Horoscop Sagetator 2014

Horoscopul Sagetatorului 2014 reflecta o puternica nazuinta de aliniere a vietii la autenticele valori si idealuri personale, o promitatoare deschidere a sinelui spre noi dimensiuni ale existentei si necesitatea limpezirii atitudinii tale in relatiile cu familia si persoana iubita.

O ampla trecere in revista si intelegere a credintelor si impulsurilor tale subconstiente se impune din 3 martie 2014, atunci cand Saturn devine retrograd in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului. In aceasta situatie ar trebui sa te intrebi ce fantome ale trecutului sau foste neimpliniri continua sa te bantuiasca fara a-ti da seama, si ce prejudecati neconstientizate iti impiedica inca dezvoltarea.

Din 14 aprilie 2014, Pluton isi paraseste aspectul direct in Capricorn si a doua ta casa provocandu-te sa reevaluezi ce este cu adevarat important pentru tine. In decursul acestui tranzit, Pluton are obiceiul de a inspira o fierbinte dorinta de a-ti castiga independenta financiara, facandu-te sa vezi clar daca traiesti sau nu prin propriile resurse banesti. Mai mult decat atat, el poate provoca o deloc neglijabila pierdere financiara pentru a pune la incercare increderea in tine si in resursele tale interioare. Atentie la tentatia de a castiga niste bani prin mijloace aflate la granita dintre lege si faradelege!

Conform horoscopului Sagetatorului 2014, o explorare asidua a interactiunii tale cu familia este recomandata odata cu 13 iunie, din pricina intrarii lui Neptun in turnura retrograda in Pesti si a patra casa a Sagetatorului. Poate ca idealizezi relatiile cu cei dragi fara a sesiza probleme ce tind a se acutiza in timp. In special comunicarea cu parintii pare a da nastere unor gresite receptari a simtamintelor si intentiilor tale. Este necesar sa clarifici lucrurile, fara a lasa sa mai pluteasca in aer vreo suspiciune legata de afectiunea ta pentru ei. In aceasta perioada este indicat sa nu te muti si nici sa iti cumperi o casa intrucat ai inclinatia de a te indeparta de realitate si a vedea numai ceea ce iti doresti sa vezi.

Orizonturile existentei ti se extind dincolo de limitele obisnuite din 16 iulie 2014, gratie patrunderii lui Jupiter in Leu si a noua casa a Sagetatorului. Ai la indemana un interval de timp prielnic plecarii intr-o mult visata calatorie, obtinerii de succese la scoala, studiului individual, aplecarii asupra unor carti cu subiecte generoase, asociate eventual cu filozofia. Asa se petrece adeseori, Jupiter isi manifesta insa si o latura negativa. El te poate face sa crezi ca stii totul despre lume si viata, ori sa iti dea convingerea ca un lucru recent descoperit iti ofera raspunsurile la toate intrebarile, fiind astfel imboldit iti impui cu o suparatoare insistenta viziunea proprie tuturor celor din jurul tau.

Saturn revine in tranzit direct in Scorpion si a douasprezecea  ta casa incepand cu 20 iulie 2014. Eliberat de ganduri si idei preconcepute, ce nu incetau a te trage inapoi si a-ti submina esentialele teluri, pari a fi gata sa te indrepti, inarmat cu o reimprospatata incredere, spre evolutia ta spirituala. Prezentul si viitorul castiga teren in batalia cu trecutul, asa ca esti pe cale sa devii mai putin introvertit si sa te implici intr-o sporita masura in viata sociala.

Aidoma horoscopului din ultimii ani, Uranus isi asuma o evolutie retrograda in Berbec si a cincea ta casa, de aceasta data incepand cu 22 iulie 2014. In acest context astrologic, partenerul de cuplu iti poate marturisi ca se simte ingradit de dragostea ta, cerandu-ti sa ii acorzi mai multa libertate de miscare. Poate ca te-ai lasat stapanit in ultimul timp de o impetuoasa gelozie ori posesivitate... Daca esti singur, este posibil sa fii ispitit de o persoana excentrica, extrem de originala, fara a cantari insa cu grija in ce masura te poti increde in ea. Pe de alta parte, te poti astepta la un sir de bruste schimbari si nepravazute evenimente atat in viata amoroasa cat si in tot ceea ce este legat de creativitatea ta.

Pe 23 septembrie, Pluton se reintoarce in aspect direct in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului, prilejuind o relativa stabilizare a sferei tale financiare. Daca ai invatat bine lectia data de acesta planeta in timpul tranzitului sau retrograd, ar fi trebuit sa iti fi pus la punct o sporita siguranta materiala, fiind mai putin in pericol de a te lasa afectat de surprinzatoare cutremure asociate cu veniturile si cheltuielile tale. Ai oportunitatea de a descoperi noi metode de a castiga un bani si a-ti spori contul in banca!

Armonia in conexiunea cu rudele si oamenii  apropriati este pe punctul de a se reinstala odata cu 16 noiembrie 2014. Neptun is reia evolutia directa in Pesti si a patra ta casa, risipind, putin cate putin, ceata de deruta si ambiguitate din viata familiala. Poti primi un ajutor sau un cadou neasteptat din partea unuia din parinti. Un marit simt practic iti daruieste sansa de a intrezari un important avantaj financiar legat de casa sau schimbarea locuintei.

Din 21 decembrie 2014, Uranus isi paraseste turnura retrograda in Berbec si a cincea casa a Sagetatorului. In aceasta conjunctura astrologica, tinzi a apela mai mult la compromisuri si negocieri in legatura amoroasa. Diagrama dragostei inceteaza a fi marcata de navalnice suisuri si coborasuri, in special daca spontaneitatea isi face mereu loc in relatia te de cuplu. Un proiect profesional necesitand o neingradita creativitate iti poate aduce mari satisfactii numai in cazul cand reusesti sa il promovezi la timpul si locul potrivit.

Un plus de responsabilitati, dar si de realizari de exceptie pare a se ivi in viata ta pornind cu 23 decembrie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Saturn in Sagetator si prima ta casa. Ritmul alert impus de cerintele sociale si profesionale iti poate solicita mai multa energie decat de obicei, asa ca se impune sa te conformezi unui regim alimentar sanatos si unui regulat, revitalizant program de intretinere fizica. Treci printr-un ciclu al existentei favorabil consolidarii respectului fata de tine insuti, iar acest lucru iti cere sa iti alegi cu grija prietenii si cercurile sociale pe care le frecventezi. Redefinirea personalitatii tale si a ceea ce este cu prisosinta esential pentru tine pare a fi alt reper statornic al acestui tranzit.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Sagetatorului 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Sagetator 2014 Horoscop Sagetator 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 12, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. ma ajuti?,spune-mi te rog in care luna a anului 2014 sagetatorii ar putea investi cu succes in afaceri personale,este foarte important,iti multumesc Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. iti multumesc cu tot sufletul

    RăspundețiȘtergere
  3. mie numi merge delok in afacere sunt peste hotare de 5 luni si numi pot gasi nimik de lukru karei kauza kiar nu am nici o luna favorabila

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista sansa pentru sagetatoare in 2014 sa devina mamici?Multumiri.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.