,fabulatii,,despre aceasta fiinta! s a scris f.mult,degeaba!putin e adevarat,ca sa fiu sincera,nu invidioasa,nu geloasa pe zodie,ci pur si simplu din lucrul cu aceste femei!si da,homosexualii cei mai multi si lesbiene sunt din zodia asta!sunt oameni f.muncitori,harnici,rezistenti la munca,perseverenti,dar ma opresc aici,pt.ca restul sunt,,ajustari,,aduse zodiei,fara temei!

    RăspundețiȘtergere
  24. Traim ntr o lume,in care nu mai conteaza,ce zodii suntem,aproape toti suntem ,la fel.Toate femeile,vor sa se simta iubite(de ex)nu doar cele(taur),asa ca zodia nu conteaza sialte aspecte ale vietii si firii umane,le avem in comun.Suntem la fel si cu rele si cu bune!

    RăspundețiȘtergere
  25. Femeia care face parte din zodia Taur este o tipă extraordinară și ca aspect,și ca comportamant și ca educație și ca tot ce e frumos pe lume!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da e harterofila , cu spate lat si cur mic, toate sunt urate dar se cred frumoase. copiaza pe toata lumea ca ele habar nu au sa se imbrace. dehhhhh duc lipsa de imaginatie

      Ștergere
    2. Constat cu stupoare, critici, asimililări la adresa nativelor din zodia taur, de parcă ar fi cele mai josnice ființe de pe fața pământului. Să fim serioși, GREȘIM ENORM CÂND GENERALIZĂM, fie că ne place, sau nu, sunt persoane care fac parte din viața noastră (MAMA, FIICA, SORA, PRIETENA, IUBITA, COLEGA, ȘEFA), urâte pentru unii, dar IUBITE și apreciate de alții.

      Ștergere
  26. am nevasta taur ,dupa ani de casnicie mia traso de nu mam vazut,da urit tare,pentru mine reprez actritele perfecte si curve nenorocite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai generaliza, te rog frumos! Daca la inceput toate femeile acestei zodii par la fel, pana la sfarsit apar alte chestii care schimba rezultatul, cum ar fii: educatia, anturajul, gandirea, parintii, mediul social, situatia materiala, experientele acumulate.Sunt atatea chestii care fac oamenii din orice zodie sa fie diferiti intre ei, chiar daca au unele trasaturi comune( FOARTE MINUSCULE) deosebirile schimba mult ipoteza. Si eu sunt tauroaica si nu ma regasesc in cuvintele: curva, falsitate, materialista, actrita, si da sunt imposibila cu cine vreau cand vreau.

      Ștergere
  27. Dupa cum se vede taurii -se lauda singuri(aici),iar ceilalti ii critica.Materialismul-asta este insusirea lor de baza.De aici deriva toate,absolut totul se invarte in jurul banilor si intereselor,cand vine vorba de taur.Pana si,,dragostea trece prin stomac,,la ei,etc.degeaba va suparati,multa lume a scris aici asa,pt.ca asta este adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  28. Mi se potriveste perfect descrierea din articol!!Da,femeia taur are si defecte,dar sa-mi arate mie cineva zodia perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu este vorba de zodia perfecta,ci de zodia cu foarte multe defecte(precum taurul).Uitati va la d na BAHMUTEANU-zodie?TAUR-vi se pare o femeie ok.un om de ,,calitate,,?????Eu,as zice DOAMNE FERESTE!Scandaluri,bani,publicitate,circ-totul pt.bani,fratilor ca taurii fac absolut orice pt.bani!!!!!!!!!!!!!Tonciu,etc sunt femei taur-vi se par a fi femei OK?????Nici vorba!Pt.bani ce nu fac astea si in general femeia taur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putem sa gasim cate o "celebritate" de o calitate indoielnica pentru fiecare zodie. Cum ar fi sa zic ca toate femeile din zodia gemeni sunt ca Oana Zavoranu? Si ea vine la TV in speranta ca poate i se va oferi un contract, sa prezinte si ea o emisiune. S-a balacarit cu maica-sa si chiar si dupa moartea ei a continuat circul.
      Fiecare zodie are ciurucurile ei la fel cum exista si oameni de calitate. Nu este frumos sa generalizam.

