Compatibilitatea Berbecului cu toate zodiile

Compatibilitatea Berbecului in dragoste alaturi de toate zodiile nu este intotdeuna tocmai usor de deslusit. Berbecul se implica cu temeritate in viata amoroasa si are uneori o abordare cumva naiva a unei relatii de cuplu. El trebuie sa invete sa iubesca putin cate putin, experienta dupa experienta, existand posibilitatea sa aiba cateva dezamagiri ori deceptii amoroase inainte de a-si afla un autentic suflet pereche.
Pasiunea Berbecului se aprinde cu mare usurinta si se stinge la fel de repede mai ales din pricina rutinei dar si a tendintei de a privi cu o prea mare subiectivitate fiinta iubita. Nu trebuie neglijata nici inclinatia Berbecului de a fi mereu la carma, de a se erija in lider chiar si in dragoste, un lucru ce poate exaspera sau indeparta unii din potentialii sai parteneri de cuplu.

Unul din cele mai independe semne ale zodiacului, Berbecului nu ii place sa fie controlat sau subjugat. Adora sa primeasca si sa daruiasca atentie, afectiune, si isi doreste sa-si impartaseasca cele mai intime ganduri persoanei indragite. In acelasi timp, el risca sa isi copleaseasca partenerul sau sa il sufoce printr-o mare posesivitate sau o grija extrem de insistenta. Asta nu inseamna ca nu are mandrie, ci din contra. Atunci cand isi da seama ca nu (mai) este dorit, pune capat fara sovaieli unei relatii. Senzualitatea Berbecului emana din fiecare por al sau, din fiecare gest si cuvant adresat alesei / alesului inimii sale.

Berbec - Berbec : Compatibilitate in dragoste

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Rac : Compatibilitate in dragoste  

Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Fecioara: Compatibilitate in dragoste

Berbec -Balanta: Compatibilitate in dragoste

Berbec - Scorpion: Compatibilitate in dragoste    

Berbec - Sagetator - Compatibilitate in dragoste  

Berbec - Capricorn: Compatibilitate in dragoste  

Berbec - Varsator: Compatibilitate in dragoste

Berbec - Pesti: Compatibilitate in dragoste
Compatibilitatea Berbecului cu toate zodiile Compatibilitatea Berbecului cu toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on august 04, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.