Berbec - Capricorn: Compatibilitate in dragoste

Berbecul, semn zodiacal de foc, si Capricornul, zodie de pamant, se avanta cu toata fiinta in dragoste, dar compatibilitatea dintre ei lasa de dorit pentru ca tind a fi despartiti de personalitati cat se poate de diferite.
Berbec - Capricorn: Compatibilitate in dragoste
Intrucat pozitia lor din zodiac formeaza un cuadrat, relatia dintre ei se poate sfarsi brusc si definitiv, printr-un impact dur, ce le poate bloca pentru o vreme sau chiar definitiv, cat se poate de brusc, chiar si implinirea afectiva alaturi de un promitator alt partener de cuplu. Amandoi sunt ambitioase semne cardinale, caracterizate de dorinta de a fi pe primul loc, dar, daca potentialele lor conflicte  si contradictii sunt inlaturate printr-o constanta preocupare comuna, lucrurile pot merge bine, cei doi ajungand sa inchege o puternica conexiune intru iubire.

Plin de sine, Berbecul are obiceiul de a smulge din tatani portile spre o idila amoroasa, in timp ce conformistul si seriosul Capricorn prefera o abordare cumva mai rezervata a unei incipiente povesti de dragoste. Capricornul nazuieste dupa o relatie stabila, pe termen lung, pe cand Berbecul traieste la maximum clipa de clipa, prin toate simturile sale. Flacara patimasa a Berbecului pare, uneori, a fi domolita de atitudinea cumpatata a Capricornului, imboldindu-l pe cel dintai sa isi caute in alta parte ori in alt mod eliberarea efervescentei sale energii si nevoi de afirmare. Capricornul poate fi socat de spontaneitatea si imprevizibilitatea stilului de viata al Berbecului, aspirand catre o existenta mai asezata, jalonata de o stricta planificare.

Cu toate ca cei doi pot deslusi si simti trasaturi extrem de valoroase unul in celalalt, ei pasesc mereu pe un camp minat. Aceasta conexiune in dragoste aduce impreuna doi oameni insufletiti de o mare vointa, fiecare dintre ei hotarat sa fie deasupra celuilalt. O astfel de relatie se poate dovedi viabila sub forma unei indelungate prietenii ce se metamorfozeaza treptat intr-o echilibrata legatura de dragoste in care amandoi sunt capabili sa puna capat oricarei frictiuni ori dispute.

Calitatile de inovator ale Berbecului si cele de administrator ale Capricornului se pot impleti intr-un reusit parteneriat de afaceri sau in cladirea unei durabile familii. Se poate forma, in acest fel, o formidabila echipa, in care fiecare intelege si respecta gandirea si modalitatile specifice de a actiona ale celuilalt.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Berbec- Balanta : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Scorpion : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Sagetator : Compatibilitate in dragoste
Berbec - Capricorn: Compatibilitate in dragoste Berbec - Capricorn: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on august 02, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. exact asa e si la mine:))


    RăspundețiȘtergere
  2. sunt dan si mie mi se intampla la fel

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt Dan si iubesc un Capricorn...acum invat ce trebuie sa fac sa creez o relatie durabila...

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut eu sunt în zodia berbec și iubesc o femeie în zodia Capricorn intradevar multe dintre cele spuse se potrivesc un singur lucru ca sa pot face o relație cu o femeie capricorn am făcut multe eforturi

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă rog cer ajutorul vostru cum și ce ar trebui sa fac sa pot reuși o relație intre barbatul berbec și femeia capricorn. aștept răspunsul dumneavoastră

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca ar trebui sa-ti tii mai mult in frau entuziasmul, impulsivitatea, sa incerci sa fii cat mai rabdator si mai constant in gesturile si cuvintele prin care vrei sa-i dovedesti dragostea ta. Arata-i mai mult prin fapte ca esti gata sa o sprijini in tot ce face si ca ii intelegi aspiratiile si pasiunile.

      Ștergere
  6. Un capricorn te va face sa plângi mereu, dacă îți dorești asta,totul e minunat pentru un capricorn.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.