Horoscop Varsator iulie 2013

Horoscopul Varsatorului iulie 2013 prefigureaza un interval de timp favorabil relansarii in viata sociala, profesionala si personala, transformarii sinelui din perspectiva unei improspatate viziuni despre sanatate si interconectare cu oamenii din preajma ta.

Din 8 iulie, reintoarcerea lui Saturn in aspect direct in Scorpion iti rasplateste straduintele, perseverenta si prudenta de care ai dat, sper, dovada in plan social si profesional pe parcursul tranzitului retrograd al acestei planete. Daca ai incercat, cu adevarat, sa faci fata vitregiilor ori aspectelor nefavorabile de pana acum, unor intarzieri sau amanari ale proiectelor tale, ar trebui sa ai parte de mari oportunitati. Pe de alta parte, concentrarea exclusiva asupra lumii din afara nu este deloc benefica pentru intretinerea unei atmosfere de reala afectiune in relatiile cu familia si persoana iubita.

Luna noua ivita pe 8 iulie in Rac si a sasea casa a Varsatorului marturiseste despre starea de sanatate, numeroase sarcini ori obligatii, adaptarea facila la rutina existentei si atentia fata de detaliile semnificative ale traiului zilnic. O astfel de Luna plina te incurajeaza sa aduci schimbari de proportii in stilul tau de viata, sa te dedai unor obiceiuri alimentare si fizice sanatoase, sa descoperi o reconfortanta placere in sprijinul acordat persoanelor din imediata ta apropiere.

O incitare inovatoare a gandirii, capabila a izvodi idei stralucite dar si dificil de a fi materializate, isi face loc catre tine odata cu 17 iulie, ca urmare a intrarii lui Uranus in turnura retrograda in Berbec si a treia ta casa. Pari a fi gata de a imbratisa orice este iesit din comun sau din chinga conventiilor. Tocmai de aceea, poti sa ii iei prin surprindere pe ceilalti prin ineditul ori perspectivele opiniilor tale. Este posibil sa ai ocazia de a calatori si a descoperi astfel nebanuite oportunitati si persoane avand potentialul de a-ti largi orizonturile cunoasterii.

Noi viziuni legate de sanatate si munca sunt pe cale de a te stapani din 20  iulie, sub impactul revenirii lui Mercur in aspect direct in Rac si a sasea casa a Varsatorului. Mesajele confuze asociate cu astfel de lucruri par se clarifica si a-si evidentia beneficiile, ajutandu-te sa iti redezvalui locul in lume si calea auspicioasa a viitorului.

Incepand cu 22 iulie, atunci Soarele patrunde in sectorul Leului, pari a avea inclinatia de a te focaliza asupra relatiilor notabile din viata ta. Acest tranzit este in masura sa iti aduca alaturi noi parteneri ori asociati, si sa te faca mult mai constient de dinamica inteactiunii cu persoane asemeni tie.

Tot pe 22 iulie, Luna plina din Varsator si prima ta casa pare a-ti starni nemultumiri mult rumegate dar nemarturisite pana acum vizavi de atentia ori respectul pe care ti le acorda ceilalti. Incearca sa te retii de la izbucniri temperamentale infantile, straduindu-te, mai curand, sa iti perfectionezi modul de a te impune cu autenticitate in lume. Ti se accentueaza mai cu seama necesitatea de a gasi o cale de mijloc intre nevoia ta de libertate si dependenta fata de oamenii din imediata ta apropiere. Chiar daca este timpul sa pui accentul asupra nazuintelor proprii, asta nu inseamna ca trebuie sa calci in picioare simtamintele celorlalti.

Horoscop Varsator iulie 2013 - Dragoste

O profunda si intima conexiune cu persoana iubita pare a avea sorti de izbanda odata cu 22 iulie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a opta casa a Varsatorului. Esti gata sa pui capat unor diferente de opinii din relatia de cuplu asociate cu puterea, banii sau onestitatea in impartasirea afectiva. Oricum, senzualitatea este pe punctul de a pune stapanire peste viata ta amoroasa.

Prezenta Soarelui in a saptea ta casa te poate aduce in preajma unor intamplari ori experiente de viata avand capacitatea de a-ti deschide ochii asupra neimplinirilor din legatura ta de cuplu. Aspecte ale personalitatii pe care ti le ascundeai, infranai, sau credeai a nu aduce nimic bun in relationarea cu fiinta indragita isi dovedesc, dintr-o data, utilitatea. Echilibrul intre primirea si daruirea sentimentelor capata intaietate.

Horoscop Varsator iulie 2013 - Bani si cariera

Tranzitul direct al lui Saturn in a zecea casa a Varsatorului risipeste odata cu 8 iulie conjunctura nefavorabila din sfera profesionala, asezandu-ti in fata rezultate spectaculoase, mai ales daca nu te-ai lasat intimidat de relele auspicii trecute, si ai continuat sa te conformezi unei planificari stricte ale pasilor tai inainte in cariera. Este posibil, asadar, sa te bucuri de o recunoastere formala ori materiala a straduintelor tale, o marire a veniturilor sau o promovare mult asteptata.

Incepand cu 13 iulie, calatoria lui Marte in regiunea Racului si a sasea ta casa iti furnizeaza o mare doza de energie, canalizata catre o munca plina de dedicatie avand rolul de a-ti ameliora pozitia in cariera. Realizarile tale din acest ciclu martian se pot costitui in veritabile repere de apreciere ale valorii personale si eficientei personale. Nu este vorba atat de evaluarea altora, cat de propria ta cantarire a atuurilor personalitatii tale. Din aceasta cauza, acest tranzit nu garanteaza neaparat si imediat niste recompense pe masura eforturilor depuse de tine.

Din 22 iulie, tranzitului lui Venus in Fecioara si a opta casa a Varsatorului iti pune la dispozitie o serie de avantaje financiare, posibil prin mijlocirea unui partener din viata personala, profesionala ori sociala.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator iunie 2013
Horoscop Varsator iulie 2013 Horoscop Varsator iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2013 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Am cativa prieteni care sunt varsatori si tind sa cred ca relatiile noastre se vor imbunatatii in perioada urmatoare.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt o varsatoare f.multumita de horoscopul realizat de dv.va multumesc ca existati.

    RăspundețiȘtergere
  3. desi sunt aceeasi varsatoare care a avut pana acu m un an 2013 f,greu.nu stiu cum va fi urmatoarea jumatate a anului,dar sper sa fie mai bine.poate varsatorii au un an mai prost.d-zeu sa fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Diana sint si ieu un varsator divortat si am o prietena berbec divortata ,ne intelegem bine pina acum ,ce viitor vom avea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi scrie cat de curand despre compatibilitatea in dragoste dintre Varsator si Berbec...

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna diana ,eu sunt varsator cu ascendent in berbec ,poate faceti un articol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa introduc acest lucru pe agenda mea, deocamdata foarte incarcata

      Ștergere
  7. va multumesc pentru sfaturi urmaresc blogul dumneavoastra insa doresc sa stiu daca relatia mea( eu varsator 24 01 1974) cu un barbat leu 31 07 1969 are rost sa mai continuie avem multe divergente chiar daca avem si copii la mijloc nu cred ca mai rezist e bine sa iau o hotarire, va rog sa-mi raspundeti cu un da sau nu ,va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.