Horoscop Capricorn iulie 2013

Horoscopul Capricornului iulie 2013 prefigureaza o dramatica oscilare intre o atitudine ferma, increzatoare in relatiile cu oamenii, si o stare sovaielnica, ce te poate vulnerabiliza, aducandu-ti mari prejudicii in plan social si personal. Este nevoie, asadar, sa te agati cu perseverenta de telurile tale majore si resursele personale ce nu iti pot fi tagaduite de nimeni si nimic.

Sovaielile si nesiguranta din interactiunea sociala ajung sa se risipeasca, putin cate putin, odata cu 8 iulie, gratie revenirii lui Saturn in turnura directa in Capricorn si a unsprezecea casa a Capricornului. Ai prilejul, astfel, de a te te dedica, cu sinceritate si neingradire, unor autentice relatii de prietenie sau unor colectivitati de oameni asemeni tie. Incearca, totusi, sa nu cazi pe panta unei prea mari dependente fata de oamenii indragiti...

Luna noua ivita pe 8 iulie in Rac continua sa iti aseze in fata prioritatile anterioare, sugerandu-ti sa afli mai multe despre ceea ce te leaga de cei din imediata ta apropiere. Este vremea sa te indepartezi de superficialitate si sa iti reinchegi conexiunea cu persoane ce nu se folosesc de tine, ci te sprijina in afirmarea ambitioaselor tale teluri.

Din 13 iulie, tranzitul lui Marte in sectorul Racului si a saptea casa a Capricornului te imboldeste, pe mai departe, sa renunti la orice fel de complexe sau o excesiva timiditate in relationarea ta cu lumea. Indrazneala care te insufleteste acum iti dicteaza sa iei taurul vietii de coarne, si sa iti pui in lumina, fara nici o jena, autentica personalitate. Nu mai ai de gand sa faci rabat de la idealurile si visele tale, chiar daca acest lucru poate provoca racirea unor legaturi amicale.

O transformare necesara in comuniunea cu familia se intrevede din 17 iulie, ca urmare a trecerii lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si a patra ta casa. Este de asteptat sa fii deranjat ori afectat profund de un aspect negativ ce persista in relatia cu unele rude ori persoane apropiate, fiind provocat sa fii extrem de critic sau autoritar. In acelasi timp, se poate ivi prilejul de a te muta sau a achizitiona o locuinta la care visezi de mult timp.

Incepand cu 20 iulie, intoarcerea lui Mercur in tranzit direct in Rac te sprijina a-ti dezvalui noi mijloace de a te integra in societate, scotand in evidenta trecute greseli si invatamintele aferente acestora. In aceasta conjunctura astrala, este indicat sa te focalizezi asupra obiectivelor comune, indiferent daca la mijloc este un partener din sfera persoanala, sociala ori profesionala. Initiativele norocoase de maine par a depinde de cineva aflat in preajma ta.

Cenusiul existentei cotidiene iti repugna odata cu 22 iulie, ca efect al calatoriei lui Venus in regatul Fecioarei. Pari a te bucura de orice lucru capabil a-ti largi orizonturile, atat din punct de vedere fizic, cat si spiritual. Pari a fi ispitit cu precadere de persoane ori locuri straine, aureolate cu un incitant exotism.

O perioada caracterizata de o extrema emotivitate ori sensibilitate este initiata tot din 22 iulie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in sectorul Leului. Pari a fi foarte nesigur pe tine in interactiunea sociala, mereu gata de a-ti dezvalui profundele temeri si vulnerabilitati. Poti fi expus unor neasteptate ecouri ale trecutului, unor dureroase dezamagiri fata de oameni la care tii. Straduieste-te sa constientizezi felul cum comunici cu ceilalti, in special tendinta altora de a te manipula sau a profita de tine.

In aceeasi zi de 22 iulie, Luna plina din Varsator si a doua casa a Capricornului pune accentul asupra zonei tale de confort, a  echilibrului intre ceea ce daruiesti si ceea ce primesti. Chiar si in zona delicata a vietii amoroase, poti fi pus in situatia de a trasa o granita intre tine si partenerul tau. Cu toate ca placerile si interesele tale capata intaietate, nu este deloc bine sa treci, totusi, cu vederea nevoile esentiale ale celor de langa tine.

Horoscop Capricorn iulie 2013 - Dragoste

Pe 8 iulie, Luna noua din a saptea casa a Capricornului te imboldeste sa recladesti armonia din relatia de cuplu. Poate ca este cazul sa lasi putin de la tine, sa iti revizuiesti o atitudine marcata de individualism si sa te predai, nu chiar neconditionat, unei izbavitoare iubiri.

Prezenta lui Venus in a noua ta casa te poate face sa devii, odata cu 22 iulie, foarte expansiv si generos in viata amoroasa. Nu este exclus sa isi faca loc spre tine un fierbinte simtamant fata de cineva de mult cunoscut, caruia nu i-ai luat in seama pana acum discreta, dar magica atractivitate. In acelasi timp, daca o noua poveste de dragoste se infiripeaza in acest context astral, ea pare a fi asociata si cu o persoana dintr-un alt mediu social sau de pe alte taramuri.

Horoscop Capricorn iulie 2013 - Bani si cariera

Din 22 iulie, atunci cand Venus isi croieste drum prin cea de-a noua casa a Capricornului, pari a avea abilitatea de a-ti aduce alaturi numerosi aliati in cariera. Sunt favorizati mai ales nativii din aceasta zodie ce au de a face cu relatiile cu publicul.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diana.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn iunie 2013
Horoscop Capricorn iulie 2013 Horoscop Capricorn iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. da frumos se cunoaste ca sa muncit ptr acest horoscop felicitari meritati sincere felicitari cu respect d-na florea

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.