Femeia Balanta - Prietena, iubita, sotie si mama


De obicei, o nativa din Balanta este o femeie completa, totala, caracterizata de un stil incarcat de farmec si  incantatoare eleganta. In plus, are potentialul de a intelege logica masculina si a-i infrange intr-o confruntare de idei pe numerosi barbati suferind de egocentrism. Atrasa de dezbateri si dueluri verbale, are capacitatea de a cantari cu grija si discernamant opiniile pro si contra. O fata din Balanta este in stare sa porneasca si sa duca pana la capat orice disputa de una singura, neavand nevoie decat de cateva comentarii sau observatii ocazionale ale celor din jur. Atunci cand este antrenata intr-o discutie in contradictoriu, se simte in elementul ei, condimentandu-si argumentele cu gratie si un irezistibil suras.


Un barbat poate fi cucerit pe nesimtite, chiar fara a baga de seama, de farmecul si expresivitatea fetei sale. Intr-o asemenea situatie, ea tinde a fi invingatoare atat pe campul de lupta al ideilor, cat si pe cel al sentimentelor. In cel de-al doilea caz, are la indemana o impresionanta putere de convingere, bazata pe  nepartinire si argumente logice. Una din trasaturile femeii nascute in zodia Balantei reprezinta o constanta nazuinta catre dreptate si echilibru. Pe de alta parte, ea stie sa-si impuna punctul de vedere cu un tact si o delicatete ce nu au cum ofensa. De remarcat este ca o astfel de femeie nu stie ce inseamna incapatanarea si isi schimba cu usurinta opiniile daca i se pun in fata niste motive realiste si convingatoare.

Barbatul Balanta - Dragoste si cucerire

Femeia Varsator - Prietena, iubita, sotie si mama

Zodia Balantei si dragostea

Fetelor din Balanta le place sa fie inconjurate de frumuseste si chiar lux, neoranduiala si lipsa de curatenie provocandu-le oroare sau deprimare. Daca se vad silite sa traiasca prea mult intr-un mediu sordid, insalubru, pot ajunge sa fie suferinde inclusiv din punct de vedere fizic. Cele mai multe dintre ele continua sa lucreze dupa casatorie. In afara de bani, sunt motivate de conceptia ca un mariaj este asemeni unui parteneriat, in care doi oameni trebuie sa-si imparta responsabilitatile in mod egal.

Singuratatea nu constitue vreodata un punct de atractie pentru o femeie din acest semn zodiacal. Ea nu urmareste nicicand sa domine intr-o legatura de cuplu, alesul ei primind intotdeuna respectul cuvenit. Totodata, se straduieste sa ii atraga atentia asupra unor potentiale greseli si decizii eronate. In aceasta situatie, preia initiativa, incercand sa sugereze ca barbatul este, de fapt, cel care are cuvantul hotarator. Nu se impotriveste niciodata pe fata deciziilor partenerului, dar daca el o da in bara, il readuce cu rabdare si multe menajamente pe calea cea buna. O astfel de urmasa a Evei este emotiva, dar acest lucru nu ii impieteaza opiniile si judecatile. Realitatea, faptele sunt reperele sale constante in existenta de zi cu zi.

Suspiciunile, banuielile nu fac parte din arsenalul personalitatii fetei Balanta. Se increde intru totul in tovarasul sau de viata, neconcepand, de exemplu, sa-i cerceteze pe ascuns mesajele de pe email. Isi exprima sentimentele nemijlocit si cu o mare larghete, fara a se zgarci in privinta privirilor tandre, alinatoarelor mangaieri, calduroaselor imbratisari si iubitoarelor saruturi. Dupa casatorie, partenerul ei nu se va putea plange in nici un caz de o casa murdara sau invalmasita. Totul va fi bine pus la punct, curat si stralucitor, de la bucatarie si pana la camera copiilor.


Desi ii place sa vorbeasca, o iubita Balanta are talentul de a asculta cu rabdare si intelegere monologurile alesului ei. Feminitatea sa se intrevede in orice face, indeosebi in viata amoroasa. Cu toate acestea, daca se loveste de o criza, pare a fi la fel de puternica ca si un barbat. Ea va fi mereu alaturi de omul indragit, pentru a-l ajuta, a-l motiva, a-l sprijini si a-l intari.

Ca mama se dovedeste a-si iubi fierbinte si a-si ingriji cu obstinatie copiii, acest fapt neimpiedicand-o sa fie nitel stricta, mai ales cand este vorba de tatal lor. Ea va rezolva toate problemele lor, incercand sa nu-i dea barbatului mari batai de cap. El reprezinta, de obicei, prima si cea mai mare iubire a ei, neputand a uita vreodata acest lucru!

Mai mult decat atat, sotia Balanta nu le permite copiilor sa-si trateze cu lipsa de respect tatal, nevoile acestuia fiind prioritare pentru ea. Daca sotul devine prea strict cu cei mici, mama din aceasta zodie nu face altceva decat sa-si stearga lacrimile si sa le ofere acestora, in secret, ciocolata sau cadoul refuzat. Din cand in cand, femeia Balanta poate ajunge totusi la un dezechilibru... In pofida acestui lucru, armonia si stabilitatea se reintorc curand, ea devenind la fel de sigura pe sine ca intotdeuna.

Ea este una din putinele exponente ale sexului frumos ce poate juca la perfectie rolul unei printese gratie sarmului sau inefabil, fiind, deopotriva, capabila sa-si ajute cu vigoare partenerul.

Copyright © diane.ro

Femeia Balanta - Prietena, iubita, sotie si mama Femeia Balanta - Prietena, iubita, sotie si mama Reviewed by Diana Popescu on iulie 17, 2013 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Incerc in maximum o saptamana!

      Ștergere
    2. Multumim pentru previziuni Diana.
      Chiar daca pentru "balante " anul 2014 nu va fi foarte bun, macar tu o spui delicat si cu mult tact.

      Ștergere
  2. Sunt in zodia balanta si mi se potriveste ce ai scris aici in proportie de 80 % .Felicitari ptr articol :)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumim pentru descrierea excelenta a femeilor balante din articol...se mulează perfect pe caracterul meu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt balanta, dar se potrivesc prea putine din cele de mai sus...!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt capricorn (băiat) si sunt îndrăgostit maxim de o fata balanța, dar nu am curajul sa ii spun asta... :( Ce credeti, ar merita sa incerc sa ii spun ce simt pentru ea? si ea se uita la lung la mine, dar nu am certitudinea ca ma place, inca mai am dubii... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asemeni mutor ballante, probabil ca inca mai "cantareste" daca te place sau nu. De tine depinde sa inclini balanta in favoarea ta.

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.