Costumul de Halloween iti dezvaluie personalitatea

Haina nu-l face pe om, ci il dezvaluie. Costumul de Halloween pe care tinzi sa ti-l alegi poate scoate la iveala, fara voie, adanci, chiar nebanuite trasaturi ale  personalitatii tale. Cel putin asa considera dr. Wendy James, doctor in psihologia sanatatii mentale si psihologie organizationala. Iata ce spun despre oamenii care le imbraca cateva din cele mai populare costume de Halloween:


Costumul unei celebritati

Persoanele sociabile au inclinatia de a se imbraca precum o celebritate, o personalitate a filmului, artei, sau muzicii pentru ca, in acest fel, au garantia ca vor atrage din plin atentia asupra lor. Asemeni acestora, unele femei ce tin sa atraga privirile cu orice pret isi aleg tinute decoltate sau foarte sexy.

Costumele de monstri, vampiri sau vrajitori

In pofida aparentelor, cine alege sa se infatiseze de Halloween sau la un bal mascat intr-un costum horror, de monstru, zombi, vampir, vrajitor, strigoi, mutant nu isi doreste, de cele mai multe ori, sa fie sub lumina reflectoarelor sau sa atraga neaparat atentia in viata sociala.

Costumele inspirate de desenele animate (Disney)

Astfel de deghizari sunt privite cu simpatie si amuzament de toata lumea, de la cei mari la cei mici. Tocmai din acest motiv, cine prefera costumul de  Mickey Mouse,  Donald Ratoiul, sau Alba ca Zapada este, de obicei, o persoana amabila, care are pornirea de a le face pe plac celor din preajma si a nu isca prea mare valva in jurul sau.

Costumele de super eroi

Oamenii ce au predispozitia de a se costuma precum Superman, Spiderman, Batman, sunt caracterizati de o inima calda, stiu sa ii deosebeasca pe cei buni de cei rai, si sunt strabatuti de imboldul de a-i ajuta pe ceilalti.

Costumele originale

Daca zaresti, cu prilejul sarbatorii de Halloween, un costum original, nemaipomenit de frumos, de care nu iti mai poti desprinde privirile, exista o mare probabilitate ca acesta sa apartina unei personalitati de tip A, unei persoane extrem de creative, care a lucrat poate multa vreme pentru a si-l pune la punct.

Oamenii care opteaza sa nu poarte nici un fel de costum la o sarbatoare de Halloween ori la un bal mascat nu au deloc contact cu copilul din interiorul lor, sau se considera prea maturi pentru a se "preta" la asa ceva.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Halloween, sarbatoarea mortilor

Glume si bancuri de Halloween

Superstitii de Halloween | Credinte si traditii
Costumul de Halloween iti dezvaluie personalitatea Costumul de Halloween iti dezvaluie personalitatea Reviewed by Diana Popescu on octombrie 29, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.