Cum sa te casatoresti in 2013-2014?- via Nedormitul din Austin

Daca vrei sa te casatoresti in 2013- 2014, sa-l gasesti pe printul sau printesa din visele tale, poti lua exemplu de la Sleepless in Austin|Nedormitul din Austin, un american a carui originalitate  in a-si gasi jumatatea este pe undeva amuzanta si pe alt undeva disperata.

Pentru a-si gasi o nevasta remarcabila, o femeie rarissima, americanul Larry Busby ofera  chiar si o recompensa intre 1000 si 1500 dolari americani, celui care i-o va prezenta sau ii va aduce informatii pretioase despre aceasta.


Barbatul in varsta de 39 de ani si-a facut chiar un site, special pentru acest lucru, in care spune clar cine este, ce ii place si ce nu.


Daca  cunosti o fata intre 21-41 de ani ce vorbeste englezeste binisor si are neaparat inalte calitati si virtuti, trebuie sa mai stii ca greutatea si culoarea pielii ei sunt importante pentru ca romanticul Larry prefera slabanoagele caucaziene.

Sa iti faci un site, in care sa spui verde in fata ce vrei de la viata, cum sa fie viitorul tau sot sau viitoarea ta iubita, merita toti banii!
Ce spui? Nu e o idee buna?


Sursa: HuffingtonPost

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:
Ziua casatoriei in numerologie
Cuvinte de dragoste in limbile Pamantului
Casatoria- platosa impotriva crimei
Ghidul casatoriei fericite la musulmani: bate-ti nevasta!
Cum sa te casatoresti in 2013-2014?- via Nedormitul din Austin Cum sa te casatoresti in 2013-2014?- via Nedormitul din Austin Reviewed by freelancergabe2 on septembrie 25, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.