      Ștergere
  30. Eu zic fiecare sa-si vada barna din ochiul lui inainte sa scoata paiul altuia. OK, toate zodiile au si defecte, dar si calitati. Daca ai cunoscut una sau cateva reprezentante ale zodiei, eu zic sa te abtii din a jigni toate persoanele care sunt nascute sub acest semn. Ganditi-va ca in zodia asta pot fi mamele sau surorile voastre. Si eu sunt taur, si ce daca? Asta nu inseamna ca nu imi accentuez ideea cu o vaza sparta spre tine, ca tot a spus in descriere de calmitatea zodiei, dar daca sunt taur si ati scris voi ca suntem usuratice, nu va asteptati sa ma vedeti prin colturi inghesuita. Zodia traseaza in mare caracterul unei persoane, educatia il definitiveaza

    RăspundețiȘtergere
  31. ADEVARUL VA SUPARA SI VA DOARE,se vede!Daca nu v ar durea ati fi ramas pasiva,ati fi ignorat frazele de mai sus,d soara taur(anonim 1feb).O femeie cu coloana vertebrala(orice fem.nu neaparat taur) educata,evoluata si cu caracter asa cum singura ati spus,nici n ar fi luat in seama ce s a scris despre voi(fem.taur).Dar cred ca undeva in strafundul sufletului dv.stiti ca s a scris,este si adevarat.Eu,sunt varsatoare -nu comentez de bine sau de rau zodiile,am facut o mica observatie vizavi,de cele scrise si pro si contra!ATAT!Cristina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum poti sa ramai pasiva atunci cand vezi ca dupa ce citesti si tu cateva randuri despre zodia ta, isi dau cu parerea toti frustratii. Eu imi respect fostele relatii si nu defaimez fostii tinand cont de zodia lor. Asta e educatia, nu sa stai ca o tata sa te plangi ca a fost usuratica, sau pe interes, ori, mai nou- nimfomana (cea mai mare jignire ever). Cat despre Cristina- varsatoarea, eu nu inteleg ce as putea sa-ti raspund. Intr-un cuvant m-ai facut needucata, involuata si fara caracter. Ca sa te lamuresc- sunt in anul 2 la doctorat biologie, evolutia speciei umane cred ca m-a inclus si pe mine, iar caracterul... Si apropo, si eu ma numesc tot Cristina, dar asta nu inseamna ca noi suntem la fel!

      Ștergere
  32. Sunt mandra ca ma jignesc perfectii :))))) Stati la rand oameni buni. Actorie e mai multa ca la Hollywood , oriunde e actorie. Si asta au invatat femeile taur-cine mai este sincer in ziua de azi? ;) Daca esti prea sincer ramai singur, iar daca minti, ramai singur. Este greseala noastra sau a tuturor? Vorbiti de parca noi suntem primele si ultimele care fac actorie... Nu stiu de ce comenteaza cei carora nu le convine. Inseamna ca ati citit articolul si prin urmare.... noi suntem un subiect bun de discutie :))) OFFF INVIDIA asta pentru zodia taur. Am citit de pe mai multe site-uri comentariile la femeia taur si vad ca toti sunt suparati pe noi si nu vad de ce ... Cred ca suntem mai SPECIALE :)))). SUNTEM NISTE REVOLUTIONARE.... LIKE FETELOR TAUR.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sunt o femeie in zodia Taur si mi se potriveste exact cele spuse si cu bune si cu rele bravo frumosa descriere

    RăspundețiȘtergere
  34. Sunt un barbat din zodia Capricorn si am fost prieten cu o femeie din zodia Taur aproape 5 ani. Sa va povestesc ce mi s-a intamplat REAL mie asa ca invatati din prostia altuia. Ca mai toate tauritele era exceptional de bine construita fizic si dotata mental. Caracteristici: curioasa, voluntara, miloasa, rezistenta fizica de exceptie, cam strangatoare si stransa la mana. Toata aceasta perioada a fost langa mine si la bine si la rau. Ex: in viata mea m-am imbatat o singura data dar crunt, adica mi s-a facut rau rau. A stat langa mine in strada, in zapada si viscol sa ma mangaie, sa ma pazeasca (!) si sa ma duca acasa intreg. Cand ne-am intalnit din nou nu mi-a reprosat nimic dar nici eu nu am am mai atins paharul cat timp am fost impreuna. Din nefericire am fost suficient de bou ( nu Taur ! ) sa fac o "gluma" si sa-i spun intr-un cerc larg de prieteni ca nu ma insor cu ea nici cu militia. Pur si simplu a ramas fara aer, a parasit imediat locatia iar toate incercarile mele ulterioare de a o recastiga au fost nule. Cei cativa ani minunati pe care mi i-a daruit ma fac sa mi-o amintesc si acum dupa multi ani cand sunt insurat si am copii.

