Horoscop Taur iulie 2013

Horoscopul Taurului iulie 2013 prevesteste o perioada prielnica afirmarii personalitatii, adaptarii la ritmurile cotidianului, ameliorarii relatiilor sociale si personale.

Odata cu 8 iulie Saturn revine in aspect direct in Scorpion inlaturand barierele ce iti stanjeneau o sincera, onesta relationare cu oamenii din preajma ta, cu parteneri din domeniul social, profesional si personal. Pari a fi sprijinit in reinvigorarea legaturilor cu persoanele importante din viata ta, mai ales ca ai inclinatia de a-ti lasa deoparte egoismul si vanitatea, a face compromisuri si a fi dispus la negocieri.

Luna noua ivita tot pe 8 iulie in Rac si a treia casa a Taurului pune accentul pe ameliorarea mijloacelor de comunicare, studiu, organizarea personala, interactiunile sociale cotidiene si o avalansa de sarcini si obligatii. Este o vreme oportuna pentru a invata ceva nou, a te integra cu usurinta in viata sociala, a te ocupa de detaliile existentei zilnice. Norocul pare a fi de partea ta cu precadere cand te apuci de ceva nou-nout, inaintezi cereri ori CV-uri, ori comunici in scris.

O marcanta intensificare a influentelor anterioare se produce din 13 iulie, sub impactul tranzitului lui Marte in Rac. Tinzi a-ti afirma cu pregnanta personalitatea pe cale verbala, in special pur intelectuala. Sunt favorizati in special nativii din Taur care studiaza ori care se implica in fervente schimburi de idei si opinii. Cu toate acestea, se poate manifesta o debordanta nevoie de impunere personala, ajunsa in pragul vehementei ori neacceptarii sugestiilor celorlalti. Atentie, asadar, la disputele cu rudele si amicii, dar si la problemele aparent intamplatoare ce par a interveni in legatura cu masina personala sau cu transportul zilnic prin oras.

Incepand cu 17 iulie, intrarea lui Uranus in turnura retrograda in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului este asociata cu revelatii izvodite din regiunile intunecate ale subconstientului. Sunt, in acest fel, posibile noi interpretari ale trecutului si ale modului cum acesta isi pune amprenta asupra prezentului. Balastul emotional adunat in ultimul timp poate fi aruncat fara nici o ezitare peste bord, indiferent daca este vorba despre un esec in afaceri ori o dezamagire in dragoste. Ai la indemana, astfel, sansa de a te aduna in vederea unor noi si promitatoare obiective ale existentei.

O oarecare deruta ce te-a stapanit, poate, in interactiunea cu lumea din jur este pe punctul de a se risipi odata cu 20 iulie, ca urmare a iesirii lui Mercur din aspectul retrograd din Rac si a treia casa a Taurului. Poti fi, din aceasta pricina, mult mai increzator in tine insuti si mai motivat in urmarirea telurilor tale. Unele amanari, intarzieri, ocolisuri ce ti-au stanjenit dezvoltarea par a dispare ca prin farmec. Atat in plan personal, cat si social, ai prilejul de a merge direct la tinta si a-ti materializa mult mai devreme decat te-ai fi asteptat niste dragi visuri.

Cinematograful, teatrul, muzeele pot reprezenta puncte de mare atractie din 22 iulie, gratie calatoriei lui Venus in Fecioara. Pari a fi ispitit de forme artistice de relaxare, iar creativitatea te imboldeste sa te exprimi cat mai original si mai elocvent. Ai inspiratia de a te aseza in cea mai favorabila lumina in viata personala.

Dorinta de a socializa si a te lasa purtat pe varful de val al amicitiei pare a cunoaste o sensibila diminuare odata cu aceeasi zi de 22 iulie, atunci cand Soarele patrunde pe meleagurile Leului si in a patra casa a Taurului. Odihna, deconectarea, mai degraba in sanul familiei, devine o prioritate. Transfomarile interioare ce te-au marcat in ultimul an iti pot oferi, dintr-o data, o noua perspectiva despre mediul tau ambiant. Nu este exclus sa fii nemultumit, in adancul inimii tale, de atmosfera familiala ori locuinta ta, nazuind a le aduce o semnificativa schimbare.

Horoscop Taur iulie 2013 - Dragoste

Reluarea tranzitului direct al lui Saturn in a saptea casa a Taurului instaureaza din 8 iulie o atmosfera de profunda comuniune cu persoana iubita. Putine lucruri mai stau in calea relansarii, la un nivel superior, a vietii tale amoroase.

Odata cu 22 iulie, Venus in a cincea ta casa te inconjoara cu o aura de farmec si atractivitate. Nativii singuri din Taur nu trebuie sa faca impresionante eforturi pentru a se lasa in voia jocurilor flirtului si dragostei. Mai mult decat atat, ei par a fi pusi, adeseori, in situatia de a alege intre numerosi potentiali parteneri de cuplu. Taurii angajati de ceva vreme intr-o legatura amoroasa se pot bucura de o fertila si innoitoare afectiune reciproca.

Horoscop Taur iulie 2013 - Bani si cariera

Pe 22 iulie, Luna plina din Varsator si a zecea casa a Taurului te focalizeaza asupra ambitiilor legate de cariera si a proiectelor de cursa lunga. Intr-un asemenea context astral, te poti intreba cat de perseverent esti in implinirea telurilor profesionale si castigarea unei reputatii solide la serviciu. Intrucat Luna plina vesteste adeseori si o incheiere, este posibil sa te debarasezi de aspecte ori persoane de rau augur asociate cu sfera profesionala.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur iunie 2013
Horoscop Taur iulie 2013 Horoscop Taur iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Deci e foarte probabil sa petrecem o perioada de timp prin cinema sau la teatru, interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunttaursitotcesesopunedespretaur anul acesta mie mi s-a inytimplat anul trecut si nu intaeleg mai nimic

    RăspundețiȘtergere
  3. Horoscop ok multumim stimata doamna.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.