Despre onoarea barbatilor adevarati, in 2013

Se spune ca barbatii au onoare sau.. n-au.
Conform lui DEX, Onoarea este sinonima cu integritatea morala, probitatea, corectitudinea, demnitatea, cinstea, reputatiea, prestigiuL, pretuirea deosebita, consideratia, mandria, demnitatea, cavalerismul.

Mai exista acel "cod al onoarei" al barbatilor, in 2013?
Sau acesta este "rara avis"!

Voi puncta in continuare cateva lucruri esentiale ale acestui ''cod nescris al onoarei'', fata de barfa, relatia cu fosta iubita a unuia dintre prieteni si loialitatea intre barbati.

Se spune ca barbatii adevarati nu barfesc,ci comenteaza, isi impartasesc opiniile cu prietenii si nu discuta despre viata lor amoroasa.
"Derbedeii" insa, indiferent de varsta si educatie, au "alterata" o parte din creier si sunt mai rau decat cele mai rele barfitoare..
Daca unul din acestia face greseala de a incepe sa se  laude cu ceva cum ar fi vreo smecherie facuta la servici sau vreo cucerire amoroasa si sa transforme comentariile sociale in barfa, risca sa fie exclus si dispretuit si cateodata i se spune:
- Hai ba, ca nu ma intereseaza sau cara-te in alta parte..!

Barbatii adevarati nu incep niciodata o relatie cu fosta iubita a unui prieten, n-o abordeaza sub nici o forma, mai ales cand stiu cat de vulnerabila poate fi si ca pot profita de slabiciunile ei..
Cu atat mai mult nu iau legatura niciodata cu prietena cea mai buna  a "fostei" lor, in numele prieteniei, ca sa-si planga de mila si  ca s-o zapaceasca cu faptul ca el a fost perfect,  ca este singur si fara obligatii, ca nu stie ce sa faca si are nevoie de ajutor.. Si apoi profita in mod pervers de zapaceala fetei ca sa se razbune pe fosta iubita si sa-si demonstreze ca esti un barbat metro...! 

Fiecare din noi a avut ocazia sa poarte macar odata o conversatie cu un tip si la un moment dat acesta a devenit evaziv sau a incercat sa schimbe subiectul vadit incomodat de turnura discutiei sau de subiectul ei.
De ce s-a intamplat aceasta?
Pentru ca omul in cauza avea "principii", domnilor si doamnelor!
Si probabil considera ca incalca acel "cod al onoarei" al barbatilor, al barbatilor adevarati si nu al baietilor imaturi si "derbedei"!

Loialitatea, insa, este un lucru scump si pe cale de disparitie, iar prieteniile sunt alterate de  partea sociala si materiala a vietii.

Daca ai o alta opinie, despre onoare si barbatii adevarati in 2013, comenteaza!

Copyright © diane.ro
Barbatii gelosi si posesivi- cine sunt si ce vor ei?
Prietenia dintre un barbat si o femeie
Cum stii ca o femeie te place- semne

Despre onoarea barbatilor adevarati, in 2013 Despre onoarea barbatilor adevarati, in 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 06, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol. Am avut si eu 'onoarea" de a cunoaste un astfel de barbat "cu principii". Si tebuie sa recunosc ca sunt extrem de rari.

    RăspundețiȘtergere
  2. exemplar articol,dar unde gasesti barbati adevarati,cu onoare in ziua de azi????????eu cred ca asta e iluzie!!!!!!care barbati adevarati???????????aproape 99%se culca cu fosta prietenului sau chiar cu actuala,se lauda cu cuceririle,isi paseaza femeile unul,altuia,fac pariuri ca reusesc s o ,,puna jos,,pe una,pe alta!!!!!se mandresc cate femei le au trecut prin pat,daca sunt celebre,frumoase,cu atat mai mult!si nu sunt cu adevarat integrii EI INTRE EI!!!!!se saboteaza,apoi se scuza!!!!!!VA ROG,unde naiba,mai gasesti un EXEMPLAR MASCULIN care sa nu intre in categoria asta?????ii fac statuie,daca exista,dar cu adevarat sa fie gentlemen!ma uit la botezatul si parea ca e un DOMN,cu femeile si pana la urma are si asta o placere morbida,din a si etala,pe ,,PODIUM,,cuceririle numeroase si ,,alese,,printre celelalte,,exemplare,,AU BARBATII IN EGOOOOOOOOOOOO pana la cer si atat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea e una singura, societatea umana se afla in declin.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.