    RăspundețiȘtergere
  35. Sunt barbat si am cunoscut o femeie din zodia taur. Din pct meu de vedere, nu am simtit "chimia", cu toate ca era frumoasa. Motiv pt care nici nu am investit in aceasta relatie. Nu din rautate, pur si simplu constientizam ca relatia nu va duce nicaieri. Femeia avea o situatie financiara exceptionala. Afacere, case, masini, etc... Divortata cu un copil (indrageam enorm copilul). Am sa va spun ce am remarcat la ea in tot acest timp.. Plina de viata, zambea si radea zilnic cu toate ca motive eu nu prea ii ofeream. Atenta si saritoare in orice situatie. In ciuda faptului ca o vizitam arareori ( intre noi fiind o distanta destul de mare), de fiecare data ma astepta cu acelasi interes. Cand ajungeam sa ne vedem, arareori imi reprosa, si atunci, f discret. Era afectoasa si devotata.. Muncea enorm la firma pe care o conducea. Facea evidente sacrificii ca si implicare. Era o mam devotata si educa frumos copilul.Ii placea sa faca dragoste si nu era sub nicio forma egoista la acest capitol. Dimineata imi pregatea adeseori doua feluri de mancare. Se bucura de fiecare data cand ma vedea multumit. Credeti-ma, in acel moment, situatia mea financiara nu era una de invidiat. Investeam in propria-mi firma si veniturile mele erau drastic diminuate. Si masina pe care o conduceam la acea vreme, era o epava. Simteam cum se chinuie sa ma pastreze. Dupa aproape un an de incercari, am renuntat sa-i mai ofer iluzii de viitor. Si, da, atunci m-a "inselat" si a renuntat la mine. M-a anuntat discret, ca se vede cu cineva. M-am bucurat pt ea dar in acelasi timp am simtit tristete. Mi-am dorit din tot sufletul sa ma indragostesc de ea. Din pacate nu am reusit. Si fara iubire nu pot sa-mi construiesc si desfasor intreaga viata. Asadar, doamne, domni, nu as putea sa vorbesc urat aceasta femeie. A fost minunata. Si, da, din zodia taur.

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu generalizam, dar in cele mai multe cazuri, femeia taur va fi denigrata de barbatii slabi, mincinosi si infideli care au ravnit la ea si de femei. Multe femei. :))) Din prostie, rautate si invidie. Multa invidie. Un barbat destept si puternic care a cunoscut cu adevarat o femeie taur si-o va aminti toata viata, exact asa cum a fost ea, cu bune si rele, pentru ca, mai presus de toate, este un om minunat, onest, sensibil si frumos. Defectele chiar sunt necesare, la cat de mult are de oferit o reprezentanta evoluata a acestei zodii.

    RăspundețiȘtergere
  37. Haha ce amuzant e sa vezi in comentarii cu defectele fiintei umane regasite doar in femeia Taur! Oare celalelte femei din alte zodii duc lipsa de aceste defecte?! Sper sa gasiti femeia perfecta in alta zodie..
    Recunosc ca ma comport in functie de cum sunt tratata, primesc putin-dau putin, primesc rautate-te tratez cu ignoranta. M-ai dezamagit? S-ar putea sa nu-ti zic nimic dar sa ti-o arat prin comportament. Cand vine vorba de iubire..e greu! (Mie una mi-e frica ca daca voi iubi la capacitatea max sunt atat de vulnerabila incat nu mai valorez nimic fara acea pers, motiv pt care estompez sentimentele)
    Pt cei ce au reusit sa trezeasca fiorul dragostei in femeia taur sunt sigura ca au gasit macar jumatate din calitatile descrise!
    Sa nu uitam ca nimeni nu e perfect ..iar daca mai esti si incompatibil...mai bine du-te si te culca!

    RăspundețiȘtergere
  38. Femeia taur nu va putea niciodata respecta si iubi un barbat mai slab decat ea. Ori ea fiind f puternica isi gaseste greu un barbat pe masura. Daca se va insoti cu cineva doar ca sa aiba pe cineva alaturi, il va umili, mai devreme sau mai tarziu, cu sau fara voie, prin chestiile pe care le-ati spus. Asta-i tot secretul. Straduiti-va sa-i fiti pe masura, si-atunci se va transforma in femeia minunata care este. Unei regine ii sta bine doar alaturi de regele ei, pana atunci ... nu te insoti la drum cu ea, daca nu o meriti. Nu mai plangeti, incercati sa fiti mai buni!

    RăspundețiȘtergere
  39. Una dintre cele mai speciale femei! Frumoasa, desteapta, sensibila, puternica. Un instinct sexual maxim si f romantica, totodata. Da, am cunoscut o asemenea zeita intr-un moment al vietii mele, dar am fost prea las ca sa stiu s-o pastrez. O femeie care merita tot respectul, toata admiratia si iubirea neconditionata. Fiica mea este taur si-i regasesc aceeasi prestanta si demnitate, intalnite la iubirea mea din tinerete. Cat le aveti aproape, pastrati-le, altfel veti regreta toata viata. Femeia taur ramane una dintre cele mai frumoase amintiri pe care am trait-o si care m-a facut sa traiesc fiecare moment al relatiei la cote inalte. Nu pot decat sa-i multumesc pt tot.

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu sunt taur si pot spune ca ma regasesc in descrierile tale. imi place sa citesc parerile altor persoane despre zodia taur cum imi place zodiacool.ro. De acolo imi citesc horoscopul zilnic. Astept si alte pareri despre femeia taur sa vad daca ma incadrez si eu cele spunse. Mult succes tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  41. Prietena mea e Taur, aproape tot ce scrie in articol i se potriveste.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.